Hae Anna.fi-sivustolta

Susanna Sievinen nakukuvissa

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Huh huh, 30.01.2007.

 1. dexu Vierailija

  Tämä Susanna on kuin kaimansa Kuronen, lopettaa ei osaa. Luulee raukka että on seksikäs, haluttava, hyvä äiti, villi sinkku, voi hemmetti ei yhtäkään näistä. Sillä ei kaikki ole kotona. Miten hyvä äiti voi olla noin typerä, että menee tekemään tuolaista alentavaa horo-osastoa, ja lapset saa hävetä, ja hyvässä lykyssä heitä kiusataan. En ihmettelis vaikka tämä kottarainen kohta pimahtais lopullisesti. Herää oikeesti kysymys kuinka vakavasta masennuksesta hän kärsii kun yrittää näin epätoivoisia high lighteja ? Kuinkahan vaikeeta oli sitä siveellistä vaimoa leikkiä ?? ihmisellä kun on kuitenkin tietty perusluonne... ja Jani häpeää....
   
 2. dexulle Vierailija

  Ihan samaa mieltä asioista kanssasi (lapsiparat!!!), mutta kuitenkin - ei masennus tuollaista käytöstä selitä. Tuttavapiirissäni on useampia masennuksesta kärsiviä/kärsineitä ihmisiä, yhdelläkin ollut mielialalääkitys jo 13 vuotta (kun ei ilman pysty olemaan, oireet tulee heti, biokemiallista alkuperää), eikä heistä yksikään todentotta ole noin ääliömäisesti toilaillut. Susannallahan on sitäpaitsi lääkitys ollut päällä jo vuoden verran, ja se nimenomaan lievittää masennusoireita. Ihmisen perusluonne tuossa tulee esiin, olen nimittäin kuullut kyseisestä tyypistä yhtä sun toista silloin kun oli vielä Susanna Keto ja oli jo silloin todella miehenkipeä ja pyrkyrimäinen naikkonen. Siveellistä ja "täysipäistä" vaimoa on nimenomaan leikitty vain. Voihan olla, että hänellä on jonkinasteinen luonnehäiriö (nekin ovat suht yleisiä), ja se on ihan eri asia kuin normaali masennus. Luonnehäiriöstä kärsivä ihminen nimenomaan toilailee kybällä. Siitäkin olen nähnyt surullisen esimerkin. Eihän tuo millään lailla normaalin ihmisen touhua enää ole. Eikö jo jotkut viranomaiset voisi puuttua asiaan ja ottaa ne lapsiparat huostaan ja sijoittaa joko hyvään sijoituskotiin tai määrätä huoltajuuden kokonaan isälle tai isovanhemmille?

   
 3. Hyhhyh Vierailija

  Noista Seiskan kuvista ei ole enää Jallu & Kalle kaukana......
   
 4. yök!!! Vierailija

  No ei totta totisesti ole! Ja se sopis nimenomaan sinne kuin nenä päähän!

   
 5. Huora ulos OK Vierailija

  Eihän Janilla ole mitään hävettävää ku heitti ulos tollsen hutsun ihme että jakso noinkin kauan noin surkeen vitun ksnssa Oneksi olkoon Jani teit oikean ratkaisun
   
 6. Tehdäänkö seiskalehteä jossain ladossa?
   
 7. väärät kuteet Vierailija

  Hitsi, harrastan ratsastusta, mutta en ole ikinä tiennyt, että talleille mentäessä kuuluu pukeutua tuolla tavoin ;-)
   
 8. Päästäisitkö teinityttösi Susannan mallikouluun? Ties mitä alastonkuvia siellä Nummelan perukoillla otettaisi. Hyvin on mainostanut kyllä joka lehdessä. Näyttää nainen aivan kuin käyttäisi jotain aineita.

  Seura-lehdessä oli hyvä juttu: Marita Hakala varottaa nuoria suostumasta alastonkuviin. Ihan hyvä homma kun joka tuutissa on joku alasti tai vähintään tissit paljaana, teinit luulevat että niin pitää toimia. Hyvä että joku herättää tervettä keskustelua.

  Shokkiuutinen oli se 10-14 vuotiaiden tyttöjen klamydia tartuntojen määrä! No onko ihme kun kaikkialla on seksiä ja alastomuutta tarjolla! Pidin pojalleni seksivalistus puuttelun kun luin. "Onneksi" ei ole tytärtä joka nyt saattais vonkua Susanna Sievisen "mallikouluun".
   
 9. Kuin myös! Vierailija

  Kuule, ja täällä päässä TÄYSIN samat ajatukset! Mä vain kysyn, kuka äiti todella laskee nuoren tyttärensä tuon h--ran mallikouluun?! Toivottavasti ei TASAN KUKAAN, niin kuihtuu jo alkuunsa ainakin se yritys!! Pysyköön vaan juoppojen idols-"tähtien" "managerina", mutta pitäköön kyntensä irti nuorista tytöistä, joille pitäisi tuossa maailmassa (mallibisneshän on äärimmäisen kovaa ja raadollista!) antaa hyvää esikuvaa! Tosiaan mitähän siellä Nummelan perukoilla olevassa "mallikoulussa" oikein tehdään, otetaan pornokuvia ja vedetään aineita, vai? Meinaan näyttää minustakin tuo nainen jo siltä, kuin vetäisi muutaKIN kuin viinaa! Pelkkien psyykelääkkeiden (siis masennuslääkkeiden) käyttö ei tee kenestäkään tuon näköistä, mulla on tuttavapiirissä ihmisiä, jotka niitä joutuu käyttämään, eikä tosiaankaan seiso silmät päässä tuolla lailla!

  Minkälaista äidin merkkiä tuo antaa omille pienille lapsilleen? Eikö tosiaan joku taho jo voi puuttua asiaan?!
   
 10. Sievinen pitäisi haastaa huumetestiin ennekuin saa alaikäisten koulutusluvan!
   
 11. pieleen menee... Vierailija

  Täysin samaa mieltä! Täällä on jo mainittu noista Seiskan kuvista ja miten sillä niissä (mm. niissä) silmät seisoo päässä! Siis kurkatkaa ihmiset tota Seiskan "kuumaa kuvasarjaa", tuolta ykkössivultahan se löytyy! Kyllä vaan näyttää siltä, että saattaa joku muukin maistua kuin viina! Olis mielenkiintoista tietää. Onko kellään mitään inside-tietoa?

  Mitä tulee tuohon mallikouluvouhotukseen, samalla lailla se kuivuu kasaan kuin sen Idols-pojun "trainaaminen" ja ties mikä muu, mitä yritellyt on. Tuskin kuulkaa moni päästää nuorta tytärtään tuon haaskan kouluun, ja kilpailu alalla muutenkin kovaa, Helsingissäkin, missä on alan ykkösnimet, Snellmanit sun muut! Menis helvetissä oikeisiin tavallisiin töihin, niinkuin valtaosa muutakin ihmiskuntaa, ei hän mikään stara ole, vaikka kovasti luuleekin olevansa!

   
 12. Pienen tytön äiti Vierailija

  Millä kretiiteillä Susanna tuon "mallikoulunsa" perustaa? Eihän hän ole mitään mallintöitä tehnyt. Tainnut joskus olla Miss Suomi kilpailussa, mutta hevosennaamallaan koristanut lähinnä Janin haastattelukuvissa. Pitäisi haastaa myös pätevyystestiin huumetestin lisäksi. Jenni Ahola numero kaksi.
   
 13. heh, joo Vierailija

  "Hymyssä", jossa paljastaa lukuisissa alastonkuvissa mm. vakonsa, leuhkii, että on "mallintöistä 20 vuoden kokemus!" Joo, niin kai. Eukko on 34, joten varhaisteini-ikäisenäkö hän "mallinuransa" aloitti? Hänen mallinuransa on Miss Suomi-kilpailun jälkeen ollut nimenomaan loistaminen hevonnaamallaan takapiruna Janin haastattelukuvissa ja Janin siivellä julkisuudessa roikkuminen. Siinä hänen "mallinuransa." On kyllä valovuosien päässä OIKEISTA MALLEISTA, kuten jo noi Seiskan halvan pornahtavat kuvatkin osoittaa. Siis suostuisko itse ammattimallit ikinä tollaisiin kuviin?! Halvat ja ärimmäisen sensaationnälkäiset "wannabet" vaan! No, olihan hän "personal trainerkin", ilman pienintäkään koulutusta alalle. Jossain Iltiksen verkkosivuilla oli kerran, mitä valmiuksia siihen hommaan TODELLISUUDESSA vaadittaisiin ja mitä kaikkia keinoja OIKEAT personal trainerit käyttää. Täähän käytti kuulemma mm. sellaisia keinoja, että rääkkäsi sitä poikaa sadistisesti ties millä tavalla, kunnes toinen itki, huusi ja oksensi, näin lehdessä itse kertoi. Eikö tuollainen ala jo olla laittomuuden rajoilla? Pelottavaa ajatella, että kaiken maailmat ääliöt saa ruveta tuollaiseenkin tosta noin vaan! Liiallisella rääkillä ja väärillä "valmennustavoilla" ihmiseltä voi lähteä vaikka henki!

  Pysyköön vaan tallissa hevon lantaa luomassa, sinne sopii parhaiten!
   
 14. rituska Vierailija

  taitaa kiduttaa myös hevosia jos edellisen kirjoittajan teksti pitää paikkansa, voisi kuvitella ettei ole hyvä myöskään eläimille, saatikka lapsille!
   
 15. Yök! Vierailija

  Kai se kärsii kun Janilla on nyt oikea malli uutena suhteena, pitää itsekin päästä pätemään. Sääli ettei onnistu.
   
 16. rituskalle Vierailija

  Noin mä luin sen akan itsensä sanovan yhdessä ip-lehdessä, leuhki siis avoimesti sillä, että "tällaisia "kidutuskeinoja" hän valmennuksessa käyttää, ja kyllä on itkua harjoituksissa väännetty ja oksennus lentänyt pikkukundilta", aivan samalla tavalla leuhki asialla Joonas Hytösen haastattelussa. Itse näin sanoi, että tällaista on ollut hänen "personal trainerina" toimimisensa. Täällä myöskin aikaisemmin syksyllä, kun ero Janista tuli puheenaiheeksi, joku kirjoitti tietävänsä, että tuli aikoinaan ilkeän luonteensa lisäksi tunnetuksi koiransa hakkaajana.

  Millähän lailla tämä naisnatsi lapsiaan kasvattaa?? Sanoisinko, että hommasta paistaa läpi avoin sadismi.

   
 17. Nummelalainen Vierailija

  Olen saanut sellaisen kuvan että ne lapset viihtyy paremmin Janin uuden tyttöystävän seurassa......
   
 18. yks Elli Vierailija

  Uusimmassa Katso-lehdessä se haaska poseeraa taas kerran ärsyttävä virne naamataululla joillain kokkareilla jossain hesalaisravintolassa ja kuvan alla lukee: "Yhteinen lemmenloma! "On totta, että tapailen parikymppistä miestä, mutta vielä suhde ei ole syventynyt varsinaiseksi seurusteluksi. Lähden kuitenkin hänen kanssaan ensi viikolla hiihtolomalle, ja lapset saavat jäädä kotiin", mallikoulun perustamista suunnitteleva Susanna Sievinen paljastaa suunnitelmistaan nuoren salarakkaansa kanssa."

  Huom: "Lapset SAAVAT JÄÄDÄ kotiin!" Juuri kuten saivat uuden vuoden aikaan, kun tällä naisella lehtien mukaan oli päällä suunnilleen kahden viikon putki "nuoren rakkaansa" (siis sen 19-vuotiaan juipin) kanssa - ensin olivat viettäneet kosteita ravintolailtoja vuorokausikaupalla yhteen menoon jossain Levin kapakassa ja mm. "kosteita poreallasjatkoja teini-ikäisten kanssa" (näin lehti kertoi), varsinkin arvon rouva oli kuulemma ilta toisensa jälkeen ollut todella humalassa, ja sitten heti seuraavana viikonloppuna olivat ryypänneet ja koheltaneet jossain hesalaiskapakassa. Lapset koko ajan isällään ja isovanhemmillaan hoidossa. Nyt sitten suunnistetaan taas viikoksi tämän nuoren uroksen kanssa jonnekin kännäämään. Ja taas lapset muualle hoitoon. Eikö jumaliste lasten huoltajuutta jo voida luovuttaa isälleen tai isovanhemmilleen? Siellähän he kaikesta päätellen nyt jo suurinpiirtein joutuvat asumaan!
   
 19. Ilman meikkiä Vierailija

  Avussa ja Seurassa oli juorupalstalla kuva Susannasta ilman meikkiä (tai sitten tosi taitavasti meikattu). En meinannut tunnistaa naista, mutta kuvatekstistä sitten luin. Hän näytti tosi nuorelta ja raikkaalta, ihan oikeasti. Katsokaas vaan. Paksu ja vahva meikki vanhentaa häntä valtavasti.
   
 20. /()&%¤%78 Vierailija

  Se oli kyllä ihan kaunis kuva.

  Mutta nuo Seiskan kuvat ovat hirveitä!!!! Susanna näyttää masentuneelta, tuskaiselta ja epätoivoiselta monissa kuvissa. Lapsien kannalta ikävää että meni tuollaisiin pornokuviin, nykyään niin vähästä kiusataan koulussa. Ja nuo kuvat nyt oli hurjia.   
 21. Säälivä Vierailija

  Voihan surkeutta eihän silikonit mitään pelasta.
   
 22. daddy Vierailija

  huonoa esimerkki' nuorille tytöille, luulis että olis järkeä päässä tossa iässä tai että jani puuttuis lastensa äiteen huihatteluihin
   
 23. Kai Vierailija

  Susannahan ei koskaan kaunis ole ollut, ihme luihu pitkänaama ja isot hampaat kuin hevosella.
   
 24. Eve Sand Vierailija

  No ei ne nyt niin pahoja ne kuvat ollu. Luulisin kyllä silti että Susannaa vähän hävettäis lastesakki takia.
   

Rakkaushoroskooppi 2018 – lue, mitä tähdet lupaavat rakkauselämääsi!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti