Hae Anna.fi-sivustolta

Susi unessa

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä Lily, 11.09.2017.

 1. Lily Vierailija

  Olin unessa jossakin erämökissä miehen kanssa. Susi tuli pihaan ollessamme mökin ulko-ovella menossa ulos. Susi ei ollut mitenkään agressiivinen, ehkä hieman laihan ja huonovointisen näköinen.
  Mies ampui suden. Mies oli toisaalta entinen mieheni mutta toisaalta aivan tuntematon mies. En nähnyt hänen kasvojaan.
   
 2. Pelarkuu Vierailija

  Unessasi on monta yksinäisyyden symbolia. Koetko olevasi yksin, et kuulu joukkoon. Se jokin entinen laumaelämä on taakse jäänyttä. Koetko, että sinulta on viety jotain sellaista, mihin vieläkin haluaisit kuulua?
   
 3. Lily Vierailija

  On juu entinen laumaelämä jäänyt taakse ja olen nyt yksin. En välttämättä halua kuulua enää entiseen joukkoon, mutta en tiedä mikä muukaan joukko olisi sopiva minulle. Olisiko unen mies haave, vaikka esiintyi exän kaavussa? Ex ja hänen teot ovat olleet mielen este luottamukselle. Kiitos.
   
 4. Pelarkuu Vierailija

  Unestasi huokuu juuri tuo, että ex-miehesi toiminta on vaikuttanut siihen, miten myös muihin miehiin suhtaudut. Turvallisuuden tunnettasi on loukattu. Unesi vihjaa sinulle siitä, että tapahtunut olisi hyvä ottaa itsessäsi esille, jotta pääset takaisin siihen "laumaelämään", sellaiseen, missä on turvallista olla......
   
 5. uni-valokki Jäsen

  liittynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  496
  Saadut tykkäykset:
  0
  Unessa susi voi kuvata myös voimaeläntäsi, sitä joka kuvastaa sinun omaa sisäistä voimaasi, sitä joka kuvaa oman tilasi juuri nyt.

  Kun katsoit unessasi sutta näit, että se ei ollut aggressiivinen vaan jopa säälittävän laiha ja huonovointinen.. Mies ampui suden, niin ei olisi tarvinnut käydä. Unen mies riisti voimaeläimesi hengen. Suden tappanut mies mitätöi sinulle läheisiä asioita, tunteita, leikkasi ne ikäänkuin pois. Unesi kuvaa tunnetilojasi.

  Kenties nyt olisi aika etsiä uusi lauma, jossa saat olla oma itsesi, mutta ennekuin löydät sen on sinun löydettävä oma tasapainosi uudelleen ja silloin unen voimaeläinkin (mikä se sitten onkaan) alkaa kukoistaa ja voida hyvin.
  Unet tulevat sarjoissa ja usein kun oma olo helpottuu näemme unia voimaeläimistä, joita hoivaamme ja joita kohtaan tunnemme yhteenkuuluvuutta .

  Tässä joitain ajatuksia unestasi. Voit poimia siitä sen joka tuntuu sopivan omiin ajatuksiisi.
   
 6. Lily Vierailija

  Nimenomaan, en luota helposti ihmisiin. Kiitos.
   
 7. Lily Vierailija

  Sain tästä paljon lisää uutta tietoa pohdittavaksi. Kiitos.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti