Hae Anna.fi-sivustolta

Sustanol

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä Manna, 04.08.2005.

 1. Manna Vierailija

  Heippa,

  kysyisinkin että mitä tarkoitusta varten otetaan sustanol nimistä ainetta urheillessa?
  Mieheni on urheillut koko ikänsä ja lähinnä juuri kuntosalin puolella ja tiedän että hän on joskus aiemmin käyttänyt erinlaisia ""myrkkyjä"", jotka sitten lopetti kokonaan ja nyt monen vuoden jälkeen sanoi aloittavansa sustan käytön ja että siitä ei kuulemma ole yhtään mitään vaaraa ym...
  Sen verran tiedän että nämä sustat ovat peräisin suomalaisesta sairaalasta, eli eivat ole mitään katutavaraa.
  Pelottaa vaan jo etukäteen että mitä tuovat tulleessaan ja että mihin tarkoitukseen näitä ylipäätään pitää ottaa, sanoinkin jo miehelleni että ostan sulle joululahjaksi hameen, kun ei kerran kaurapuuro riitä :).
   
 2. ö Vierailija

  katsoin googlesta, sustanol nostaa testosteroni ja energia tasoja kropassa, eli se on sellainen esihormoni... luepa googlen sivuilta lisää.... sanoisinko että olisi miehesi viisainta jättää koko aine ennenkuin alkaa tulla sivuoireita---> aggresiivisuutta ja sydän- ja verenkiertoelin sairauksia.. huh huh ja kuka sitten sitä välittääkin niin se ylipäätään on rikollista toimintaa, joten nyt kaikki sairaala-apteekit syyniin
   
 3. * Vierailija

  Olisko miehes syytä jättää k.o. aine väliin... Tuskin se mistään sairaalasta on kotosin vaikka niin väittääkin, eiköhän oo Venäjän kautta tänne kiikutettu.....Ei kyllä ukkos päätä järki paljo pakota....

  Tässä lainausta Sustanol- nimisestä lääkkeestä, Suomen puolelta ei nimellä Sustanol löydy, ulkomailta kylläkin mutta kysessä sama tuote.
  SUSTANON ""250""


  Lääkkeesi
  Lääkkeesi nimi on Sustanon ""250"". Yksi ampulli sisältää 30 mg testosteronipropionaattia, 60 mg testosteronifenyylipropionaattia, 60 mg testosteroni-isokaproaattia ja 100 mg testosteronidekanoaattia maapähkinäöljyssä. Öljyliuos sisältää lisäksi 0,1 ml bentsyylialkoholia. Sustanon ""250"" on kirkas, vaaleankeltainen tai keltainen öljyliuos. Sustanon ""250"" kuuluu androgeeneihin (mieshormoneja).
  Miten Sustanon ""250"" vaikuttaa ja mihin sitä käytetään?
  Sustanonin vaikuttavat aineet muuttuvat elimistössä testosteroniksi. Testosteroni on luonnollinen mieshormoni ja välttämätön miehen sukupuolielinten normaalille kasvulle, kehitykselle ja toiminnalle sekä toissijaisten sukupuolitunnusmerkkien kehittymiselle. Testosteronia sisältäviä valmisteita määrätään yleensä hormonikorvaushoidoksi, jos oma elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi hormonia. Pakkausselosteen lopussa on lisää tietoa Sustanon ""250"" -valmisteesta ja sen käyttötarkoituksista.

  Mitä on otettava huomioon ennen Sustanon ""250"" -valmisteen käyttöä?
  Sustanon ""250"" ei sovi sinulle, jos olet allerginen jollekin sen aineosalle tai jos sinulla on eturauhaskasvain tai rintasyöpä.

  Lääkärin erityisvalvonta on välttämätöntä hoidettaessa nuoria poikia, koska testosteronin anto voi aiheuttaa liian varhaista seksuaalista kehittymistä ja häiritä kasvua. Erityisen huolellinen seuranta on tarpeen myös hoidettaessa iäkkäitä miehiä, koska mieshormonit voivat aiheuttaa eturauhasen suurenemista.

  Lääkärintarkastukset voivat olla tarpeen myös muiden sairauksien yhteydessä. Sen vuoksi sinun tulee kertoa lääkärillesi, jos sinulla on tai on ollut:
  · sydänsairaus
  · munuaissairaus
  · korkea verenpaine
  · epilepsia
  · migreenipäänsärkyjä
  · eturauhasvaivoja, kuten virtsaamisvaikeuksia.

  Muut lääkkeet voivat vaikuttaa Sustanonin tehoon ja päinvastoin. Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos käytät (tai aiot käyttää) rifampisiinia (antibiootti) tai epilepsia- tai unilääkkeitä.

  Jos olet raskaana tai imetät tai epäilet raskautta, älä käytä Sustanonia.

  Mieshormonien väärinkäyttö urheilusuoritusten parantamiseksi aiheuttaa vakavan terveysriskin ja eikä Sustanonia saa käyttää sellaiseen tarkoitukseen

  Vaikutus ajokykyyn ja koneiden käyttökykyyn. Sustanon ""250"" ei tiettävästi vaikuta haitallisesti tarkkaavaisuuteen eikä keskittymiskykyyn.

  Sustanon ""250"" -valmisteen käyttö
  Sustanon injektion saa antaa vain lääkäri tai sairaanhoitaja.

  Milloin ja miten Sustanon ""250"" annetaan? Annostus on yleensä yksi 1 ml:n injektio kolmen viikon välein. Injektio annetaan syvälle lihakseen (esim. pakaraan, reiteen tai olkavarteen).

  Mitä tehdä yliannostustapauksessa? Sustanonin nieleminen ei yleensä ole vaarallista. Ota kuitenkin yhteys lääkäriin.

  Sustanon ""250"" -valmisteen mahdolliset haittavaikutukset

  Yleiset:
  · seksuaalisen halukkuuden lisääntyminen
  · nesteen kertyminen kudoksiin, josta on yleensä merkkinä nilkkojen tai jalkaterien turvotus
  · reaktiot injektiokohdassa.

  Miehiin:
  · epänormaalin pitkään kestävä, kivulias erektio
  · häiriöt siittiöiden tuotannossa
  · siemensyöksyssä purkautuvan siemennesteen määrän väheneminen.

  Iäkkäisiin miehiin:
  · virtsaamisvaikeudet.

  Nuoriin poikiin:
  · varhainen seksuaalinen kehittyminen
  · normaalia useammin esiintyvät erektiot
  · siittimen suurentuminen
  · kasvun häiriintyminen.

  Kerro lääkärillesi, jos jokin haittavaikutus muuttuu häiritseväksi tai jatkuu pitkään. On tärkeää, että kerrot lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle myös muista epätavallisista tai odottamattomista oireista, joita sinulla mahdollisesti esiintyy Sustanon-hoidon aikana.  LISÄTIETOA SUSTANON ""250"" -VALMISTEESTA
  Sustanon ""250"" sisältää neljää samankaltaista ainetta, jotka alkavat vaikuttaa heti, kun elimistö on muuttanut ne testosteroniksi. Osa aineista vaikuttaa nopeasti, osa hitaammin. Yhdistelmänä niiden vaikutus alkaa nopeasti ja kestää pitkään (n. 3 viikkoa). Testosteroni on luonnollinen mieshormoni, jota muodostuu pääasiassa kiveksissä. Se vaikuttaa miesten toissijaisten sukupuolitunnusmerkkien (parrankasvu, äänen madaltuminen, lihaksikkuus) kehittymiseen, sukupuolikäyttäytymiseen ja lisääntymiskykyyn. Jos elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi testosteronia, nämä miehiset ominaisuudet saattavat muuttua. Testosteronin puute voi johtua kivesten toimintahäiriöstä. Se voi olla seurasta myös aivolisäkkeen (kallonpohjassa sijaitseva herneenkokoinen elin) toimintahäiriöstä. Aivolisäke nimittäin tuottaa hormonia, joka saa kivekset tuottamaan testosteronia. Sustanonia voidaan käyttää hoitona, jos elimistö tuottaa liian vähän testosteronia.  Valmisteyhteenveto (Linkki Lääketietokeskuksen sivulle) Muita vastaavia lääkkeitä
   
 4. Manna Vierailija

  Kiitoksia ja kovasti, teille tiedoista!
   
 5. ex Vierailija

  Moikka!

  Jos voit jotenkin vaikuttaa mieheesi, niin yritä tosissasi saada hänet toisiin aatoksiin steroidien käytän suhteen. Mun ex käytti suurin määrin erinäisiä aineita, mm. tuo Susta on tuttua tavaraa mullekin (ampullit). Voi itku, kun ajattelee sitä kurjuutta, kun toinen piikittää vieressä reiteensä... En jaksa tässä nyt kovin yksityiskohtaisesti lähteä ruotimaan mennetty, mutta tutuksi tulivat:

  -ensin seksuaalinen ylihalukkuus
  -aggressiivisuus, ylimaskuliinisuus, kaikkivoipaisuus
  -sydänoireet
  -mielenterveysongelmat (mm. paniikkihäiriö)
  -täydellinen mielenkiinnon menetys seksiä kohtaan (viimeisen kahden vuoden aikana seksiä n. 5 kertaa, viimeisenä vuonna ei kertaakaan) Tämä johtui myös mielenterveyden ongelmista, jotka seurasivat streroidien käytöstä.

  Toivon teille kaikkea hyvää.. Yritä puhua miehellesi järkeä!
   
 6. KUURIPÄÄLLÄ Vierailija

  KYLLÄ HÄN NUO PUHEET PAHOISTA VAIKUTUKSISTA ON TOTTA, TOISIN TOSIPITKÄN KÄYTÖN JÄLKEEN... ITE HAKKAAN SUSTAA KOLME KUURIA VUODESSA EIKÄ TUNNU MISSÄÄN. AINAKAAN PÄÄSSÄ.. YLI PELOTELTUA TAVARAA. ANNAT UKON OTTAA PIKKU KUURIN JA ET KIUSAA SITÄ NI EIKÖHÄN KAIKKI MEE IHAN HYVIN..
   
 7. kukatietäää Vierailija

  Voisin antaa omakohtaisen kokemuksen pohjalta jotain mielipidettä.
  Pohjatietoa: olin lumilautailu onnettomuudessa jossa mursin selkärankani.Leikkauksessa jouduttiin katkaisemaan?/irroittamaan kiinnityksestä? pitkittäiset selkälihakset. Toipuminen oli hidasta ja onnettomuudesta uhkasi jäädä krooniset haitat...lääkäri suositteli "rivien välistä" että ottaisin treenin ohessa kevyen "lisäravinne" ohjelman..
  Päätin tehdä niin, tosin ostin tuotteen tutulta podarilta.
  Aloin käyttää sustanolia(+ns.ryssä5tapletteja)noin 4kk treenin aloittamisen jälkeen..sen neljän kuukauden aikana en voinut juurikaan tehdä kipujen vuoksi kokonaista kunto ohjelmaa vaan se oli sellaista vätystämistä ja kitkuttamista. jo kaksi viikkoa kuurin aloittamisen jälkeen tuo joka toinen päivä tehty ohjelma tuotti siinä määrin tulosta että pystyin jättämään kipulääkkeet(banacod,sirdalud,lyrica) pois.. sen viiden viikon kuurin jälkeen treeni oli saavuttanut aivan toisen sväärin.. sain selkäni kuntoon ja ryhti parani siinä sivussa. pystyin elämään ilman kipulääkkeitä, mikä oli minulle tärkeä asia. myös avovaimoni oli innoissaan kun sali reissun jäljiltä aloitimme "yhteiset jumppatunnit" uusine ulottuvuuksineen..ainoa ngtiivinen asia oli se kun kerran erehdyin baarireissulle..oli täysi työ pidätellä nyrkkiä kun yksi nilkki tuli koittamaan jotain juomien varastamista..en ollut hallita itseäni.
  Mutta kaikenkaikkiaan voisin jopa suositella tuollaista pika kuuria jos kärsii huonosta ryhdistä tai on muuten kynäniska. Tosin tulokset ovat vain hetkellisiä jos ei treeni muuten maistu. itse muutin tuon treeni kesän jälkeen eikä uuden työn myötä ollut aikaa/virtaa käydä treenamassa... ja siten ne tuloksetkin katosivat jo puolessa vuodessa(paino pysynyt kilolleen samana siitä kun jo kolme,5vuotta sitten tuon kuurin otin, nykyään tosin laiskaa lihasta kaikki)
  Ei voi suositella kenellekkään joka lähtee sillä mielin liikenteeseen että "pakko saada lisää massaa" tai muuten.. koska idiooteista tämä kaikki tekee täys idiootteja ja aiheuttaa käyttäjälleen suuret ongelmat.
  Mutta todelliseen tarpeeseeen se tuo helpotuksen.(tarve ei ole kolmesti vuodessa) vaan se kerta ja sit taas pelkkää kaurapuuroa ja kovaa treeniä.
   
 8. fitseraldi Vierailija

  Ei kovin uskottavaa tarinaa edelliseltä. JOs lääkäri on sitämieltä, että tarvii treeniin apuja, hän määrää sitä reseptillä. Ei tarvi ostella tutuilta taituntemattomilta podareilta mömmöjä. Ja sillä ei ole mitään tekemistä douppauksen kanssa kun hoidetaan sairautta kuntoon. Nimittäin kaikki douping aineet ovat todellisuudessa tarkoitettu joidenkin sairauksien hoitoon, mutta vääristynyt urheilijan mieli on keksinyt että niistä voisi olla apua omaan suoritukseen.
   
 9. markoPAKARA Vierailija

  JA MISTÄ HELEWETISTÄ OOTTA SAANU PIÄHÄNNE, ETTÄ STEROIDIT OIS PAHASTA?? SUSTA ON TESTOA ELI MIESHORMONIA JOKA TUOTTAA LÄHES EUFORISEN FIILIKSEN TAHI ANTAA MAHTAVAN PUMPIN RAUTAA NOSTAESSA EIKÄ TOSIAANKAAN AIHEUTA MITÄÄN SIVAREITA, MITÄ NYT VERENVUOTOA IHON LÄPI, PÄÄNSÄRKYKOHTAUKSIA, RIPULIA, OKSENNUSTA YMS, MUT KYLLÄ SEN KESTÄÄ KUNHAN SAA LÄHES 100KG PENKISTÄ!!!!!!
   
 10. Tede XXX Vierailija

  MItes jos on vaivaa lankkussa???
   
 11. markoPAKARA Vierailija

  NO SITTE SITÄ LANKKUA PITTÄÄ RUKATA PIKKASEN YLÖSPÄON 266 -> 277
   
 12. harri kk Vierailija

  sustanon hyvää kamaa ja ei mitään haittavaikutuksia.turhaa paskan jauhantaa vaan..!!
   
 13. Kokemusta on Vierailija

  Kyllä noihin hormooneihin liittyviä haittavaikutuksia melkoisesti liioitellaan. On totta että ne ovat todellisia, mutta yleisesti ottaen niitä ilmaantuu vasta erittäin suurilla annoksilla (1000mg - 2000mg viikko, eli 4 - 8 ampullia vk.) ja pitkään käytettynä. Usein kuuri koostuukin lukuisista muistakin aineista sustanonin lisäksi. Kuurilla voidaan käyttää esim. Susta 500mg vk, Deca 400mg vk, Dianabol (Methandrostenelone) 20mg - 50mg pv + kuurin lopussa palauttavat HCG, nolvadex ja clomid, joilla pyritään käynnistämään oma testosteroni tuotanto uudestaan.
  Yhdestä sustanon kuurista en olisi lainkaan huolissani, jos aine on varmasti sitä mitä luvataankin.
  Edellämainittu kuuri on tyypillinen normi salibodarista aina kilpakehonrakentajaan asti. Hurjalta kuulostaa, mutta näin se vain on. Niin kutsuttu roidrage, eli tämä hormooneista johtuva "raivotauti" on täysin tekaistu juttu. Uusimmat tutkimukset ovat lytänneet kyseisen väitteen hormoonien ja niin kutsutun roidragen yhteydestä. Nämä raivokohtaukset yms. ovat täysin yksilöllisiä ja yleensä niitä on ihmisellä jo ennen kuin steroideihin edes ovat koskeneet. Kyllä käyttö saataa pinnaa kiristää, mutta kyllä normi ihminen tunteensa hallitsee, eikä pura oloaan kanssaihmisiin.
  Kannattaisi myös miettiä kuinka moni nainen käyttää hormooneita päivittäin lääkärin määrääminä. E-pilleri taitaa olla varsin yleisesti käytössä, mutta eipä niiden pillerien käyttöä ole "demonisoitu" samalla tavalla kuin vastaavasti miesten hormoomien käyttöä. Nähtävästi hormoonien käyttö ehkäisy tarkoitukseen on hyväksyttävämpää kuin lihasten kasvattamiseen?
  Pitää kuitenkin muistaa että sustanonin sisältämät testosteroni esterit ovat täysin samaa ainetta, mitä miehen keho luonnollisestikkin tuottaa, mutta toki liika on aina liikaa.
   
 14. ameba Vierailija

  Sanoit itsekin tuon olennaisen eron. Lääkäri ei määrää lääkkeitä "koska mä haluun hei vähä niinku massaa tehokkaammin", ja pillerien syöjä käy säännöllisesti lääkärin tarkastuksessa. Pillerit ostetaan laillisesti apteekista ja käyttäjä voi luottaa siihen että vaikuttava aine ja pitoisuudet ovat sitä mitä paketissa sanotaan. Pillerien myyntiin ei liity rikollista toimintaa.

  No on todellakin, sori vaan. Aika naurettava vastakkainasettelu. Ei dropittamiselle ole minusta mitään puoltavia argumentteja. Itse aineet täytyy jo alunperin hankkia hämärin keinoin ja tässä tuetaan rikollista toimintaa. Käytön riskejä ei voida monitoroida koska usein ei käyttäjä itsekään tiedä minkälaisia pitoisuuksia hänen käyttämissään aineissaan on, ja lääkäriltäkään ei tule muuta apua kuin että käyttö täytyy lopettaa.
   
 15. Kokemusta on Vierailija

  Ameballe.

  Korjataas tuota sinun käsitystäsi vähäsen. Ensiksikin lähes kaikki vakavasti (kilpailutasolla) treenaavat käyvät säännöllisissä lääkärintutkimuksissa ja verikokeissa. Toisekseen, lääkkeet (steroidit) ovat lähes aina apteekki tavaraa, huom. niitä myydään myös ulkomaisissa apteekeissa. Joten kuinka voit väittää että douppeihin aina liittyy rikollista toimintaa, tai ettei niitä käytettäisiin lääkärin valvonnassa? Sinulla ei selvästi ole omakohtaista kokemusta asiasta ja sorrut tuohon yleistämiseen/oletuksiin asian suhteen.


  Yhtälailla voit varmasti itse käyttää kumia petihommissa, vai onko pillereiden syönti terveydellisistä syistä johtuvaa? Käsittääkseni niitä käytetään nimenomaan ehkäisyyn, ei terveyden edistämiseen, joten voisit lopettaa tuon kaksinaismoralismin.
   
 16. ameba Vierailija

  Kilpatasolla treenaavat käynevät myös säännöllisesti dopingtesteissä, jos laji on dopingvalvottu. Kilpaurheilu ei minusta joka tapauksessa ole enää aikoihin ollut monien lajien osalta uskottavaa siinä mielessä, että huipulla lähes kaikki käyttävät. Se, että lääkärissä käydään on ihan hyvä, mutta se ei ole sama kuin että dropitellaan lääkärin valvonnassa ja siunauksella. Useimmathan eivät näistä asioista lääkärille kerro, ja aiemmin mainitsemasi lääkesetin suurin käyttäjäryhmä eivät suinkaan ole kilpaurheilijat, vaan peruspunttailijat.

  Mikähän lääkäri muutenkaan määrää steroideja lihasten kasvatukseen, ja kuinka moni ostaa kuurinsa kotimaisesta apteekista reseptillä, jossa on mainittu käyttötarkoitukseksi lihasten kasvatus? Ainoa kelle tiedän mieshormoneja lääkärin toimesta tarjotun on eräs teini-iässä pienikasvuinen miespuolinen läheiseni, jolle oli aikoinaan tarjottu ulkopuolista apua miehistymiseen. Ei ottanut.

  Ulkomaisista apteekeista en tiedä, mutta esim. Pakkotoiston doping/antidopingfoorumilla on nopeasti katsottuna heti ekalla sivulla useampi thread jossa ihmiset kyselevät toisilta palstalaisilta, miten ja millä annoksella heidän hommaamiaan dopingaineita käytetään, tai onko tämä valmiste nyt varmasti aito, tai miten tuote on toiminut muilla. Ei ihan kuulosta siltä, että aineen käyttö on a) hallinnassa b) hankittu päivänvaloa kestävin keinoin. Vaikka joitakin noista aineista myytäisiinkin vaikkapa thaimaalaisissa tai meksikolaisissa apteekeissa kelle vaan, niin niiden tuominen tai netistä tilaaminen Suomeen on rikos - tästähän ovat suomalaiset keihäänheittäjät kerran tullissa narahtaneet ja rangaistuksensa saaneet. Itse en käyttäisi ainetta, jonka käyttöohjeet pitää kysellä netistä. Se on kaukana vastuullisesta suhtautumisesta omaan terveyteen.

  Toinen asia on sitten lääkkeiden väärinkäyttö. Esimerkiksi efedriinivalmisteita saa Suomessa reseptillä apteekista, kuten myös koko joukon muitakin aineita mukaanlukien testosteronitasoihin vaikuttavat. Näitä ei kuitenkaan mielestäni tulisi käyttää suorituskyvyn parantamiseen, vaan niiden sairauksien tai vaivojen hoitoon, joihin lääkäri on niitä määrännyt. Minusta suorituskyvyn kemiallinen parantelu on sekä moraalisesti väärin että oman terveyden kanssa leikkimistä. Kaikkein naurettavinta dropittelu on peruspunttaajilla - he pääsisivät täysin tai lähelle samaan lopputulokseen ilmankin aineita, joskin hitaammin ja joutuisivat miettimään ja suunnittelemaan koko hommaa hieman enemmän, tai ehkä myöntämään sen, että luonnolla on rajansa. Tuskin missään muussa urheilulajissa on yhtä kiero ja perverssi kulttuuri kuin punttailussa - en voisi kuvitella, että esim. hiihdon harrastajista suhteessa yhtä monella on EPOt kehissä sunnuntailenkkiä varten.

  Minulla ei todellakaan ole omakohtaista kokemusta dopingin käytöstä eikä tulekaan.

  Itse en pillereitä käytä, ja ennen käytin niitä terveydellisistä syistä mm. kipujen hoitamiseen. Monet muutkin käyttävät pillereitä terveyden edistämiseen. Jos pillerien käytöstä olisi juuri minulle terveydellistä haittaa, niin toki lopettaisin käytön. En edelleenkään yhtään ymmärrä tuota vertaustasi pillerien ja dopingin käytön välillä ja väitteitä kaksinaismoralismista. E-pillerit eivät anna naiselle mitään etua urheilusuorituksessa eivätkä ne ole urheilussa kiellettyjen aineiden listalla.
   
 17. oikein. Vierailija

   
 18. [email protected] Vierailija

  Ite yritin ostaa netistä ja heti jäi tulliin tullin tutkimusten mukaa se oli ihan feikki kamaa ei sisältäny mitää vaadittavia aineta.Eli jos sulla ois hyvä kontakti/osote olisin kiitollinen.
  Terveisin matti Rissanen.
   
 19. siis... Vierailija

  .... sinaja.mina1(at)gmail.com
   
 20. sami Vierailija

  mulla menee tällä hetkellä 250satasta sustaa 4vrkden välein 1ml ja sen lisäx thaikkuja 10millisiä 4kpl päivässä ja teen kax tunnin reeniä ja venyttelyt päälle niin oon ruvennu hikoileen unissani ihan vitusti yläkropastani ja pääasiassa lihaksista eli koko yläropan lihaksien alueelta hikoilen todella paljon.. reenaanko liikaa vai mistä johtuu ei oo ennen ollu kuurilla tällästä ?? osaisko joku sanoa mistä johtuu???
   
 21. niin kaikkea voi käyttää kohtuudella!! alkoholi,tupakka,jopa huumeet!!.en ole tohtori tai professori mutta tiedän oma kohtaisesti koska olen kaikkea kokeillut ja en sano etteikö yllä mainituista aineista olisi ihmiselle haittaa! mutta kun asioista ottaa selvää pääsee ilman kipuja ongelmia ja harmeja!! elikkäs asiaan melkein kaikissa urheilu lajeissa käytetään kieletyjä aineita suuria määriä (lääkäreiden auttamana) jopa veri plasmaa aika likaiselta kuulostaa vai??. mutta jos on aitoa tavaraa (varmasti) amattilaisen nevot/määrät ja palauttavat lääkkeet en itse nää terveys riskiä asiassa!! mutta suomen laki kieltää nämä aineet!! pienet määrät omaan käyttöön ei tuo muuta kun pienen sakon ja huomautuksen!! mutta diilaus eri juttu!!.elikkäs jutustelkaapa amattipodarien tai painonnostajien kanssa asiasta he kyllä kertovat kanattaako vaiko ei!! en menisi nevvomaan ketään normi kadun tallaajana tai muuten vaan kuulopuheilla dissattuna!!!
   
 22. puntti Vierailija

  iha yli peloteltu noi aineet , jengi ei tiiä mitää asiasta lukee jotain paskaa ja kuulee jotain paska puhetta.
   
 23. Jake Vierailija


  Asiallista tekstiä, terv. bodari
   
 24. Mika Vierailija


  Eli jos sulla ei ole kokemusta, niin pidä sitte turpa kiinni. Natut ei tod. pääsee samaan ku roinaajat. Jokaisen oma valinta.
   
 25. VIERAS22211111 Vierailija

  TÖRKEETÄ YLIAMPUMISTA TOI PASKA MITÄ ON TÄÄLLÄ!SUSTA EI OO MTN PASKAA!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti