Hae Anna.fi-sivustolta

Sustanol

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä Manna, 04.08.2005.

 1. VIERAS22211111 Vierailija

  TÄYSIN SAMAA MIELTÄ!
   
 2. Janne81 Vierailija

  Sustan käyttöön saattaa olla todellinen tarve jos miehesi esimerkiksi tuntee että tulokset vain laskee tai ei tule edistystä vaikka treeniohjelma olisi kohdillaan.
  Eikä se vaikuta vain treeneihin vaan yleisesti vointiin/normielämään jos oma testotuotanto on joko aiemman väärinkäytön takia huono tai luonnollisista syistä.
  Itselläni on kohta kaksi vuotta ollut sustanon 250 käytössä lääkärin määräämänä 2vk välein.
  Syynä huono testosteronin tuotanto, minun kohdallani johtuen aiemmasta väärinkäytöstä, uskoisin. Testoarvo vaihdellut välillä 8.2-13 ilman sustaa mikä on aivan liian vähän.
  Netin keskustelujen perusteella ymmärsin mennä lääkäriin kyseisestä asiasta joten tavallaan sattuman kautta sillä normisti verikokeissa sitä ei katsota.
  Tällä lääkkeellä on siis hyötynä yleinen olon parantuminen, vähemmän väsymystä päivällä ja muutamia muita, kuten seksuaalisen halukkuuden paraneminen.
  Parempaakin injektiolääkettä tämän sijaankin on tarjottu, en muista sen nimeä mutta maksaa pirusti, yli 170e ilman kela-korvausta mutta sitä otetaan vain n. 3kk välein, susta maksaa alle 6,5e 2vk välein joten ei kallis.
  Nyt 25.11.2011 sustanon on ollut loppu apteekeista kohta kaksi kuukautta ja tilalla on pantestoa mikä on huonoa sustaan verrattuna ja olo on ollut aika lattea ja suutun herkästi, otin mm. lopputilin muutama päivä sitten töistä.
  Muuten ei oikein ole haittavaikutuksia käytössä kuin sustan pyramidivaikutus eli piikki on suurinpiirtein pistosten puolessa välissä eli useana päivänä testoa ei ole tarpeeksi kehossa.
  Aloitin lääkärin määräyksestä käytön 3vk välein mutta huomasin puolessa vuodessa että se on liian pitkä väli ja se muutettiin 2vk, tosin sekin on ehkä liian pitkä aikaväli, ainakin siltä usein tuntuu mutta pidättäydyn tuossa kun ei se sitä kuitenkaan niin usein anna ottaa.Verikokeissa ole ollut kahdesti aloittamisen jälkeen ja kaikki on ollut normaalia.
  Olen pelännyt mahdollista "rintojen kasvua" tai toisinsanoen nännien kohoamista mutta siitä ei ole merkkiäkään, syynä ehkä tämä normaalikäyttö eikä "roinaaminen".
  Mutta yleisesti ottaen pidän sustaa hyvänä tuotteena, 1ml viikossakaan tuskin aiheuttaa ongelmia mutta siihen mahdollisesti liitetyt muut aineet sitten lisäävät riskiä.
   
 3. Siiri Vierailija

  Täällä jengi jakaa toisilleen täysin VASTOIN PAREMPAA TIETÄMYSTÄÄN mitä ihmeellisempia myyttejä horkkujen käytöstä. Voisin pitää tästä tuntien mittaisen luennon, mutta se tuskin hyödyttäisi ketään/mitään, jos tietotaso on niin alhaalla kuin " susta laittaa sun miehen hakkaan sua.mitä se muuten edes on?"...

  Tyydyn vain toteamaan että mun tuntemista miehistä noin 90prosenttia on roiskinut itseensä enemmän ja vähemmän hormoneja, useiden (kymmenien) vuosien ajan.
  He ovat lihaksikkaita, hyvätapasia, kilttejä ja hyviä isejä ja aviomiehiä. Useimmat hyväpalkkaisessa työssä ja kuluttavat viinaa suhteessä muihin remppaperse rekkapenoihin nähden äärimmäisen vähän.

  Toinen ääripää on taas jo nuoruudessaan marginaaliyhteisöön ajautuneet nuoret, jotka autojen pöllimisen ja mummojen potkimisen ohella, käyvät jos känniltään ehtivät myös salilla. Tällaiset syrjäytyneet ja lapsuuden traumojen rampauttamat yksilöt eivät impulsiivisuutensa vuoksi jaksa tehdä mitään pitkäjänteisesti, hyvin. Mukaan tulee tietysti hormonit, joilla nesteytetään kroppa näyttämään erehdyttävästä lihaksikkaalta. Näillä tapauksilla painonvaihtua on muutaman kuukauden välein useita kiloja, riippuen onko horkuttanut vai dokannut. Nämä tapaukset tappelevat kaduilla, istuvat muutaman amfetamiinituomion, räyhäävät baareissa ja saavat mustasukkaisuuskohtauksia. Sillon voi vaimo lentää hankeen ja mmuksut turvakotiin. Kyllä. MUTTA! SYY EI MISSÄÄN NIMESSÄ OLE HORMONIEN KÄYTÖSSÄ!! TÄMÄN SOSIAALILUOKAN IHMISET OVAT ILMAN HORKKAAKIN AGGRESSIIVISIA! Tietysti tätä tarkkisryhmää saattaaa kiihottaa tappelemaan pullistunut hauis, mutta silloinkaan psykofyysinen vääristymä johtuu henkilön aiemmista mielenterveysongelmista, ei hormoneista...


  Joku narukäsi suunnistaja tietysti nyt googlettaa mulle liudan riskejä ja sivuvaikutuksia muka faktaksi. Lääkärithän tietysti ovat moraalisyista douppeja vastaan (vaikka samalla pakkosyöttävät tramaleja halluhäiriöiselle mummolleni). Jokaisessa saatanan flunssalääkkeessäkin on sivareita ja ne SAATTAVAT aiheuttaa sitä, tätä ja tota. Kuinka monen olette kuulleet kuolevan perus kuumetta-alentavien sivuoireisiin? Niinpä! siltikin niissä puhutaan ties mistä rytmihäiriöistä jne...

  Kyse koko hormonipaniikkiin on niiden laittomuus, mihin taas on syynä miljoona muutakin seikkaa kuin oletettava epäterveellisyys... Voihan veden juomiseenkin kuolla kun liikaa juo...
   
 4. tasainen Vierailija

  ^Mutta miksi nämä mainitsemasi yhteiskunnan tukipilarit sitten haluavat käyttää sustaa tai muita laittomia aineita? Miksei paras mahdollinen natukunto riitä? Miksi minkään lajin harrastelijan tarttee käyttää suorituskykyä parantavia lääkeaineita ilman reseptiä ja ilman lääketieteellisesti perusteltua syytä eli sairauden hoitoa? Mihin tasapainoisella ja itseensä tyytyväisellä ihmisellä on tarvetta haukkua toisia narukäsiksi näkemättä ja tuntematta?

  Terveisin entinen MM-urheilija, nykyinen elämäntapaurheilija ja narukäsi.
   
 5. Toive isi Vierailija

  Siiri on kertonut asian niinkuin se juuri on. Ajatelkaa ihmiset pintaa syvemmälle jos kuinkin osaatte. Tiedän että se ei ole kaikille helppoa. Ei osata / uskalleta kuin puhua pinnallisia asioita vain .Ihmisen persoonallisuudesta lähtee kaikki. Ihminen voi vaikuttaa omaan käyttäytymiseensä ja suhtautumistapoihinsa. Jokainen selvittäköön elämänsä ja päänsä itsensä kanssa ja miettiköön sitä haluaako riehua ja raivota vai haluaako olla kanssa ihmisille ystävällinen ja rauhallinen.
   
 6. miksu satakunta Vierailija

  erittäin asiantunteva kommentti, jos voit auttaa kasvussa [email protected] ;)
   
 7. tume1234 Vierailija


  joo.. kyl ton sustan haittavaikutuksia on liioteltu paljo.. ite oon käyttäny kolme vuotta säännöllisesti ja en oo huomannu ja ei oo kukaan mukaan huomannu että olisin muuttunut jotenki erinlaiseksi paitsi tietenkin kroppa ja lihakset mitkä kasvaa sustan käytön takia. voipi olla ihan henkilöstä kiinni ja joillaki on vaan agressiivisempi luonne ja ovat muutenkin herekempiä aineelle.
   
 8. Siiri Vierailija


  Miksi naiset meikkaavat? miksi joku haluaa laihduttaa vaikkei kiloja olekaan terveydelle riskiksi asti? miksi joku menee vatsanahan kiristysleikkaukseen? miksi joku ei mene?

  miksi joillekin riittää toyota avensis ja toinen haluaa hankkia ferrarin, vaikka molemmilla pääsee kauppaan ihan yhtä hyvin?

  meitä on moneksi, jokaisella oma mieltymyksensä niin ruuassa kuin ulkonäössä.

  "Mihin tasapainoisella ja itseensä tyytyväisellä ihmisellä on tarvetta haukkua toisia narukäsiksi näkemättä ja tuntematta?" Ja mitä helvettiä toi tarkoitti? En kai mä nyt jumalauta voi tunteekaan ketään, saatika nähdä. Kyseessä on eräänlainen yleistys. Sanoin että nyt joku narukäsi kiehahtaa ruudun takana ja luettelee mulle miljoona haittavaikutusta horkuista. Henkilöinkö tällä tavoin kommenttini johonkin tiettyyn ihmiseen? En! Mut ihan säkällä tais osua ja upota...

  Enkä myöskään ole väittänyt olevani tasapainoinen ja itseeni tyytyväinen missään vaiheessa. Söis pari sustaa ni voisin ollakin ;)

  Ja sitäpaitsi,aika paradoksaalista väittää olevansa MM-tason urheilija ja hölpöttää noin hassuja hormoneista ja niiden käyttäjistä;) ellei kyseessä ole sitten saappaanheitto tai pubitikka.. Jokainen joka on, tai jonka läheinen on urheillut edes sm-tasolla tietää, että eihän kukaan urheilija horkkuja käytä ei ;) paitsi ne joilla on huonot lääkärit...
   
 9. 1sivusta Vierailija

  No kyllähän tuo sillä tavalla henkilöi, että muka kaikki asiaan kriittisesti suhtautuvat ovat itse narukäsiä. Olisi ehkä ollut parempi jättää kirjoittamatta koko viittaus narukätisyyteen? Miksi on mielestäsi paikallaan edes yleisellä tasolla vetää esiin ad hominem-kommentteja kesken väittelyn? Miksi mielestäsi vain narukäsi voisi kiehahtaa asiasta? Kaikki muut kädet kuin horkkukädet ovat narukäsiä?

  Mitä tulee hatariin vertauksiisi meikkaukseen, kauneusleikkauksiin ja autoihin, niin tässä ketjussa kait puhuttiin hormonien käytöstä. Se että jossain joku muu tekee jotain muuta asiaa väärin tai kyseenalaisesti, ei ole argumentti oman asiasi puolesta. Pysy asiassa, jos sinulla on siitä jotain sanottavaa.

  Itse muuten tiedän useita SM- ja MM-tason urheilijoita ihan fyysisissä lajeissa, jotka aivan varmasti ovat puhtaita. Yleensä kansallisen tai kansainvälisen tason urheilijoita automaattisesti kiellettyjen aineiden aktiivikäyttäjinä pitävät ne, joiden mielikuvat urheilusta eivät perustu omaan kokemukseen sellaisissa lajeissa, joissa urheilijat perinteisesti ovat suht puhtaita. Näitä ovat esimerkiksi monet palloilulajit sekä voimistelu.
   
 10. bujazaka Vierailija

  Enkä myöskään ole väittänyt olevani tasapainoinen ja itseeni tyytyväinen missään vaiheessa. Söis pari sustaa ni voisin ollakin ;)


  Onks teilläpäin ollu tapaan syödä niit lasi amppei? :D Ei oo ihme jos sustan käyttäjien "ikenii vähä kiristää" :D
   
 11. lollotilol Vierailija

  100kg penkistä saa jo aloitttelija 3kk reenin jälkeen.
   
 12. lollotilol Vierailija

  ja ilman mitään hormoonilisiä
   
 13. dee Vierailija

  D-vitamiini ja testosteroni!

  Tuoreen itävaltaistutkimuksen mukaan veren D-vitamiinipitoisuus kulkee käsi kädessä testosteronipitoisuuden kanssa. Jos veressä oli runsaasti D-vitamiinia, niin silloin myös veren testosteronipitoisuus ja vapaan androgeenin indeksi (FAI) olivat korkeat. Tutkimuksessa oli mukana 2299 miestä.

  Vapaan androgeenin indeksi (FAI) lasketaan kokonaistestosteronin ja sukupuolihormoneja sitovan globuliinin (SHBG) suhteesta. FAI kuvastaa erittäin hyvin androgeenivaikutusta. Testosteronituotannon lisääntyessä SHBG:n synteesi vähenee ja FAI suurenee merkkinä lisääntyneestä androgeenivaikutuksesta.
  .: D-vitamiini ja testosteroni

  Aikaisemmissa tutkimuksissa on havaittu, että tunnin auringonotto voi nostaa miehen testosteronia 69 prosenttia. Testosteroni on miehen tärkein sukupuolihormoni. Se huolehtii sukupuolielinten kehityksestä ja luo edellytykset tyypillisille miehisille seksuaalisuuden piirteille (edistää siemennesteen tuotantoa ja pitää yllä seksihaluja). UV-säteily kiihdyttää D-vitamiinin tuotantoa iholla. Tässä tapahtumassa on lähtöaineena skvaleeni, joka muuntuu 7-hydrokolesteroliksi ja edelleen D-vitamiinin esiasteeksi (kalsidioliksi). Munuaisissa kalsidioli muuttuu varsinaiseksi D3-vitamiiniksi (kalsitroliksi). Ilman auringon UV-säteilyä 7-hydrokolestroli muuttuu kolesteroliksi! Tätä ette varmaan ole ajatelleetkaan, mutta seerumin kolesterolipitoisuudet ovat talvella korkeampia kuin kesällä ja se johtuu nimenomaan tästä auringon roolista.

  Ruuan merkitys D-vitamiinilähteenä on vähäinen: 90 prosenttia ihmisen D-vitamiinista on peräisin iholta (ellei hän ota D-vitamiinia ravintolisänä). Suomalainen nainen saa ruoastaan keskimäärin 5 ja mies 7 mikrogrammaa D-vitamiinia.
  veteraaniurheilija: D-vitamiini lisää testosteronia

  D-vitamiini lisää miesten testosteronia
  D-vitamiini lisää miesten testosteronia ? Terveyshymy

  Testosteronipitoisuudet alenevat usein miehillä ikääntymiseen liittyen, ja se voi esimerkiksi vähentää jaksamista ja lisätä väsymystä. Korkeammista testosteronipitoisuuksista on apua esimerkiksi lihasmassan ja luuntiheyden säilyttämisessä. Uuden kontrolloidun itävaltalaistutkimuksen mukaan riittävä D-vitamiinilisä kohottaa testosteronipitoisuuksia miehillä.

  Tutkimusryhmään kuuluneet käyttivät 83 mikrogramman suuruista päivittäistä D-vitamiinilisää vuoden ajan. Kontrolliryhmään kuuluneet saivat lumevalmistetta. D-vitamiinilisä kohotti kokonaistestosteronin, bioaktiivisen testosteronin ja vapaan testosteronin määrää. Kontrolliryhmässä ei muutoksia havaittu.
  Aamiainen ruohikolla: D-vitamiinilisä kohottaa testosteronia miehillä

  Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
  Ajankohtainen D-vitamiini - Itsehoidon artikkelit - Tohtori Tolonen

  Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.
  EFSA - Scientific Opinion of the NDA Panel: Tolerable Upper Intake Level of vitamin D
   
 14. Itselleni lääkäri määräsi sustaa masennukseen, ahdistukseen, kireään pinnaan ja vittumaisuuteen. Testosteronitasot olivat aika alhaiset mutta ei mitenkään hälyttävästi. Nyt oon ollu pari kuukautta kuurilla ja olo on hyvä. Kahvakuulat ei pääse pölyttymään, saan nukuttua täydet yöunet, jaksan huolehtia itsestäni ja perheestäni ja muutenkin kaikki tuntuu jotenki kivemmalta. En ole muuttunut väkivaltaiseksi enkä idiootiksi. Alkoholia en ole ottanut aikoihin.

  Roinaaminen muuttaa ihmistä paljon siihen suuntaa mitä hän jo on. Jos on idiootti niin roinaamalla on vielä paljon enemmän idiootti. Jos on lepposa kaveri niin on lepposa roinatessaki.
   
 15. käytöstavaton? Vierailija

  Sun uskottavuutta syö melkoisesti kirjoitustyyli. Aggressiivinen ja hyökkäävä, ei tule pointti perille koska sun argumentoinnista paistaa läpi vain toisten mollaaminen ja "pakko olla oikeassa, vaikka väkisin"-luonne.

  Narukäsi, saappaanheitto jne. MITÄ HELVETTIÄ? Kun väitellään asiasta, ei pitäisi mennä henkilökhtaisuuksiin, ellei sitten omat mielipiteet ole heikoilla ja tuolla tyylillä sen yrittää peittää.
   
 16. Hannu78 Vierailija

 17. Builder29 Vierailija

  Minulla olisi jäänyt viime kuurista Dynatrope ja Jintropin kasvua 200iu ylimääräisenä.

  Jos kiinostaa niin mailaa [email protected]
   
 18. heise Vierailija

  Olisi jääny kuurista 10mg sustaa jos joku tarvii!!
   
 19. x21 Vierailija


 20. joopa.. eihän niistä mitään vaaraa ole.. Menee vaan niin, että vie kerralla hengen, kun on riittävän kauan hakannut.. Sydän ei kestä, eikä se muuta tarvitse, kun henki lähtee. Ruumiinavauspöytäkirjan lista on pitkä ja vaikuttava. Tai sitten selkeä ja yksinkertainen.
   
 21. itekinkäytin hormoooooooneja ja hävisikirjoitus taito kokonaanjaon samanlaistakuinteillä yritänopetella yhdys sanojauudelleen keijo.
   
 22. vbee Vierailija

  Clomid auttoi saan testosteronin takaisin normaaliksi minun aikana. Tämä on, jos voin ostaa yleinen varten hyvän hinnan ilman reseptiä http://genericmedstonorth.com/
   
 23. mason66 Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.07.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suosittelen yrität Clomid . tässä on, jos ostan sen ilman reseptiä NettoApoteket.com
   
 24. HetskoHelander Vierailija

   
 25. HetskoHelander Vierailija  Voi vittu säää ooot kyllä kans näitä arjensankareita :).. Tiedät itsekkin helvetin hyvin että hormooneista on paljon haittaaa, Ja nyt miehesi on kuurilla joten puolustat häntä. Elä tule tänne sitten kitisemään kun on öögat mustana! ;)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti