Hae Anna.fi-sivustolta

Sydämen asialla (HeartBeat)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä näkikö kukaan?, 16.01.2008.

 1. näkikö kukaan? Vierailija

  Kyselisin jaksosta 96 "Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää" (Bad Penny), joka esitettiin eilen ja uusintana tänään. Mitä siinä tapahtui? Näin alun, joten tiedän, että se uusi konstaapeli Mike oli vaarallisten rikollisten tähtäimessä ja että Greengrass tutustui aateliseen kulkurinaiseen. Mitähän sitten tapahtui? Kiitos, jos joku voi vastata :)

  Seuraan sarjaa vasta ekaa kertaa, joten olen monta kautta jäljessä siitä, missä nykyään mennään.
   
 2. kulkurinaisesta Vierailija

  "että Greengrass tutustui aateliseen kulkurinaiseen."

  Katsoin tuon jakson muutama vuosi sitten. Kulkurinaisella ja Greengrassilla oli pientä vispilänkauppaa, mutta juttu kuivui kokoon jakson lopussa.

  Upea näyttelijä kulkurinaisen roolissa. Sarjan yksi parhaita jaksoja.
  Tarinat päättyvät yleensä onnellisesti. Katsoin sarjat loppuun ja ne esitetään nyt uusintana.
   
 3. ap. Vierailija

  Ei sitten Greengrass vakiintunut, mutta hänellähän onkin jo Alf-koira kumppanina. Mitenköhän muille kävi - siis eilisessä jaksossa?
   
 4. ap. Vierailija

  Sorry, se koirahan on Alfred eikä Alf!
   
 5. kulkurinaisesta Vierailija

  Alf oli otus, joka eli perheessä. Mukava sarja. Liekö sekin joskus uusittu.
  Ellien alavalikko on hyvä. Sen avulla tulin uudestaan kommentoimaan tähän ketjuun.
   
 6. ap. Vierailija

  Vähän kauhistuin, kun etsiessäni tietoa tästä sarjasta huomasin, että se jatkuu aina vaan. Jos siihen jää koukkuun! Etenkin nämä joka päivä lähetettävät sarjat vievät säännöllisesti aikaa. Telkkari on meillä melko uusi juttu enkä haluaisi ajautua kokonaan sen armoille. Sydämen asialla löytyi puolivahingossa ja sitä on kiva katsoa siksikin, että se lähetetään niin aikaisin. Lyhyessä ajassa olen oppinut pitämään sen hahmoista kovasti.
   
 7. Katson ja kerron Vierailija

  Katson jakson viimeistään huomenna, kerron sitten täällä mitä siinä tapahtui.

  Seuraan sarjaa jo toista kierrosta.
  Joitain jaksoja katsoessa muistan ennestään mitä niissä tapahtuu, muttei se haittaa.
  Ihana sarja.

   
 8. Anni62 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 912
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minäkin olen sitä katsonut, välillä illalla ja välillä taas aamupäivällä, aikaa kun on katsoa koska vaan.
  Tuntuu, että sitä pitää aina vaan katsoa uudelleen ja uudelleen vaikka joitain jaksoja muistaakin.
  Mielettömän ihana sarja. Nytkin illalla mulla tv oli nelosella kun katoin Päivien viemää niiin mies sitten sanoi, että tulee sydämen asialla, ei hän sitä kyllä katsonut.
   
 9. Joanna Bluegrass Vierailija

  Heartbeat on päivän suklaanamu. Sellaisesta maailmasta, jossa melkein kaikki oli vielä hyvin, jossa paha sai aina palkkansa ja tuli onnellinen loppu.
   
 10. Keltavuokko Vierailija

  Juuri niin, se on hyväntuulinen sarja, jossa paha saa aina palkkansa. Greengrasskin on sympaattinen hahmo lähinnä siitä syystä, ettei oikein onnistu huijauksissaan juuri koskaan. Hän ei siis ole oikea rikollinen.

  Hiukan tosin - joka jakson alusta asti katsoneena - alkaa kiusata se klisee, että rikolliset ovat aina ulkopaikkakuntalaisia. Tosin se lienee sillä tavalla realismia, ettei pikkukylässä kovin paljon voi ruveta rötöstelemään, koska kaikki tuntevat toisensa, ja tuttujen kesken jää helposti kiinni.

  Sarjaa on tehty 15 vuotta, ja päähenkilöt tai ainakin useimmat heistä ovat vaihtuneet. Se esitettiin Suomessakin ensimmäisen kerran 90-luvulla (sarjan tekeminen aloitettiin noin v. 1992). Silloin muistan seuranneeni sitä suunnilleen Nickin lähtöön asti, mutta nyt mukana on muitakin, joita on mukava seurata, joten saa nähdä, kuinka pitkään innostus jatkuu.

   
 11. koukussa Vierailija

  Katson jo kolmatta kertaa.Se musiikki.
   
 12. minä vaan. Vierailija

  Niin se musiikki tosiaan on hyvää ja hyvällä maulla valittua kyseisessä sarjassa samoin kuin näyttelijätkin.
   
 13. Tallennus katsottu Vierailija

  Nyt seuraa tiivistelmä ko jaksosta:
  Alussa selvisi, että M.Bradley ollut aiemmin Lontoossa ollessa soluttautunut rikollisjengiin jonka jäsenet olivat nyt vapautuneet vankilasta.Pubiin ilmestyi Penny-nim.nuori nainen pienen vauvan kanssa. Etsii kuvan miestä, kuvassa M.Bradley pitkine hiuksineen. Gina antoi huoneen pubista. Penny tapasi Miken ja väitti häntä 6 kk vanhan lapsensa isäksi. Mike tavannut naista viimeksi n vuosi sitten.
  Greengrass salakalassa lordin mailla tapasi kulkurinainen Tessan , jolla samoja harrastuksia, salaa kalastus ja metsästys.
  Ihastuivat toisiinsa, kalastelivat ja söivät pari kertaa yhdessä, Greengrass jopa pyysi naista muuttamaan luokseen. Se nainen oli joku rikas kunnianarvoisa lady, joka viihtyi kulkurina paremmin kuin linnassaan.
  Pennyn lapsi sairastui ja lääkäri totesi lapsen 3kk ikäiseksi. Äiti joutui tunnustamaan Mikelle, ettei M ollut isä. Kiristi kuitenkin Mikea maksamaan rahaa, ettei Penny paljastaisi häntä rikollisille.
  Jakso loppui siihen kun Tessan leirillä M maksoi rahat Pennylle ja ne rikolliset tulivatkin sinne. Pieksivät ja uhkasivat Mikea, mutta uljaat poliisimiehet Bellamy ja kumppani pelastivat Miken ja pidättivät roistot.
  Poliisipartio pysäytti vielä Pennyn ja M sai rahansa pois.
  Greengrass jäi katsomaan silmät kyynelissä Tessan perään, kun hän ajoi "volkkarillaan" pois uusiin maisemiin.
   
 14. ap. Vierailija

  Suuret kiitokset tiivistäjälle!

  Kun päähenkilö on ilmeisesti vaihtumassa, jännittää vähän, miten sarja siitä jatkuu. Toisaalta en haluaisi jäädä koukkuun, mutta jos pitää valita yksi sarja, jota seuraan, niin valitsen juuri tämän. Ja ei kai se niin kamalaa ole, jos jää jokin osa välistä.

  Toinen sarja, jota nyt telkkarin hankkimisen jälkeen olen katsonut, on Fakta homma. Siinäkin on ihanat henkilöhahmot, vaikkakaan toteutus ei ole niin huolellista.
   
 15. Tämä on Vierailija

  siitä hyvä sarja ettei haittaa jos eilen ei nähnyt se tulee tänään uusittuna keskipäivällä jos ei sitäkään osu näkemään se ei haittaa koska juoni on joka kerta eri.Mielestäni siihen on osunut koiran valinta isännän mukaa ja miten he toisiaan rakastavatkaan ja ihana on myös jakson esittelyssä lammas joka seisoo puistonpenkin vieressä en itsekkään ymmärrä miksi olen niin ihastunut siihen näkyyn,kaikista eläimistä pidän.
   
 16. Keltavuokko Vierailija

  Musiikkiin kannattaakin kiinnittää huomiota, se on todella ajatuksella valittua ja kommentoi sarjan tapahtumia. Musiikki on 60-luvulta, mutta ei välttämättä alkuperäisesityksinä (ilmeisesti tekijänoikeuskorvaukset olisivat liian suuret). Nimimelodiankin esittää Nick Berry eikä Buddy Holly, joka sen alun alkaen teki.

  Tämän sarjan tekijöistä ainakin musiikin valitsijalla on ollut hauskaa, eikä varmaan tylsäksi voi väittää työtään sekään, joka etsii kaikki ne ihanat autot! Esimerkiksi Ginan pikku kottero ei ole mikään ihan tavallinen ajopeli, toisin kuin Angliat ja Minit, joita siinä muuten vilisee.

   
 17. ap. Vierailija

  Minäkin pidän siitä luonnonläheisyydestä. On eläimiä ja maaseutua.

  Kiinnitin äskettäin huomiota siihen, että joku luki sanomalehteä vuodelta 1959. Eikö sarja kuitenkin ajoitu 60-luvulle?
   
 18. Keltavuokko Vierailija

  Olipa paha lipsahdus, ellei sitten ollut tarkoituskin esittää, että tutkittiin vanhaa lehteä. Ajankuva - vaatteet, huonekalut, kodinkoneet, astiat, meikit ja varsinkin autot - on muuten niin huolellisesti tehty, että epäilen sen olleen tarkoituksellista. Oletko varma, ettet nähnyt väärin? Jospa se sittenkin oli -69?
   
 19. ap. Vierailija

  Yritin tarkoituksella oikein tarkasti tutkia lehden päiväyksen. Muistaakseni tilanne oli sellainen, että joku poliiseista luki sitä siellä kamarilla ja mielestäni kyseessä oli tuore lehti. Voihan olla, että erehdyin, mutta eihän kai vielä olla myöskään vuodessa 1969?

  Nick poistui nyt sitten sarjasta. Jopa Greengrass oli katsomassa junaa, mikä oli liikuttavaa. Huusiko hän peräti "I love you"? Millaisena mahtaa elämä jatkua? Tosin tavallaan sarjan päähenkilö on koko yhteisö.

  Saimme myös paikallisen rikollisen, kun vanha rouva jäi kiinni näpistelystä asiamiespostissa.
   
 20. Tallentaja Vierailija

  Niin, ihana sarja.
  Suuri muutos tulee sarjaan, kun Greengrass muuttaa ulkomaille (eli jää sarjastapois)ja hänen sukulaismies tulee siihen söheltämään. Ei niin mahtava tyyppi kuin Claude.

  P.Bellamy ja Gina rakastuvat ja Gina rupeaa odottamaan lasta etc.

  Sarjassa todella ihana musiikki ja ne vanhat autot, kovaa menevä Anglia poliisilla ym.
  Pitkä takki poliisilla mooottoripyörällä ajaessaan.
  Hienosti istui poliisin koppalakki komean Nickin päähän.
  Nyt katsomaan, kohta taas jakso alkaa...
   
 21. EDELLISELLE! Vierailija

  Ei saa paljastaa tuolla tavalla juonta etukäteen! :(
   
 22. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ei hän mitään etukäteen paljastanut kaikki tuohan on jo aiemmin näytettyä. Toivottavasti saamme pian katsottavaksemme Suomessa aiemmin näyttämättömiä jaksoja.
   
 23. Heart beat.. Vierailija

  JUONIPALJASTUS! ÄLÄ LUE JOS ET HALUA TIETÄÄ!
  Bellamysta....
  No, en kerrokaan...
   
 24. please! Vierailija

  Juonipaljastukset eri ketjuun, please! Jotkut katsovat sarjaa ekaa kertaa! Jos et pyyntä tehoa, käyn sarjojen nettisivuilla ja paljastan kaikkien uusien sarjojen juonet ihan missä sattuu...
   
 25. älä hermostu! Vierailija

  Edellinen oli vitsi! En toki kerro täällä juonipaljastuksia. Taidatte kyllä olla siellä Suomessa todella jäljessä meitä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti