Hae Anna.fi-sivustolta

Sylvia Brownen ennustuksia

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 28.02.2020.

 1. vierailija Vierailija

 2. vierailija Vierailija

  tuosta ei voi vielä sanoa, että ennusti koronaviruksen. sylvia ennusti taudin, joka palaa vuonna 2030. emme ole vielä eläneet 2030 lukua... kiitos kuitenkin, kun toit tuon ennustuksen tänne framille.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ennustus aikas kohillaan (alkuosaltaan ainakin). Skeptinen mieli tietenkin hakee virheitä, pieniäkin, ymmärtämättä yhtään miten ennustaminen edes tapahtuu. Ja mikä olisi edes todennnäköisyys tällaiselle "yhteensattumalle".
  Meedio siis "näkee" asiat mielesssään ja kuvailee niitä omin sanoin. Hän saattaa tulkita rokotteen lääkkeeksi ja toisinpäin, niinkuin hän sen oikeastikin näkisi omilla silmillään ja tulkitsisi näkemänsä. Tämä täysin normaalia kaikille "näkijöille".
  Mutta tähän uuteen koronavirukseenhan ei ole siis täsmälääkettä eli rokotetta.
   
 4. vierailija Vierailija

  Ei pidä paikkaansa tuo, että olisi normaalia kaikille näkijöille jättää viesti välittämättä asiakkaalle ja antaa vain tulkinta (ehkäpä sen vuoksi näkijöillä on niin huono maine kun antavat vastauksen vian egon väliintulon jälkeen). Näkijänkin tulisi antaa asiakkaalleen viesti sellaisena kuin hänelle se välitetään olipa se miten irrationaalinen tahansa ja antaa asiakkaan itse tulkita se tai sitten lähteä pohtimaan sitä yhdessä.
   
 5. vierailija Vierailija

  Sitä pohdin, että sekoitatkohan nyt selvännäkijän ja transsimeedion? Vai millä tavalla ennustus on sitten tehtykään. Selvännäkijänä kuvailet näkemääsi tietoisena, transsissa välität tiedostamattasi?
   
 6. vierailija Vierailija

  en sekoita. näkijän ei tule tulkita sanomaansa vaan välittää se asiakkaalleen sellaisenaan. olipa tajuissaan tai ei.
   
 7. vierailija Vierailija

  Lainaan: "Meedio näkee mentaalisesti eli ajatusten kautta sekä selvänäköisesti kuvia henkisiltä tasoilta. Kuvat ovat esimerkiksi henkiolentoja tai maisemia, paikkoja, kuvia, symboleja ja värejä."

  Selvänäkijä kuvailee mitä näkee, ei se ole mikään valmis viesti.
  Esimerkiksi jos mieleen piirtyisi kuva aasista, hän voisi hyvin tulkita näkemänsä vaikka poniksi. Jos kuvassa olisi rokote, hänen tulkintansa voisi olla lääke. Selvännäkijälle siis välittyy kuvia, joita hän kuvailee parhaansa mukaan kuin ulkopuolisena tarkkailijana.
  Jos hän ei tunnista jotain asiaa, hän voi kuvailla sitä jotenkin, vaikka "keuhkokuumeen kaltaiseksi vitsaukseksi". Hän voi kuvailla vaikka raidallisen hevosen, eikä tarkenna asiaa enempää. Jos sitten ennustuksessa käytetään tätä sanamuotoa raidallinen hevonen ja tapahtuma tosiaan tapahtuu, mutta siinä onkin seepra, niin olisimmeko pettyneitä, kokisemmeko tulleemme huijatuksi?
  Emme tietenkään, vaan tajuamme nyt varsin hyvin mitä selvänäkijä tarkoitti "raidallisella hevosella".
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. vierailija Vierailija

  voi huoh.... luepa viestini uudelleen
   
 9. vierailija Vierailija

  Mikä niistä?
  Luepa itse vaikka nuo kommentit #3 & #7 uudestaan. AJATUKSELLA.
  Jos olet niin tyhmä ettet ymmärrä niin siirtyisit vaikka suomi24:ään trollailemaan.
   
 10. vierailija Vierailija

  Näinhän se on. Ennustiko koronaviiruksen vai ei, sen näkee v. 2030.
   
 11. vierailija Vierailija

  :LOL:. Ennustuksenhan voi jakaa aina osiinsa, jos siinä on eri ajanjaksoja ja tapahtumia. Vuotta 2020 koskien mm. ..."Vuoden 2020 tienoilla keuhkokuumeen kaltainen vitsaus leviää maailmanlaajuisesti, tunkeutuu keuhkoihin ja keuhkoputkiin..."

  Siitä voi jo nyt vetää omat johtopäätöksensä, liittyisikö tähän koronaviruksen maailmanlaajuiseen leviämiseen ja sen aiheuttamiin keuhkokuumeisiin.?
  "Kymmenen vuoden jälkeen" osalta kerrotut tapahtumat taas voivat jäädä kokonaan tapahtumatta, vaikka 2020 tapahtumat pitäisikin paikkansa.
   
 12. vierailija Vierailija

  Kuka tuollaista on tarkalleen väittänyt? Vääristeletkö nyt jonkun toisen aiempaa sanomaa/tekstiä.?

  Selvänäkeminen onhan se näkijän tulkinta aina. Hän kuvailee ja tulkitsee mielensä kuvia. Muuttaa sitten sanalliseen tai kerrottuun muotoon näkemänsä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. vierailija Vierailija

  Tämä selvännäkemisen prosessiin liittyvä "kuvailu ja tulkinta" on eri asia kuin jälkeenpäin lähteä näkemäänsä tulkitsemaan (jos se nyt joillakin tuottaa vaikeuksia ymmärtää).
   
 14. vierailija Vierailija

  ei voi ennustusta jakaa osiin, jos se on annettu yhtenä ennustuksena kuten sylvia on tehnnyt. hän näki taudin, joka puhkeaa vuonna 2020 ja tulee takaisin vuonna 2030. ei siitä saa jättää puolta pois vain siksi, että haluaa uskoa, että tämä on juuri se tauti.

  älä ole noin herkkähipiäinen kriittiseen keskusteluun. Ei se merkitse "skeptisyyttä" tai "alas ampumista", van ihan pelkkä älyllä tehty huomio. vuotta 2020 on vielä paljon jäljellä, joten me voimme saada vielä toisenkin viruksen, joka sitten on tämä sylvian ennustama. Lopulta näemme vuonna 2030 oliko se korona vai joku muu.
   
 15. vierailija Vierailija

  (y)
   
 16. vierailija Vierailija

  piti peukuttaa vain tätä viestiä: "Näinhän se on. Ennustiko koronaviiruksen vai ei, sen näkee v. 2030."

  eikä tuota toista
   
 17. vierailija Vierailija

  No niinpä peukutat, omaako vain, ei vahingossakaan jonkun toisen?
  Kommenttisikin erottuu näistä muista. Ja mikä olisikaan todennäköisyys että täällä olisi edes kaksi, tai useampi kaltaisesi tollo.
  :LOL:
   
 18. vierailija Vierailija

  Mistähän syystä koit tarpeelliseksi alkaa haukkua minua? Onko sinulla sisäisesti paha olla vai mikä syy taustalla on? Kunhan tarkensin kenen mielipiteen kanssa olen samaa mieltä.
   
 19. vierailija Vierailija

  Jos nyt noin ajattelisi, niin eihän ennustusta voi hyväksyä myöskään joskus "2030", koska siinä ei mainita nimeomaan virusta, ei koronaa. Eihän skeptisyyteen taipuvaiselle koskaan mikään riitä...

  Ennustus voidaan hyvinkin jakaa osiin nyt varsinkin kun kirjoitetaan eri vuosikymmenistä. Asiaa voisi tarkastella erilailla jos kaikki tapahtuisi yhtenä tapahtumana. Silloin tietenkään ennustusta tarvitsisi jakauttaa.
  Ja mitä sitten vaikka myöhempi ennustuksen tapahtuma ei välttämättä todeutuisi, muuttaisiko se mitään? Ennustukset useimmiten epäonnistuvat, koska tulevaisuus on avoin. Tästä ennustuksesta voimme kuitenkin ymmärtää kohdan, että "Vuoden 2020 tienoilla keuhkokuumeen kaltainen vitsaus leviää maailmanlaajuisesti, tunkeutuu keuhkoihin ja keuhkoputkiin..." Ja siihen ei ole tosiaan rokotetta(täsmälääkettä). Voit itse kutsua tätä vaikkapa uskomattomaksi sattumaksi, jos et usko selvänäköön ja ennustuksiin.
   
 20. vierailija Vierailija

  Miksi olisi pitänyt?
   
 21. vierailija Vierailija

  äläpä tuputa minuun sinun tulkitojasi minun arvoistani tai uskomuspohjastani.
   
 22. vierailija Vierailija

  älä ole noin herkkähipiäinen asialliseen vastaukseen. eikä se varmaan ollut tuputtamista, vaan sekin oli ihan älyllä tehty huomio.
   
 23. sivusta sanoen Vierailija

  Älyllä tehty huomio toisen uskomuspohjasta vaikka teksti ei anna siitä viitettä?
  Se kertookin paljon "älyn" määrästä ja laadusta :):coffee:.
   
 24. vierailija Vierailija

  ei vaan jos ei usko ennustamiseen, voi selittää tapahtuman sattumaksi. ei siitä pitäisi kenenkään uskomuspohja järkkyä.
   
 25. vierailija Vierailija

  en ole herkkähipiäinen, en vain pidä siitä, että tahallisesti trollaillaan ja vääristellään toisen viestiin asioita, joita siellä ei ole ollut. trollit voivat palata venäjän trollitehtaalle.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti