Hae Anna.fi-sivustolta

Sylvia Brownen ennustuksia

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 28.02.2020.

 1. vierailija Vierailija

  älyllä et kuitenkaan tainnut viestiäni lukea, kun tuollaisia johtopäätöksiä siitä teit? jos sinua kiinnostaa jonkun arvopohja, niin siitä voi kysyä eikä alkaa vääristellä....
   
 2. vierailija Vierailija

  ei kiinnosta jonkun vierailijan arvopohjat. rekistöryityneeltä voisinkin tiedustella.
  minua kiinnostaa tämän ketjun aihe ennustukset liittyen koronavirukseen.
   
 3. sivuilija Vierailija

  Niinpä niin, sitten ihmettelet miksei ole keskustelua, kun otat miekat esiin heti kun sinusta vähänkin tuntuu ettei tuo usko. Ei kannata kohdata muita ihmisiä pelkojensa kautta...
   
 4. vierailija Vierailija

  Ei se pitäisi olla mikään ongelma jos joku ei usko johonkin asiaan tai mikä onkaan uskomuspohja. Päinvastoin, eri näkökannoista juuri syntyy yleensä parasta keskustelua.
  Mutta täällä on näitäkin jota ei juurikaan kiinnosta, eivät kykene, eivät pysty asialliseen keskusteluun ja perusteluihin. Syntyy ihan tätä muuta "asiaa" ja heidän tasoistaan keskustelua, mitä he ymmärtävät ja tulkitsevat sitten mieleisekseen. Paljon voi olla tosiaan pelkoja taustalla, ja vähän muutakin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. vierailija Vierailija

  Kirjoja: Kahdessa maailmassa:
  ”Sylvia Browne kertoo ihastuttavan tervejärkisellä tyylillään kokemuksistaan synnynnäisenä selvänäkijänä. Hänen suvussaan on ilmennyt usean sukupolven ajan erilaisia paranormaaleja kykyjä. Sylvialle on aina ollut yhtä luonnollista seurustella niin henkiolentojen kuin fyysisten ihmistenkin kanssa. Tukenaan henkisen tiedon keruumatkallaan Sylvialla on nuoresta tytöstä lähtien ollut henkiopas Francine, jonka näkemykset omaan ymmärrykseensä uskova Sylvia on sitkeällä tutkimustyöllään saanut kerran toisensa jälkeen todeta paikkansa pitäviksi. Sylviasta on tullut aikain saatossa koko kansan lemmikki Yhdysvalloissa niin valloittavan persoonallisuutensa kuin hämmästyttävän tarkan selvänäkö- ja ennaltatietämiskykynsä ansioista. Jopa viralliset tahot ovat usein turvautuneet hänen lahjakkuuteensa visaisia arvoituksia ratkoessaan.”

  Keskusteluja toisen puolen kanssa:
  ”Tässä kirjassa Sylvian henkiopas Francine kertoo jälleensyntymisestä ja elämästä sekä tässä että tuonpuoleisessa maailmassa ja vastaa moniin mielenkiintoisiin elämän peruskysymyksiin.”

  Elämää toisella puolella:
  ”Oletko kiinnostunut kuulemaan millaisessa paikassa sinä vietät iäisyytesi? Sylvia Browne jatkaa mukaansatempaavia kertomuksiaan omalla reippaalla, innostavalla, tervejärkisellä tyylillään kokemuksistaan synnynnäisenä selvänäkijänä. Sylvia kertoo pitkästä urastaan ja kokemuksistaan hypnoterapeuttina ja selvänäkijänä. Lähde mukaan ikimuistoiselle, huumoria hersyvälle matkalle käymään Tuolla puolella, jossa meille rakkaat läheisemme odottavat jälleennäkemistämme kärsivällisesti. Mukanamme on myös Sylvian uskollinen henkiopas Francine. Sylvian kertomusten myötä ei jää kenellekään epäselväksi millaista elämä on Toisella puolella!”
   
 6. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  Tuota Elämää toisella puolella kirjaa oon tässä hiljakseen lukenut.
   
 7. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  Näin mäkin sen ajattelen. AINA kun joku ihminen kertoo näkemäänsä, olkoot sitten vaikka selvännäkijä, hän PAKOSTA tulkitsee, se sanoiksi pukeminen on jo tulkintaa. Jos oikeasti ei vaikka tietäisi sellaista sanaa kuin seepra, sanoisi raidallinen hevonen. Jos taas joku henki ottaa sen selvännäkijän valtaan, silloin se henki kertoo ja silloin ei se selvännäkijä tulkitse näkemäänsä.
   
  Last edited: 07.03.2020
 8. vierailija Vierailija

  7

  Olen samaa mieltä tulkinnasta tuon yhden vierialijan kanssa, joka sanoo ettei saa tulkita.

  Selvänäin kerran kirjaimen ja numeron kun "asiakas" halusi selvänäköä itselleen siitä milloin elämänsä solmut lähtevät aukenemaan.

  Jos olisin lähtenyt tulkitsemaan sitä, olisin kertonut ihmiselle tulkintani numerosta ja kirjaimesta, mutta koska tiesin ettei saa tulkita, välitin hänelle sen mitä näin niin täydellisesti kun kykenin välittäään.

  "asiakas" ei ensin millään osannut ymmärtää mistä on kyse ja kyseli minulta, maanitteli tulkitsemaan, mutta en suostunut tekemään sitä, koska ei näkyjä saa tulkita. Näin on minullekin opetettu. Ei saa jättää mitään pois, ei saa mitään lisätä.

  Minä en ole se ihminen, jolle näky annettiin, vaan se annettiin asiakkaalle, näin olleen hän on ainoa joka sen voi avata.

  Jos ei avaudu nyt, avautuu myöhemmin. Kahta viikkoa myöhemmin asiakas tuli luokseni ja sanoi, että et arvaa mitä on tapahtunut. Autoni hajosi ja minut poimi kyytiin mies, jonka auton rekisterinumerot alkoivat juuri kuin sanoit. Tilanne meni asikkaan kannalta vielä deepimmäkiskin, mutta jos olisin mennyt tulkitsemaan saamiani kirjaimia ja numeroita, olisi mennyt tulkinta väärin. Ne olisi voinut tulkita myös, koska olivat sellaisia. lopulta minäkin sain tietää kirjaimen ja numeron merkityksen, sillä henkilö, jonka autossa ne oli, oli itse valinnut ne rekisterikilpeensä ja niillä oli merkitys. Sitä merkitystä en minä olisi voinut tietää ja tulkiten olisi mennyt väärin.


  Tässä on ero siinä miksi ei saa näkijä lähteä tulkitsemaan: asiakkaalle on vain välitettävä viesti. Asiakkaan on itse ymmärrettävä ero näkijän ja ennustajan välillä. Ennustajat tulkitsevat. Jos haluaa itselleen tulkinnan ja valmiiksi pureskellun vastauksen siitä vain
   
 9. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  Siis tietenkään tuolla lailla ei kuulukkaan tulkita kun sinä sanoit. Mutta siltikin se jotta jo kertoo mitä näkee, on jonkinmoista tulkintaa. Jos näkijä ei tiedä mikä se on mitä hän näkee, hän kuvailee sitä ja siinäkin on tietynlaista tulkintaa. Mutta tuo on eri asia kuin mitä sinä tuossa kerroit. Täysin tulkitsematonta olis jos näkijä pystyis heijastamaan sen kuvan suoraan asiakkaan aivoihin.
   
 10. vierailija Vierailija

 11. vierailija Vierailija

  Huomaatko nyt Veskari miten vaikeita näitä rajatiedon / henkimaailman asioita on joskus selittää... Vaikka kuinka yrittää rautalangastakin vääntää omasta mielestään selkeästi, niin silti on se väärin ymmärryksen mahdollisuus. :LOL:
   
  • Hauska Hauska x 1
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 024
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  :ROFLMAO: Voi se tommosta joskus ihan jokapäiväises kommunikoinniskin olla.
   
 13. Osiria Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  07.01.2015
  Viestejä:
  162
  Saadut tykkäykset:
  55
  Täytyykin katsoa, jos kirjaston e-kirjapuolelta löytyisi jotain Brownen teoksia, kun nyt kerrankin olisi aikaa lukea.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti