Hae Anna.fi-sivustolta

Synkkä mieli

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Pessimisti, 09.09.2018.

 1. Pessimisti Vierailija

  Olen perusnegatiivinen ihminen. Pessimisti. Ajattelen kaiken kauheimman kautta, ettei tulisi niin suurta järkytystä kun jotain kamalaa tapahtuu. Ajattelen pahaa toisista ja itsestäni, huolehdin, murehdin, olen kireä ja ahdistunut. jne.

  Tiedostan tämän tämän ja se on tosi raskasta. Kadehdin positiivisia ja optimistisia ihmisiä. Heillä tuntuu olevan niin helppo olla. Miksi minulla on niin vaikeaa? Miten pääsen ikävistä ajatuksista irti, vai onko se edes mahdollista? Voiko se olla, kun koko ajan kuitenkin tapahtuu jotain pahaa? Olen kyllä yrittänyt, mutta joka kerta epäonnistunut.
   
 2. vierailija Vierailija

  Opettele näkemään positiiviset asiat elämässäsi ja unohda negatiiviset. Opettele nauttimaan elämästä, arvostamaan pieniä asioita.
   
 3. vierailija Vierailija

  Psykoterapia ja masennuslääkkeet auttavat, eli lääkäriin, mars. Ei kannata viivytellä enempää.
   
 4. Pessimisti Vierailija

  Sitä tässä juuri yritänkin. Se ei vaan onnistu, koska negatiiviset ajatukset tulevat väkisin päähäni. Koko ajan on vaan paha olla.
   
 5. Pessimisti Vierailija

  Kokeiltu on ja lääkityskin on päällä. Useita lääkkeitä olen kokeillut ja terapiasta ei jäänyt kuin paha maku suuhun ja kallis lasku. Ei ne vaan auta. Tarvitsen jonkun toisenlaisen keinon, mutta sellaista ei taida olla olemassakaan?
   
 6. Pessimisti Vierailija

  Kokeiltu on ja lääkityskin on päällä. Useita lääkkeitä olen kokeillut ja terapiasta ei jäänyt kuin paha maku suuhun ja kallis lasku. Ei ne vaan auta. Tarvitsen jonkun toisenlaisen keinon, mutta sellaista ei taida olla olemassakaan?
   
 7. Apuja Vierailija

  Holotrooppinen eli shamaaninen hengitys sopii tähänkin tilanteeseen kuin nakutettu.

  Nopeasti seliettynä se on sitä että menet selälleen lattialle makaamaan ja hengität syvään sisään suun kautta ja syvään suun kautta ulos. Et liian hitaasti, ja liian nopeasti ei kauaa pystykään. Melko nopeasti pitää kuitenkin hengittää. Tee tätä väh. 30 min kaksi kertaa päivässä, vaikka aamulla ja illalla.

   
 8. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  783
  Niin. Olet luonut itsellesi ns. kärsimyskehon, ja elät sen kautta, luulet olevasi se, vaikka todellisuudessa se on vain tietoisuutesi valoa pelkäävä, egosi synkkä varjo. Kärsimyskeho on siis todella kaukana siitä, kuka sinä todellisuudessa olet. Kirjoitan tästä lisää hetken tai muutaman kuluttua, kun ehdin.

  Lääkkeet vaikuttavat aivokemiaan, joka vaikuttaa taas vaikuttavat jollain tasolla mieleen, mutta sieluun, siihen, kuka todella olet, ne eivät vaikuta. Siksi kaikkea pitäisi pystyä purkamaan syvältä sielusta käsin. Sinä et ole mielesi. Mieli on vain sielun työkalu. Jos terapeutti ei ole itse jostain syystä tajunnut tätä, ja tavallaan kohonnut mielen tason tuolle puolen, eikä kykene olemaan voimakkaassa -tietoisen- läsnäolon tilassa työskennellessään kanssasi, tuloksien syntyminen voi olla hyvin vaikeaa, ja terapiasta jää paha maku suuhun.

  Olen myös joskus käynyt juttelemassa muutaman kerran, ja todennut että minun tapauksessani se oli melkoisen turhaa touhua. Nyt kaikki on kuitenkin hyvin, ja elämä on valoisaa. Parannuin siis itse vakavasta masennuksesta. Osaltaan siihen vaikutti uudet ystävät, joita sain täältä kristallipallolta. Silloin jo pelkkä puhuminen auttaa, kun tietää, että kuuntelijana on ystävä, eikä joku täysin vieras ihminen, joka on vain töissä ja mahdollisesti miettii, milloin tunti on kulunut, jotta pääsisi asiakkaasta eroon ja kotiin syömään. Tästä voi tietysti olla montaa mieltä, ja uskon että maailma on varmasti täynnä valtavan hyviä psykiatreja, jotka saavat asiakkaansa parantumaan. Minä en valitettavasti kohdannut sellaista, enkä itse ole psykiatri, mutta voin silti myöhemmin kirjoittaa tuosta mainitsemastani kärsimyskehosta, jota moni raahaa mukanaan, ja luulee olevansa se.
   
  Last edited: 10.09.2018
 9. vierailija 008 Vierailija

  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan lupaamaasi kirjoitusta?? :unsure:
   
 10. vierailija Vierailija

  Sun negatiivinen perusasenne saattaa myös aiheuttaa sen, että et sisimässäsi halua onnistua terapiassa tai saada apua lääkityksen avulla. Sulla saattaa olla ns. sadistinen osa, joka kääntyy aina itseäsi vastaan ja joka pilaa kaikki mahdollisuutesi muuttua sellaiseksi, että voisit paremmin. Kannattaisin terapiaa, ehkä aluksi kognitiivistä. Lähde ottamaan selvää millaisia terapioita on saatavilla. Katso myös näitä omahoito-ohjeita; www.mielenterveystalo.fi ja omahoito-ohjeet sieltä. Tee testit ja katso missä sinulla on suurimmat ongelmat. Harjoitukset tuolla ovat hyviä, mutta eivät ehkä sopivia, jos on tosi vaikeita ongelmia. Tuollainen, vahingoittava negatiivinen asenne voidaan hoitaa, mutta se vie aikaa ja vaatii sitä, että 101 prosenttisesti haluat muuttua.
   
 11. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  783
  "Olen perusnegatiivinen ihminen."

  Väärin. Sinä et ole perusnegatiivinen ihminen, koska sellaista ei ole oikeasti edes olemassa. Mielesi on negatiivinen ja pessimistinen, mutta sinä et ole mielesi. Tämän kun oivallat niin että sisäistät sen täydellisesti, elämäsi muuttuu ja saat siihen uuden suunnan. Nouset henkisen hyvinvoinnin leveleillä monta tasoa kerralla.

  "Ajattelen kaiken kauheimman kautta, ettei tulisi niin suurta järkytystä kun jotain kamalaa tapahtuu
  ."

  Mieli roikkuu menneessä ja vastustaa tulevaisuutta. Sen tapana on kieltää läsnä oleva hetki, tai vastustaa sitä. Mieli/ego tekee niin, koska se ei pysty toimimaan eikä pitämään valtaa ilman aikaa, eli ilman menneisyyttä ja tulevaisuutta. Näin ollen ajaton nykyhetki on sille uhka. Aika ja mieli ovat toisistaan erottamaton kaksikko, parhaat ystävät, ja sinä olet siinä se "kolmas pyörä", jos annat mielellesi vallan olla sinä, ja käyttää sinua työkalunaan, vaikka asian pitäisi olla toisin päin.

  "Ajattelen pahaa toisista ja itsestäni, huolehdin, murehdin, olen kireä ja ahdistunut. jne. Tiedostan tämän tämän ja se on tosi raskasta."

  Tiedosta nuo mainitsemasi rasitteet vähän syvemmältä. Pystyt muuttamaan kaiken. Tarkkaile miten ne syntyvät sinussa, tarkkaile miten kiellät läsnä olevan hetken. Valaise kaikki tietoisuuden ajattomalla valolla.

  "Kadehdin positiivisia ja optimistisia ihmisiä. Heillä tuntuu olevan niin helppo olla. Miksi minulla on niin vaikeaa? Miten pääsen ikävistä ajatuksista irti, vai onko se edes mahdollista?"

  Se on mahdollista, kun opit irtautumaan mielestäsi. Aina kun onnistut luomaan katkoksen ajatustesi virtaan, onnistut. Tarkkaile mieltäsi. Kun se seuraavan kerran sanoo jotain negatiivista, pysäytä se. Älä tuomitse sitä, vaan kuuntele neutraalisti. Jos tuomitset, silloin se on taas mielesi, joka on äänessä. Sinä itse et voi tuomita. Pysäytä siis mielesi hetki kerrallaan, ja havainnoi sitä. Hetket pitenevät ajan myötä, ja lopulta elät pysyvästi siinä tilassa, ettet ole enää mielesi orja.

  "Voiko se olla, (mahdollista) kun koko ajan kuitenkin tapahtuu jotain pahaa?"


  Tapahtuuko sinulle juuri tällä hetkellä muuta pahaa kuin se, että annat mielesi aiheuttaa sinulle kärsimystä? Jos oivallat perin pohjin, että on olemassa vain tämä hetki, tämä kallisarvoinen ja ainutlaatuinen hetki, ja teet siitä elämäsi polttopisteen, niin tajuat myös, että sinun elämässäsi ei oikeasti tapahdu "koko ajan jotain pahaa". Mieli tahtoo pysyä vallassa ja pyrkii jatkuvasti peittämään nykyhetken menneen ja tulevan alle, jotka se naamioi nykyhetkeksi. Tunnista tuo naamio, revi se irti, ota ohjat, ja tuo mielesi valoon.

  "Olen kyllä yrittänyt, mutta joka kerta epäonnistunut.Tiedostan tämän tämän ja se on tosi raskasta."


  Niin kauan, kun sinulla ei ole käytössäsi läsnä olevan hetken sisältämää Voimaa, kaikki kokemasi emotionaalinen kärsimys jättää sinuun ahdistusta. Tämä kärsimys ilmenee kehoasi ja mieltäsi hallussaan pitävänä negatiivisena energiakenttänä. Uskon, että masentuneiden kipukynnys on juuri siksi tutkitusti alhaisempi. (Masentuneiden kipukynnyksen alenemisesta on tehty tutkimuksia, mutta tiede tuskin tunnustaa ihmisen kärsimyskehoa ja negatiivisia energiakenttiä vielä muutamaan vuoteen). Negatiivinen energiakenttä aiheuttaa myös sairauksia, ja estää sairauksien paranemista. Tätä negatiivista energiakenttää kutsutaan joskus nimellä "kärsimyskeho", ja minusta se on aika kuvaava ilmaisu kokonaisuuden kannalta. Kärsimyskeho ravitsee itseään kärsimyksellä, koska se ei voi ravita itseään ilolla. Heti kun kärsimyskeho on saanut sinut hallintaansa, sinusta tulee joko uhri tai syyllinen. Joskus kärsimyskeho ottaa ihmisen kokonaan valtaansa, ja ihminen ei pääse enää pois. Tunnen ja tunsin läheisesti ihmisiä, joille on käynyt niin. Minullekin oli käydä niin, mutta pyrin pohjalta niin sinnikkäästi takaisin valoon, että lopulta pienin valonvälähdyksin onnistuin.

  Älä anna mielesi ja sen luoman kärsimyskehosi olla sinä. Älä anna niiden elää itsesi kustannuksella. Jos et tahdo kärsiä, niin lopeta se. Se et ole sinä joka kärsii, vaan mielesi ja kärsimyskehosi, ja sinä aloittaja hyvä, et ole niistä kumpikaan. Heitä mielesi ja kärsimyskehosi romukoppaan ja antaudu nykyhetkelle, koska muuta ei ole olemassa. Tämä antautuminen merkitsee sitä, että mielesi, tuo sinua näytellyt silmänkääntäjä ei ole enää hallitsijasi, ja mielesi taakse peittämä olemisen maailma alkaa tulla pikku hiljaa näkyviin, niin kuin aurinko tulee synkän sadepilven takaa.
   
  Last edited: 10.09.2018
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  783
  Se "sadistinen osa" on juuri se kärsimyskeho, joka ruokkii itseään kärsimyksellä, ja pysyäkseen hengissä se pilaa niitä mahdollisuuksia voida hyvin. Siksi se pitää tuhota ja korvata kärsimys tietoisuudella.

  Jokainen ihminen näkee ja kokee maailman eri tavalla. Kokemuksista seuraava kärsimys on kuin heijastus ihmisen tietoisuuden tilasta. Masentuneen silmin kauneinkin maisema lintuineen ja muine eläimineen saattaa näyttää toivottomalta murhenäytelmältä, ja puhdas virtaava vesi Maaäidin kyyneliltä. Se ei kuitenkaan ole totta. Se on vain mielen ja kärsimyskehon luomaa harhaa. Ja kun ihminen elää harhassa, hän ei ole tietoinen. (En tiedä juttelevatko jotkut psykiatrit vastaanotoillaan tällaisia?)
   
  Last edited: 11.09.2018
 13. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  783
  No niin, valmiiksi tuli. Tai, olisi tuota voinut vielä jatkaakin, mutta annan vuoron välillä muille ja jatkan aiheesta mahdollisesti myöhemmin.
   
 14. vierailija Vierailija

  Tuskin psykiatrit juttelee noin, puhuvat ehkä itseen kohdistuvasta sadismista tai itsetuhoisuudesta.
   
 15. Lilyn peppu Vierailija

 16. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  783
  Niin minäkin meinasin. Mutta se on minusta vähän väärin, jos ne noin juttelee. Oikein olisi "kärsimyskehon mieleen luoma sadismi" tai "kärsimyskehon itsetuhoisuus".

  Kuka psykologian mukaan on tämä "itse", ja kuka on se sadisti? Puhutaanko tässä yliminästä molemmissa tapauksissa? Yliminää ei voi edes rinnastaa todelliseen itseen, eli sieluun, sillä sielu ei tee koskaan itselleen pahaa. Mieli, joka sisältää tämän yliminän, rakentaa kärsimyskehon kaikesta menneisyydessä tapahtuneesta, surusta, vihasta, katkeruudesta, jne. Kärsimyksen voimakkuus taas riippuu siitä, kuinka pahasti samaistuu mieleensä.
   
 17. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  2 100
  Saadut tykkäykset:
  642
  Vaikka son jo täälä mainittu, niin olen muiren kannalla siinä, jotta yritä löytää elämästä niitä valoisia asioita. Niitä pieniä auringonsäteitä jotka lämmittää sua sisältä ja saa sut hyvälle tuulelle.
  Löyrä, tunnista ja hyväksy negatiivisia asioita, mikään ongelma ei ole este, ne ovat van hirasteita, jotka pystyt kyllä voittamaan. Yritä nährä ihmisissä (etenkin itsessäs) hyviä pualia ja vahvista niitä. Jos ajattelet itsestäs tai jostain muusta jotain pahaa, niin yritä löytää kuitenkin jotain hyvää sanottavaa. Jokasella kolikolla on kaks pualta, ja sä voit ite vaikuttaa siihen, jotta kumpi kolikon pualista jää ylöspäin.
  Murehri asioista, joista oikiasti kannattaa murehtia. Sellaasista asioista, jotka on sulle läheisiä ja jotka suaranaasesti vaikuttaa suhun. Ja hualehri vaan omista asioistas. Jos joku alakaa selittää sulle omia murheitaan, niin älä vaivaa niillä päätäs, jos kerta koet niiren "rasittavan" sua.
  Muista, jotta sentissä on miljoonan alku, joten älä himoitse liian suurta heti alkuunsa. Alota piänestä ja kun vahvistut ja näet positiivisemmin, niin lisää määrää ja jatkuvasti se henkinen miljoona on lähempänä. Kuten Koskela Tuntemattomassa sotilaassa sano: "Hätäilemällä ei synny kun kusipäitä mukuloita", niin ärä hermostu ja hätäile, tommonen muutos viä aikansa ja riippuen ihmisen henkisestä vahvuuresta ja ajasta kuinka kauan tuata on kestäny ja myäskin muiren ihmisten tuesta, niin mitä vahvempi ja vähemmän aikaa tuata on kestäny ja mitä parempia tukijoita sulla on, niin sitä nopeemmin se onnistuu. Tukijoita kannattaa ettiä esimerkiks pualisosta, ystävistä ja sukulaisista. Yritä saara mahrollisimman monta ihmistä, jonka kanssa voit keskustella ihan luattamuksella ja kasvotuksin asioista. Tää saattaa tuattaa aluks hankaluuksia, jos kerta ajattelet muista ihmisistä pahaa, mutta yritä oppia luattamaan heirän tukeen ja siihen, jotta he tosissaan haluavat auttaa sua seleviytymään. Nämä ihmiset on niitä, jotka voivat antaa sulle niitä piäniä valonpilkahruksia, jotka kasvattaa sun sisäästä aurinkoos.
   
 18. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  2 100
  Saadut tykkäykset:
  642
  (y)
   
 19. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  Suosittelisin sinulle kuuntele dep leppareita meditoi samalla meditoi päivällä aurimgon paistaessaa kuutele ylipäänsä raikkaiota iloisia bändejä kato raikkaita elokuvia älä mutehdsi löydä iloisuus positiiviuss kaikesta t Kars Wenqadi Skywalker Shadows Suur Jedimestari Maan Valon Taivaalliswn Jedinuvoston virallinen jäsen
   
 20. vierailija (SS) Vierailija

  "Kuuntele Def Leppardia ja meditoi auringon paistaessa".
  Joo... Koska mikään ei tuo positiivisempaa mielialaa kenellekään, kuin esimerkiksi heidän kappaleensa "Love Bites".

  Helvetin puoskari. Ei masentunutta mieltä saa korjattua vain ehdottamalla että "Piristy! Löydä iloisuus ja positiivisuus kaikessa". Se toimii kutakuinkin yhtä hyvin kuin että menet alkoholistille sanomaan "Korkki kiinni! Juo vaikka vettä ja vissyä." tai syöpään juuri kuolemassa olevalle "Jos oikein toivot, alienit parantavat sinut ihan tuosta vain".
   
 21. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  2 100
  Saadut tykkäykset:
  642
  (y)

  Mitenkä tätä nyt kommentoisin... Soot kehittyny valtavasti siitä, kun tutustuin suhun ja osaat nyt tehrä hyvinkin tarkkoja ja selkeitä tekstejä omista näkemyksistäs. En väitä sun koskaan olleen mikään huano ajattelia ja kirjoottaja, mutta jos muistelen vajaan vuaren taakse, niin soot eristyny siitä hirmusesti.:) Jatka samaan malliin!:)
   
 22. Master Starkiller Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  13.03.2017
  Viestejä:
  2 100
  Saadut tykkäykset:
  642
  Mutta etenkin tua viimenen kohta syäpäpotilaastahan Karsin mukaan pitää paikkansa. Muistaaksenihan hän on tääläkin joskus sanonu, jotta jos ihminen tosissaan haluaa parantua syävästä, niin kyllä valonalienit hänet parantaa. Eli ilimeisesti ne monet syäpään kualleet, mm. mun vaari eivät vaan oo halunnu parantua tarpeeks voimakkaasti.
   
 23. vierailija Vierailija

  Jos on tarpeeksi voimakas valonvoimanvaltias niin pystyy ehkäisemään monet vakavat sairaudet ja ongelmat. Se on meidän onnemme.
   
 24. vierailija Vierailija

  Miksi jahtaat koko ajan yhtä ihmistä. Addiktio? Ruma sellainen.
   
 25. vierailija Vierailija

  Ja se ei edes auta vaikka kuinka kauan SS Karsia jahtaisi. Ei hullua (Kars) voi voittaa. Joku tavallinen tyyppi voisi kyllästyä ja lähteä pois.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti