Hae Anna.fi-sivustolta

syöminen suuri ongelma auttakaa

Viestiketju osiossa 'Keittiössä' , käynnistäjänä auttakaa, 30.03.2020.

 1. auttakaa Vierailija

  en saa ruokaa enään ollenkaan pois päästäni mitä ikinä teen pyörii päässäni vain ruoka ja suyöminen vihaan omaa kehoani suurimmaksi osaksi sen takia kun minua on haukuttu ja se ei haittaa jos koulussa haukutan mutta kun isäpuolen joskus aikoinaa haukkui minua niin siitä jäi ikuiset arvet ja aivoni sanovat minulle "älä syö läski" ja olenkin lihava mutta en voi olla syömättä koska se on vaan jonkinlainen pakkomielle en enään tiedä mitä teen koska en haluaisi koko ajan vaan miettiä että mitä viitsin syödä ja kuinka paljon lihoan jos syön ja kun sitten jonain päivänä syön paljon esimerkiksi karkkia yritän saada sen ylös mtta kun ei onnistu ja kun yritän olla syömättä niin sekään ei onnistu en enään tiedä mitä teen tiedän että on turhaa tulla tänne keskustelupalstoille valittamaan mutta jos joku osaisi sanoa jotain
  (anteeksi oikein kirjoituksen puuttuminen)
   
 2. vierailija Vierailija

  Sinun täytyy saada jokin mielenkiintoinen harrastus, joka pitää ajatuksesi jossain muussa kuin ruoassa ja syömisessä. Liikunta tekisi sinulle varmasti terää, kuten kaikille. Aloita kävelyt vaikka metsäpoluilla. Kiristä pikkuhiljaa tahtia. Itselläni pitkän matkan juoksu rauhoittaa mieleni ja tuon hyvän fiiliksen kun tuntee tekevänsä jotain. Jätä karkkeja, sipsejä pois ostoksista ja muutenkin vähennä sokerin saantia. Juo paljon vettä, se täyttää vatsaasi ainakin vähäksi aikaa, älä kuitenkaan älyttömästi ettei veresi laimene ja saat taas suolan puutetta ja kramppeja. Jos et tupakoi, voit jo kiittää itseäsi. Keuhkosi pelaavat, etkä ole niitä pilannut. Maksasi pelaa, jos et läträä alkoholilla. Toinen bonus. Elopainoa saa aina pudotettua, uusia keuhkoja et saa. Varmista hiveaineiden ja vitamiinien saanti. Pidä säännöllistä elämänrytmiä, uni, vähennä iltasyömistä. Tee itsellesi tavoitteita tulevalle viikolle. Kirjaa ne ylös paperille. Sellaisia aluksi helppoja, joista voit pitää aina kiinni. Tarvittaessa kaiva esiin suomalainen sisu ja mielenlujuus. Ulkoisesti voit olla mitä olet, mutta älä ole mieleltäsi pehmeä ja periksiantava! Tsemppiä!
   
 3. vierailija Vierailija

  Eihän sinua kukaan kiellä syömästä eli syö kurkkua, tomaattia, porkkanoita, salattia, hedelmiä, pähkinöitä (kourallinen päivässä), vähärasvaista juustoa näkkärillä jne. Koita miettiä käyttäytymistäsi eli älä toista tiettyjä samoja juttuja koska olet sitonut ne jotenkin syömiseen. Todellakin tee jotain muuta kun syö ja kun syöt katso mitä syöt. Juo paljon vettä ja lähde liikkumaan. Et varmaankaan tahdo että joku sanoo sinulle että syöminen tulee tappamaan sinut jos et lopeta. Harrastat tunnesyömistä ja nyt on aika keksiä sille tunteelle jokin muu kohde kun ruoka.
   
 4. vierailija Vierailija

 5. vierailija Vierailija

  Jos oikein tuon ymmärsin, niin ostamalla uudet bikinit ja vähän rusketusta pintaan ja a´vot, siinä se on.:)
   
 6. BWisser Vierailija

  Sulla on jotain vitamiini/mineraali puutoksia siinä ruokavaliossa. Ei se onnistu sillä lailla, että vain 'päättää lopettaa' . Kokeile ensin vaihtaa lihottavat rasvaiset /sokeriset syömiset johonkin kevyempään. Anna itsellesi lupa syödä/ahtaa, mutta vaihda suklaa kurkkuun, jäätelö omeniin, leipä munakkaaseen jne. jne. Sitten kannatta myös miettiä millaista elämäsi olisi " jos olisit hoikka?" Miksi et uskalla olla hoikka ?
   

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti