Hae Anna.fi-sivustolta

syyhypunkki

Viestiketju osiossa 'Lastentaudit' , käynnistäjänä raija, 21.10.2006.

 1. Aloha Vierailija

  Mulla on mikroskoopilla todennettu syyhy ja todellakin koko perheellä pahiten oireilee kasvot, päänahka, keskittävät nenän sisältä. Muu vartalo kutisee vain vähän! Pasia puhetta että ei tuu päähän

   
 2. viheliäinen Vierailija

  Minulla se todettiin kaksi vuotta sitten olen syönyt 4 kuuria stromectol merkkistä lääke kuuria ei ole tehonnut vielä ainakaan nix voidetta kahdesti vaatteet pesty 70 asteisessa vedessä sänky patjat ja sänkyvaatteet vaihdettu tuntuu ettei mikään tehoa nyt jälleen kerran parin pv päästä uudelleen lääkärin luo kaikki tuntuu tehottomilta kutina ja raapiminen jatkuu ja öisin ei pysty nukkumaan kuin muutama tunti suorastaan elämä nyt tuntuu pirulliselta tuon syyhyn takia mutta en anna periksi on siihe löydettävä hoita keino.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kutinaan auttaa kun hieroo runsaalla rypsiöljyllä pitkään ihoaan.
  Tämä ei paranna, mutta kuivat muruset jotka sen kutinan aiheuttavat, tulevat ulos ihosta. Sama konsti toimii minkä tahansa kuivan ihon ongelman kanssa. Toinen vaihtoehto on saunominen. Siinäkin turhat kuivat muruset tulevat pois hikoilun myötä.
  Vielä yksi vaihtoehto on ureaa sisältävä voide, se pehmentää ärsytystä aiheuttavat kovat muruset.
   
 4. vierailija Vierailija

  Tilaa Amazonista Ivomec injektioneste ja osta apteekista 1 ml ruiskuja.
  Laske oikea annos painon perusteella.
  Opettele antamaan pistos eläimen niskamakkaraan.
  Noin 50 kertaa halvempi konsti kuin eläinlääkärin antamat pistot samaa ainetta.
  Anna pistos kahden viikon välein.
  Lisäksi tilaa lyme dip -pesunestettä ja pese lemmikki nesteellä.
  Näin voit hoitaa lemmikin kunnolla vaikka rahaa olisi vähän.
   
 5. Tiimipeliä! Vierailija

  TÄRKEÄÄ KOKEMUKSELLISTA TIETOA hoidosta: on tiimipeliä koko perheessä. Syyttely vie turhaa energiaa. Se energia kannattaa käyttää yhteistoimintaan.

  Terveydenhuollon ohjeet puutteelliset valitettavasti. On sitkeä tauti.

  Yleensä kyllä johtuu siitä että kotitiimi ei toimi, jos uusiutuu tai aina joku tuo sen takaisin, hox lasten kaverit tai isompien tyttö/poikaystävät tai omat sauna / kaljoittelukaverit sohvat / sängyt. Ne joiden kanssa halailette ja saunassahan istutaan alasti. Tulee hyvä ihokontakti. Sekä sauna se on syyhyn jlk pestävä desinfioitava.

  Vaikka tauti eristää, saa aikaan jopa perhehelvetin pahimmillaan. Nyt on oma pesä tärkein. Se ehkä lujittaakin sen. Et huitele maailmalla vaan se on kohdattava mitä on yhdessä. Jos epäilyskään taudista on älkää menkö vieraisiin muualle tai kutsuko vieraita kotiinne. Syyllisyys on ehkä pahinta kun on tartuttanut muut. Mulla meni unet pitkäksi aikaa. Kunnon painajaisiakin oli välillä.

  ☆Luottakaa omiin tuntemuksiin jos kutittaa vaikka ei mitään näkyiskään. Tehkää hoito. Ohuella iholla ei käytävätkään helposti näy. Varsinkin jos rasvaa ihoaan. Ehkä muutama hyvin pieni näppy. HYVÄ MERKKI: Sateella syyhy pahenee. Ihon pistely siis. Kaikki ei raavi hulluna. Mulla ei ollut kämmenissä koskaan mitään oireita koska käytän käsidesiä. Voitelin sillä väliin jalkaterätkin. Kun tiesin että syyhy kodissa.

  ♤ Syyhy voi tulla päähänkin siis Nix shampoo aikuisillekin. ( Itellä korvien takana kutitti öisin ) pesin ensin pään tavallisella shampoolla, levitin mix shampoon annoin vaikuttaa 30min pesin ja kuivasin. Sitten levitin Nix voiteen yöksi. Laitoin korvien taakse myös.

  ♧Siivousrumba tärkeä. Pesu kaikki vaatteet ja sänkyvaatteet 60c. Tarkoittaa peittoja ja tyynyjäkin. Imuriin suihkautin sisälle ja autonpenkkeihin Bio Kill permetriinimyrkkyä. Sohva ja kangastuolit käyttökieltoon, matot rullalle ja ulos. Lattian ja vessanpesu klorite 10%. Plus ovenkahvat, kännykät, tietokoneitten näppikset kaukosäptomet puhelimet pyyhi! Käsidesikin käy ja alkoholi pintojen dedinfiointiin. Pyyhkikää siis tuolit ja pöydät. Käsineet kädessä.

  ♢Tukituotteet Syyhyn hoitoon: Tea tree, Neilikka sekoitettuna kookosöljyyn / perusvoiteeseen. Käsidesi jonne sekoitat vaikkapa neilikkaöljyä. Punkit inhoaa. Pidä sisäkenkiä.

  ♡Muut tukitoimet: Pidä itsestäsi huolta osta kunnon vitamiinit ja omega 3 rasvahapot. MsM kuuri orgaaninen rikki ( punkit inhoaa tätäkin ). Iholla ja keholla kestää toipua aikaa. Varsinkin jos on joutunut tekemään monet kuurit. Nuku hyvin. Ole luonnossa. Tee sitä mistä nautit. Älä anna syyhypunkin vielä iloasi. ( kyllä tiedän epätoivon ja vitutuksen! Unettomat yöt ja rahanmenon.. )

  ○Stromectol sai minun nenän vuotamaan verta ja avasi myös pukamat. Sehän onkin verta ohentavaa ja kolmiolääke / huumetta. Teki kunnon höntin olon. Että koittakaa voiteella pärjätä. Rikkivoidetta jos haluatte myrkyttömästi. Pyytäkää resepti ja apteekin sekoittaa 3 yötä sitä pitää käyttää.

  □ Jos on joutunut pitkälliseen Nix Syyhykierteeseen iho piloilla kokeilkaa 1tl Agualanin perusvoiteeseen sekoittaa ruokasoodaa ja yöksi päälle parin viikon ajan.. Tekee emäksiseksi. rauhoittaa ihoa. Halpa ihovoide kaiken rahanmenon jälkeen! Enkä itse suosi kovia kortisoni myrkkyjä enää. Vinkin antoi Markku Lahtinen. Löytyy nettikirjoitus.

  Netistä löytyy epätoivoista vuodatusta mutta ei juurikaan montaa selviytymistarinaa. Äläkää viettäkö yhtään enempää unetonta yötä niitä lukien...

  VOIMIA OIKEASTI!
   
 6. PRINGLES Vierailija

  Mä tarviin.!! Vieläkö löytyy.??
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti