Hae Anna.fi-sivustolta

Syylän hoito

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä A_M, 09.07.2007.

 1. kysyjä Vierailija

  kauanko pitää ruokasoodalla hoitaa ja montako kertaa vuorokaudessa? Kiitos vastauksesta.
   
 2. syyläri Vierailija

  Onko kellään kokemuksia Voccasta ym. jalkasyylissä????!!!!
   
 3. on Vierailija


  Toimii. Säännöllinen käyttö ja toimii tosi hyvin.
   
 4. doggy Vierailija

  Mulla koiran nuolaisu poisti vuosia vaivanneen syylän jalkapohjasta. Toimi tosi nopeasti.
   
 5. Multakin Vierailija

  koiran nuolaisulla!

  Tosin kaikilla ei ole koiraa, joten heille koirattomille löytyy lääkkeitä syylänpoistoon.

  Tosin täällä keskustellaan ns. vaihtoehtoisista hoitomuodoista, joihin koiran nuolaisukin kuuluu, joten joku muu kertokoon, mikä on se vaihtoehtoinen syylänpoistomenetelmä, jota täällä haetaan? Siis ei se syylänpoisto, jonka lääkkeillä saavuttaa, vaan se vaihtoehtoinen...
   
 6. Liitu Vierailija

  Liitua syylän päälle, minulla toiminut. Nenän limakalvolta sain pois samalla konstilla. Raaputin liidun pintaa ja "jauhoa" syylän päälle. Käsissä hieroin liidulla syylää liidulla ja ei ole takaisin tullut.
   
 7. avanto Vierailija


  Minulla on ollut vähintään 5 vuotta syylä jalkapohjassa ja kaikenlaista olen kokeillut vuosien varrella. Ilmastointiteipp tuntui toimivan, mutta jotenkin se jäi minulta silloin kesken joten ei kerennyt lähteä kokonaan joten tuli yhtä isona takas...

  Nyt en ole vähään aikaan tehnyt sille mitään, mutta aloitin avantouinnin pari viikkoa sitten, ja kas kumma, eipä ole enää syylää jalkapohjassa... eli avantoon vaan niin syylät lähtee =)
   
 8. Hoitaja Vierailija

  Ota raaka peruna.
  Lohko peruna neljään osaan. Hiero syylän kohtaa perunan sisäsivulla n 5-10 sek.
  Toista sama toimenpide jokaisella kahdeksalla sivulla.
  Syylän tulisi poistua 1-2 viikon kuluessa toimenpiteestä.
  Eikä tule enään takaisin.

  Nm. Kaikkea on kokeiltu ennen tätä, tällä lähti eikä takaisin enään tullut!
  Turvallinen vauvasta vaariin. Suosittelen!
   
 9. Pian kaljuko. Vierailija

   
 10. Jaro Vierailija

  Ei todennäköisesti tarvitse tai kannata ryhtyä mihinkään ihme hoitoihin (tai omituisiin nettikauppoihin), kun ratkaisu on yksinkertainen. Helpoin, joskaan ei halvin tapa lienee ostaa apteekista Verruxinia geelimuodossa, sinkkipastaa ja vaikka Micropore-teippiä. Verruxin ja sinkkipasta maksavat yhdessä varmaankin noin 15-20 euroa, Micropore-teippi muutaman euron. Tällä reseptillä isovarpaan pohjassa ollut pumpulipuikon kärjen kokoinen syylä katosi vajaassa kolmessa viikossa - näillä näkymin ainakin.

  Käytännössä hoito tapahtuu siten, että pumpulipuikolla levitetään syylän ympärille puikon levyinen, ohut kerros sinkkipastaa tervettä ihoa suojaamaan. Sen jälkeen varsinaisen syylän päälle levitetään saman puikon toisella päällä Verruxinia ohuehko kerros. Lopputuloksen annetaan olla 30-60 minuuttia kiireestä riippuen, jonka jälkeen koko setin päälle laitetaan esimerkiksi Micropore-teippiä, jotta voi laittaa sukat jalkaan ja jatkaa elämää. Sukkien käyttöä ja pidempää kävelyä ajatellen kannattaa tuohon päälle laittaa vielä euron pari maksavaa, halvinta urheiluteippiä, joka tarttuu sukkien sisäpintaan Micropore-teippiä vähemmän. Urheiluteippi ei tosin itsenäisesti riitä ainoaksi teipiksi, koska tarttuvuus ihoon on hyvin erilainen verrattuna vaikkapa Micropore-teippiin. Urheiluteippi taasen jesarin sijaan siksi, että pois ottaminen on varsin kivutonta ja helppoa.

  Hoito toistettiin käytännössä päivittäin, harvohkoin aamuin illoin ja toisinaan vain parin päivän välein. Syylästä irtosi aina toisinaan jonkinmoinen kerros ja vajaan kolmen viikon jälkeen ilmeisesti koko syylä. Lopputulos jää nähtäväksi (=tarviiko hoitoa jatkaa), mutta syylän sijaan varpaassa on nyt matalahko valkoinen, terveen näköinen kuoppa.

  Mitään verelle hiomisia tai muuta ei hoidossa tarvittu, toisin kuin Verruxinin ohjeissa kerrotaan. Toki syylää on hyvä ohentaa sen mitä pystyy, tässä tapauksessa siihen riitti hammasvälien puhdistamiseen tarkoitettu kertakäyttöinen, karhea, kuminen tikku, joita sattui talosta löytymään, jolla irronneen kerroksen sai tökittyä helposti irti täysin kivuttomasti aina ennen uuden Verruxin-annoksen laittamista päivän lopuksi. Usein tökkiminen jäi kuitenkin tarpeettomaksi, kun illalla pitkän päivän jälkeen teipit varpaasta irti, jolloin mukana lähti kivuttomasti irti lähteneet kerrokset. Seisomatyö ei vaikuttanut hoitoon ainakaan negatiivisesti, ehkä jopa jalkojen lievän hikoamisen seurauksena positiivisesti - mene ja tiedä.
   
 11. Etikkaa Vierailija

  Ihan normi etikka riitti mulle, pumpulipuikko kunnolla märäksi ja sillä hinkkasin syylää. Muutamassa päivässä hävisi.
   

Rakkaushoroskooppi 2018 – lue, mitä tähdet lupaavat rakkauselämääsi!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti