Hae Anna.fi-sivustolta

Tällainen juttu - iltaan asti

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Ihana syksy, 16.09.2018.

 1. Ihana syksy Vierailija

  Sain tässä juuri tiedon, että työsopimukseni jatkuu puolellla vuodella ensi kevääseen. Joko sen jälkeen on lähtö pois todennäköinen vai jatkuuko vielä siitäkin? Kyseessä on iso muutos yrityksessä ja kaikki on mahdollista.

  Mikä Sinulle?
   
 2. Aurinko Vierailija

  Näyttäisi sopimus jatkuvan vielä ensi keväänä. Noin vuoden verran olet tässä paikassa ja sen jälkeen on uuden aika.

  Mitä minulle näkyy loppu vuoteen rakkausrintamalla?
   
 3. Ihana syksy Vierailija

  Kiitos.

  Täytyy sanoa, että rakkausenergiaa on ilmassa. Kaksi miestä tulee lähellesi ilmeisestikin aika samaan aikaan. Vinkkiä tässä ei ole, kumman valitset, mutta toiveesi toteutuvat kyllä - ihan sellaiset sydämen toiveet. Ikä erottaa nämä miehet, vanhempi näkyy laittavan lähes kaiken peliin, että käännät katseesi häneen.
   
 4. Ruusunpiikkinen Vierailija

  Työsi jatkuu ensi kevään jälkeenkin, mutta siihen tulee jokin muutos, jota ensin vähän mietit ja tähän tulee kuin piiloutuisit tai pelkäisit sitä jotenkin, se on ihan turhaa, pärjäät hyvin, työ näyttää jopa vievän enemmän ja enemmän aikaasi, neuvoksi annetaan rohkeutta.
  Mikä on avioliittomme kohtalo, onko ero edessä vai jatkammeko vielä yhdessä, aistin jonkin olevan pielessä, mutta en saa selvää omien tunteideni takia.
   
 5. Ihana syksy Vierailija

  Kiitos.

  Ainakin pelkosi näkyy suurena ja siksi ehkä et näe kaikkea tarkasti. Oikeastaan näen tämän Sinun taholtasi niin, että otatko nyt härkää sarvista vai myöhemmin. Teillä on ollut hyvä liitto, mutta maailma on murroksessa ja niin näytetään ihmisillekin uusia polkuja. Päästä pelostasi irti, voitte vielä jatkaa kumppanin kanssa, mutta hiertävät asiat tulevat kyllä puheeksi aikanaan. Mahdollisuus jatkaa yhdessä aukeaa kyllä, mutta siinä vaiheessa myös mietit, että oletko sen takia valmis luopumaan jostain muusta. Anna asioiden edetä omalla painollaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti