Hae Anna.fi-sivustolta

Tälle illalle vaihtoja

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Vakkari-korttikatselija, 11.10.2018.

 1. Noin 56-vuotias kaljuuntuva yrittäjämies mielessä. Kymmenisen vuotta minua vanhempi. Vaikka hänellä on ikää enemmän, tuntui yllättävässä kohtaamisessa, ah niin miehekkäältä ja turvalliselta. Hän tuijotti minua - pitkään... Voih, tähän koko juttu kai jäi, kun en osaa muina miehinä tuttavuutta tehdä. Kohdataanko enää koskaan? Miten voisin yrittää uutta kohtaamista? Olisiko kiinnostunut minusta? En hae parisuhdetta vaan "nautintoon" keskittyvää suhdetta. Olen ollut kiltti tyttö koko ikäni ja nyt se saa loppua! Minulla on kapina päällä. ;) Jos tämä ei kehity, niin tuleeko muuta vastaavaa tunnetta ja ihmistä vastaan?

  Anna taustoja. Vastaan varmuudella.
   
 2. vierailija Vierailija


  Sinun mietintäsi on siinä vaiheessa, että tiedät mitä haluat ja ajatuksesi ohjaa sinua toimimaan. Mies ilmaantuu näköpiiriisi ja jotain jännää tässä on mikä saa miehenkin tuntosarvet nousemaan. Jos vähän ilmaiset kiinnostustasi, hän lähtee tunnustelemaan lisää. Kipinä on jo syttynyt. Silti ei ole kovin rohkea liikkeissään, kun ei varmuudella tiedä sinun ajatuksiasi asiasta. Toinenkin vaihtoehto ilmaantuu joulunalla, jota mietit.

  Kerro mitä vain kerrottavaksi tulee jatkosta parrakkaan harmaantuneen miehen ajatuksista minusta ja meistä. Ei tunneta hyvin, mutta kiehtoo.
   
 3. Korteista tulee sanomana: kohtalaiset mahdollisuudet. Tällä ihmissuhteella on siis mahdollisuuksia jatkoon, mutta suhteen eteen tulee myös haasteita. Sinusta hänellä on kuva naisellisesta naisesta, johon voi luottaa. Kaikki siis hyvin teidän välillä. Koen, että hänellä on jonkinlaista menneisyyden taakkaa. Tai niin ainakin asian tulkitsen. Joku jo päättynyt suhde tummaan tai ristiveriseen naiseen ei hänellä ole aivan selvä. Kuitenkin niin, että hän ei haikaile suhdetta enää entisen kanssa, mutta jokin käytännön asia, joka pitää hoitaa, tuo haastetta tähän hetkeen.
   
 4. vierailija Vierailija

  Vau, sinulla kapina päällä;
  niin saakin olla :)
  Kyllä yrittäjän kanssa saat
  nautinnon hetkiä viettää,
  kunhan vähäsen vinkkaat
  hänelle kiinnostustasi.
  Silleen jännästi, että hän
  ymmärtää, mistä kyse.
  Osaat varmasti, kun vain
  luotat viehätysvoimaasi.
  Voi tulla vastaan toinenkin
  herra, uuden vuoden alussa.

  Minäkin olen ollut kiitti
  tyttö ja vähän vanhempi sinua.
  Kapina kiinnostaisi myös,
  mutta mahtaisinko pystyä?
  Kymmenen vuotta vanhempia
  miehiä on kaksi. Tässä kaupungissa
  kaikki tahoillamme asumme.
  1. Pituutta hänellä paljon ja
  hiuksissaankin. Autojen ja
  moottoripyörien kaveri.
  Kaloista pitää myös. Ollut
  parisuhteessa, lapsia.
  -- Hänestä olen kiinnostunut
  ja seksikin kävisi. Mitä hän haluaisi?
  2. Painoja nostanut/nostava,
  ulkomaillakin asunut. Monesti
  eronnut, lapsia. Poliittinen.
  -- Mitä hän oikein yrittää minun
  suhteeni? Naistenmieskö?
  Onko hän huomannut, että
  olen kiinnostunut tuosta ekasta?
   
 5. Numero 1 on kiinnostunut myös sinusta. Ehkä enemmän seksistä kiinnostunut kuin parisuhteesta. Onko teillä jotakin yhteyttä jo kauempaa, kun tulee menneisyyteen ja hyviin muistoihin liittyvä kortti. Voi olla, että muistutat jotakin hänen nuoruuden tuttuaan - vähintään. Hän taitaa kuitenkin pitää naisten seurasta tai sitten hän on mustasukkainen tyyppi. Selvitä tämä asia tarkemmin, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Jotakin luottamukseen liittyvää ongelmaa hänellä menneessä, ja se voi vaikuttaa uusiin suhteisiin. Vielä kolmantena vaihtoehtona se, että joku tässä kuviossa on mustasukkaista ja omistavaa tyyppiä. Se voi olla myös tuo painonnostaja. Nimittäin tuo painonnostaja vaikuttaa naistenmieheltä, mutta aivan kuin ei suvaitse naiselle samaa vapaamielisyyttä kuin itselleen. Kyllä minäkin tuon ykkösen sinulle nostaisin ensimmäiseksi vaihtoehdoksi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti