Hae Anna.fi-sivustolta

Tämän takia Persut

Viestiketju osiossa 'Yleistä keskustelua' , käynnistäjänä vierailija, 03.12.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

  Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.
  Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

  Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin.

  Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

  Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi.

  Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin. Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisksi.

  Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.
  Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta.

  Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan.

  Siksi Persut.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. vierailija Vierailija

  Persujen voittokulku johtuu muiden puolueiden asenteesta äänestäjiään kohtaan. Muut puolueet ovat ryhtyneet kansanjohtajiksi, eivätkä ole enää kansanedustajia.

  Mikään muu ei selitä sitä että Suomessa on mm. pakkoruotsi, jota 74% vastustaa, eikä siitä silti päästä eroon. Vain persut on puolue, joka vastustaa pakkoruotsia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. vierailija Vierailija


  Minä en näe Suomen poliitikkoja minään eliittinä missään mielessä. En taloudelllisessa enkä intellektuellissa. Suomessa kansanedustajien palkat ovat niin alhaisetm, että pätevimmät johtajat eivät siihen hommaan ryhdy.

  Kaikkien (köyhien, keskituloisten ja "rikkaiden") Suomessa elävien ihmisten elintaso riippuu siitä, pystyykö Suomi viemään kilpailukykyisesti tuotteita maailmalle ja minne kuluttamme eurot ohjautuvat (ulkomaiseen nettikauppaan, ulkomaiselle verkkopalvelun tarjoajalle vai Suomeen). Valitettavasti suurin osa poliitikoistamme on liian vastuuttomia, tietämättömiä tai typeriä, etteivät he tajua tätä, vaan ajavat Suomea tuhoon keksimällä maailman puhtaimman ilman maahan lisää päästörajoituksia ja olemalla kykenemättömiä suojaamaan maatamme vieraiden kulttuurien ja arvojen massainvaasiolta.

  Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka näkee "metsän puilta" ja ajaa Suomen etua suoraryhtisesti. Muut puolueet harjoittavat säälittävän populistista politiikkaa, joka perustuu vain omien äänestäjien mieleistelyyn ilman vastuuta reaalitodellisuudesta.

  Koska suomalaisten valtaosa ei ole tyhmiä, on PS nyt Suomen suosituin puolue aivan ilmiselvistä syistä. SDP, Vihreät, Keskusta, RKP, Vasemmistoliitto ja Kokoomus vähät välittävät suomalaisen elämäntavan ja arvojen jatkumisesta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. vierailija Vierailija

  Vaikka poliitikot eivät olisi sanatarkasti eliittiä, niin he kuluvat päätäntävaltaa käyttävään eliittiin.
   
 5. vierailija Vierailija

  Pelko kansan tyytymättömyydestä poliitikkoihin, on saanut vallanhimoiset hallituspuolueet sopimaan massiiviset erimielisyydet ja yrittämään uutta hallitusta. Tämä on juuri esimerkki aloituksessa kerrotusta sulle-mulle toiminnasta. Kaikki on keskenään sovittavissa, jotta valta ei luisu omista käsistä.
   
 6. vierailija Vierailija

  Viiden puolueen hallitus on todiste siitä, että erimielisyydet ovat yhteensovitettavia, jotta valta ei luisu omista käsistä. Aloitus on niin oikeassa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Persut eivät ole oikealla eivätkä vasemmalla. Eikä pidäkään. Persut ovat suomalaisten puolella.

  Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi kahmia vaikutusvaltaa ja etuja itselleen.

  Kansanedustajilla on yhteinen puolueesta riippumaton intressi säilyttää asemansa eliitissä ja pysyä eduskunnassa. Siksi he toimivat eduskunnassa puoluerajojen yli yhteistyössä kansaa vastaan.

  Puolueiden väliset erot ovat jo vuosikymmenien aikana vakiintuneet, eikä puolueilla ole oikeaa halua suureen muutokseen, joka voisi rapauttaa kansalaisten luottamusta tai puolueiden tasapainoa. Persujen menestys vaaleissa on aiheuttanut kaikille muille puolueille ongelmia. Koska Persut ovat käyneet kaikkien muiden puolueiden reviirillä, ja siksi loukanneet vanhojen puolueiden vakiintuneita käytäntöjä ja sopimuksia. Muut puolueet ovat saneet persuista yhteisen vastustajan, jota vastaan käydään yhteistuumin yli puoluerajojen niin vasemmistossa kuin Kokoomuksessakin. Siksi Persut uutena puolueena saa rajua häirintää, vähättelyä ja väärää informaatiota vanhoilta puolueilta, mikä näkyy myös lehdistössä ja mediassa.

  Puolueiden intressi on oman aseman säilyttäminen ja yhteisymmärryksessä muiden puolueiden kanssa, omien etujen vaaliminen, mieluiten niin että kansa luulee puolueiden olevan hyvinkin erimielisiä toisten puolueiden kanssa. Todellisuudessa puolueet punovat keskenään juonia jotta voivat säilyttää asemansa mahdollisimman suuren oman hyödyn kera. Puolueiden keskinäiset erimielisyydet ovat vain silmänlumetta, jolla saadaan vaikutelma halusta asioiden muuttamiseksi. Mikään ei kuitenkaan muutu vuosikymmennissäkään, koska puolueet ovat tyytyväisiä asemaansa näin.Oikeaa muutosta haluavat vaiennetaan hiljaisiksi.

  Persut ovat horjuttaneet vanhojen puolueiden tasapainoa ja siksi ovat kaikkien puolueiden hampaissa.

  Persut ovat yksin muiden puolueiden puristuksissa eivätkä siksikään pääse muiden puolueiden kanssa jaolle, jossa jaetaan sulle-mulle periaatteella etuisuuksia kansan selkänahasta. Siksi Persut ovat ainoa kansan etua ajava puolue joka ei veljeile muiden puolueiden kanssa kansaa vastaan. - Siksi Persut.

  Pelko kansan tyytymättömyydestä poliitikkoihin, on saanut vallanhimoiset hallituspuolueet sopimaan massiiviset erimielisyydet ja yrittämään uutta hallitusta. Tämä on juuri esimerkki yllä kerrotusta sulle-mulle toiminnasta.

  Hallituksen kaikki erimielisyydet on sovittavissa, jotta valta ei luisu hallituksen omista käsistä. Viiden puolueen hallitus on todiste siitä, että vanhojen puolueiden pelko persuja kohtaan ja vallanhimo on suurempi, kuin puolueiden erimielisyydet ja ne ovat yhteensovitettavia hinnalla millä hyvänsä, jotta valta ei luisu omista käsistä.
   
 8. vierailija Vierailija

  Kun hallitus muodostetaan viidestä puolueesta, pitää kansalaisten olla poikkeuksellisen kriittisiä hallituksen toimiin. Tällainen hallitus on rakennettu vallanhimolle, ei maan kehittämiselle ja hyvinvoinnille. Viiden puolueen hallitus ei onnistu tyydyttämään kaikkia hallituspuolueiden toiveita ja ristivetoa on väistämättä.
   
 9. vierailija Vierailija

  Persut ovat ainoa puolue joka vastustaa pakkoruotsia.  Kaksikielisyys on näivettänyt itä-Suomen taloutta jo 90 vuotta ja pakkoruotsi 40 vuotta. Aito kanssakäyminen itärajan yli ja Itä-Suomen taloudellinen kehitys on estetty kaksikielisyyden ja pakkoruotsin takia.
  Meillä on vieressä suuri venäjänkielinen neitseellinen markkina jonka on vajaakäytössä, koska venäjänkieltä taitattomina ojennamme kilpailijoillemme mm. Ruotsille edun hydyntää meidän naapurimaan kaupallisia mahdollisuuksia. Ruotsissa opiskellaan enemmän venäjää kuin Suomessa.
  Suomessa on tuettu ruotsin kieltä ja siten tuettu yrityselämää Länsi-Suomessa toimimaan Pohjoismaissa ja Ruotsissa. Mutta se ei ole ollut ilmaista koska se on estänyt koko maassa yrityselämää suuntautumasta suurin markkinoihin (Etelä-Amerikka, Kiina ja Venäjä ym.). Selkeimmin pakkoruotsi on estänyt Itä-Suomen yrityselämää luomaan yhteyksiä venäjänkieliseen maailmaan.
  Ei ihme että Itä-Suomessa on maamme köyhimmät paikkakunnat. Nyt olisi Itä-suomella mahdollisuus saada hyöty Venäjän markkinoista jos olisi Venäjän taitoisia ja venäläisen kulttuurin tuntijoita. Pakkoruotsi on tämän estänyt koska se ei ole rikkaus vaan rasite.
  kartta yksikielisestä Suomesta
  http://www.kielipolitiikka.net/fakta/ks12009.htm#ks12009
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 936
  Saadut tykkäykset:
  299
  Jos pesut pääsisi valtaan, siis valta-asemaan hallituksessa, ei kestäisi kauakaan kun osa kansasta, siis persujen äänestäjät kääntäisi monet heistä kelkkansa pois persuista.
  Ei persutkaa voi miellyttää kaikkia ja ei varmasti köyhiä kansalaisiaan.
  Köyhät ei vie Suomea eteenpäin.
  Köyhillä ei ole rahaa uusiin työpaikkoihin.
  Se rikkaimmat jotka uusia työpaikkoja antaa.
  En luule persujen eräitä politiikkoja tyhmiksi, kyllä he tulee pitämään rikkaitten puolta jotta Suommi pystyy menemään eteenpäin.
  Eteenpäin menoon tarvitaan rahaa, paljon rahaa.
  Ajatekaas jos rikkaat lopettaisi kaikki työpaikkansa ja eivät enää satsaisi rahojaan Suomessa, miten kävisi Suomen? Voisiko köyhät valittajat pitää Suomea kasassa taloudellisesti ja työpaikkoineen?
   
 11. vierailija Vierailija

  Kyllä he ovat eliittiä monellakin tapaa. Pääsevät päättämään asioista ja ovat asemassa saadakseen vaalirahoitusta eri tahoilta.
   
 12. vierailija Vierailija

  Ja pääsevät jakamaan meidän yhteisiä verorajoja yleensä oman puolueensa ja äänestäjiensä eduksi. Ja joskus myös omaksi edukseen.
   
 13. vierailija Vierailija

  Korjaus linkkiin

  kartta yksikielisestä Suomesta
  http://www.pakkoruotsi.net/ruotsinkieliset_kartalla.htm
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti