Hae Anna.fi-sivustolta

tärkeää!

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Annuli, 28.05.2005.

 1. Annuli Vierailija

  Hei!
  Onko kenelläkään tietoa, saako Karpathokselta laukut suoraan Suomen jatkolennoille? Vuonna 1999 ei saanut, vaan piti Vantaalla ottaa laukut ja toimittaa itse eteenpäin. Yleensä kaikilta muilta Kreikan saarilta on saanut laukut edelleen jatkolennoille. Joko olisi Karpathoksella malli muuttunut niin että saisi laukut suoraan kotikentälle? Onko kokemusta, kertokaa?
   
 2. Ei ole henk. koht. kokemusta, mutta kaikkilta kentiltä periaatteessa pitäisi onnistua ja lentokenttävirkailijoiden olisi pitänyt saada koulutus, että onnistuu.

  Jos kohdekenttä on Helsinki, matkalaukkutägit tulevat valmiina heidän printteristään. Mutta, jos kohdekenttä on joku muu kuin Helsinki, virkailijan on kirjoitettava tägi käsin: esim. ""KUO AY207 VIA HEL AY2782"". Eli jos näet, että tägissä on oikea kohdekenttä ja lennon numero, niin tiedät ettei tarvitse laukuista Helsingissä huolehtia. Voit kirjoittaa omaan kotimaanlentovahvistukseesi vielä selvästi nuo lentotiedot.

  Mikäli kotimaan lento on esim. Golden Airin lentämä ja lennon numero on DCjotain, voi olla hankalampaa, kun virkailija ei välttämättä usko, että Finnair huolitsee myös nuo lennot eli on sopimus, että siirtävät laukut Helsingissä lennolta toiselle, vaikka näinhän tapahtuu.

  Jos kotimaan lento on esim. Blue1:a, siirto Helsingissä ei taide onnistua...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti