Hae Anna.fi-sivustolta

Täsmää illan ajan tänään

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Sinne ja tänne, 13.06.2018.

 1. Sinne ja tänne Vierailija

  Teen oman työni lisäksi työpaikalla toista projektia, josta on sovittu johtajistossa. Tänään kuitenkin oma esimieheni kysyi, miksi olin merkinnyt ylityön (1 tunti). Asiasta oli aikanaan sovittu projektin vetäjän kanssa. Joskus koen, että heillä on keskenään kiistaa minusta. Miten tämä nyt menee? Kyse ei ole draamasta, mutta olen tottunut selkeyteen.

  Mikä on sinun aiheesi ?
   
 2. vierailija Vierailija


  Tämä selviää kyllä ihan pian ja tulee selkeys. Joku väärinkäsitys vain hänellä. Ylitöihin/merkintään liittyen/aika. Et ole tehnyt mitään väärin.

  Miten menee kolmas tapaaminen miehen kanssa? Ehkä syömään tai muuta....muita miehiä ei ole mielen päällä.
   
 3. Sinne ja tänne Vierailija

  Kiitos.

  On tässä ollut miehen osalta jännitystä ilmassa. Hyvin menee ja mies avautuu puhumaan - saat jotaintietoa hänen ajatuksistaan lapsia kohtaan. Arvosta hänen vilpittömyyttään - hän haluaa, että suhteenne on toimiva.
   
 4. Elämä. Vierailija

  No näillä tyypeillä on keskenään jotain vääntöä. Sinulla ei tässä ole huolta asiasta. Sinulla on ylityötunti ja pidät sen. Teet vain niin kuin olet sopinut. Älä välitä tästä muusta sotkusta ympärilläsi. Kyse ei ole oikein edes ylityöstä vaan hallinnan tarpeesta.

  Mitä näkyy minun ja A-miehen väleihin jatkossa. Mitä tapahtuu. En johdattele tämän enempää.
   
 5. Lo-ko Vierailija


  Tähän ei kauheasti kannata tuhlata energiaa sillä asia selviää ja unohtuu. Käytännön epäselvyyttä tän ympärille nousee ja stressinpoikastakin esimiestasolla, mikä nyt ei ollenkaan liity sinuun ja tapaukseen, mutta heijastuu.

  Mulla on ketju!
   
 6. Sinne ja tänne Vierailija

  Kiitos. Sellaista eniten epäilenkin.

  Tapahtumat ottavat nyt uuden suunnan. Riippuu siitä, onko mies varattu muualle vai ei. Jos on varattu, palaa kotiinsa - muutoin alkaa kanssasi rakentamaan kotia. Ympäriltäsi kuulet kuin "vahingossa" hyviä ajatuksia toteuttavaksi.
  Pakko se oli näin sanoa, koska tuli erittäin vahvasti.
   
 7. Sinne ja tänne Vierailija


  Kiitos. Vastattu ketjuusi.
   
 8. Elämä. Vierailija

  Siis emme ole tällä hetkellä ole edes tekemisissä. Hän ei ollut varattu mutta muita ongelmia. Eli miten tämä pitäisi tulkita?
   
 9. Sinne ja tänne Vierailija

  Asiat lähtevät nyt etenemään uuteen suuntaan - ymmärrän, että lähennytte selkeästi.
   
 10. Lissu hoo Vierailija

  Olet osin kiistakapula heidän välillä, jokun valtataistelu tai erimielisyys toisiinsa heillä. Sinä olet toiminut ihan oikein, he purnaavat riitaansa sinnetänne, jossa sivulliset kärsivät. Älä välitä heistä, asia on oikein kohdaltasi.

  Nuorempi ystävätär käyttäytyy passiivisaggressiivisesti, mistä kenkä puristaa? Riitaa ei ole ollut, hänellä ei myöskään ongelmia töissä/kotona. Onko kateus vienyt kalat vedestä?

   
 11. Sinne ja tänne Vierailija

  Kiitos.

  Hän haluaisi olla kuin sinä - erityisesti hän ihailee kykyäsi sanoa ja puhua napsakasti. Jokin aallonpohja tässä vielä edessä, sitten näkee itsensä oikeasti ja kääntää suuntaa. Jatkossa ystävyytenne palaa ihan hyvälle tasolle.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti