Hae Anna.fi-sivustolta

Täsmiä iltaan

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä Lyhyesti, 20.08.2017.

 1. Lyhyesti Vierailija

  Tumma mies mielessä ja meitin yhteinen jatko...syveneekö kemia välillämme ja mikä on hän miehiään? :)

  Samoin katsoisin sinulle täsmään mikä miltäsi mietityttää. Ilmoittelen kun en enään ehdi, kun muun sivussa tässä katselen :)
   
 2. Pyjamas Vierailija

  Onhan tässä tapailua, puolin ja toisin vedätte toisianne puoleenne. Mies etenee kuitenkin hitaasti, haluaa olla varma ennenkuin tekee siirtoja.

  Mitäs mun naispuolinen kaveri miettii minusta jonka kanssa tuli nyt viikonloppuvietettyä. saanko hänen kauttaan jonkun työtarjouksen vai olenko ihan hakoteillä ?
   
 3. Lyhyesti Vierailija

  Kyllä tässä minusta ihan on sellaista energiaa, että näin olisi. Mietintää jne. Olisko jotenkin tilapäistä kuitenkin vaikka jatkuvuutta noin muutoin. Jotakin sen suuntaista kuitenkin.
   
 4. Kate Vierailija

  Mies on kiinnostunut ja haluaa vielä tutustua lisää. Näkisin tämän vielä aika lähtökuopissa olevana. En saa teille parisuhdetta tulevaksi. Tutustuminen viel jatkuu. Mies vaikuttaa pidättyväiseltä. Kuin pitäisi suojamuuria ympärillään.

  Mitäs tää tilanteeni nuoremman ristiverisen miehen kanssa jatkuu vai jatkuuko? Taisin suututtaa mietin kuitenkin olinko oikeassa.
   
 5. Fiiu # Vierailija

  Syveneehän tuo :) Sinulla on pikkuisen jarruvaihde päällä, ainakin välillä, sillä mies käyttäytyy jotenkin eri tavalla kun mihin olet tottunut. On jollain tapaa kepeämpi... vaikea selittää tuota. Mutta mies on ihan tosissaan sinun kanssasi, on kiinnostunut ja vaikka on erityylinen ehkä käytökseltään, on aidosti läsnä. Ei vedätä eikä huijaa.


  Näin unta, jossa vaalea mies kirjoitti katuvansa sitä, että vähän niinkun dumppasi minut. Oliko tämä vain minun omaa mielikuvitusta vai saattaisiko hän noin aatella?
   
 6. Lyhyesti Vierailija


  Kyllä tässä jotakin jatkuvuutta on ja tilanne menee ohi kyllä :) Ihan kunnon parisuhdetta ei ainakaan minulle silti nouse.
   
 7. Lyhyesti Vierailija  On tuossa hieman perääkin ja on asioita miettinyt kyllä. Joku asia/tapa toiminnassa kaduttaa, mutta en näe että silti ottaisi sen tiimoilta yhteyttä, mutta jos sinä haluat jossakin vaiheessa vielä hieman selvyyttä niin on silloin jo iloinen, jos otat yhteyttä ja valmis juttelemaan :)
   
 8. Tuuliajolla... Vierailija

  Hitaasti, mutta varmasti etenee juttunne. Joitain menneisyyden asioita hänellä vielä ositrain käsittelemättä, joka hidastaa asioiden etenemistä.

  Mitä miesrintamalla minulle näkyvissä? Vanha tuttuni, Itsepäinen," kova" mies ja toinen täysin hänen vastakohtansa. Miten asiat menee heidän kanssaan?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti