Hae Anna.fi-sivustolta

  1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

    Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

    Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

    Ystävällisin terveisin,

    Annan toimitus
    Dismiss Notice

Täytetyt punaiset paprikat

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä marjolaine, 06.10.2009.

  1. marjolaine Uusi jäsen

    liittynyt:
    08.09.2007
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään näin täkäläisestä tv:sta herkullisen tuntuisen ohjeen täytetyille paprikoille.
    Kokki paistoi uunissa isoja punaisia paprikoita 180º-200º runsaat puolisen tuntia. Kun ne olivat hieman jäähtyneet, hän poisti niistä varovasti kuoren ja levitti ne avonaisina työpöydälle.
    Toisaalta hän leikkasi porkkanoita, tuoretta sipulia, vihreää parsaa sekä vihreää paprikaa tikuiksi (julienne), joita sitten paisteli öljytilkassa pannulla kypsiksi. Sanoi, että vihanneksia voi vaihdella oman maun mukaan. Mausteista lisäsi vain suolaa.
    Paprikoiden keskiosa täytettiin vihannestikuilla ja reunat käännettiin päälle. Siirrettiin varovasti uunipellille. Kokki leikkasi runsaan kokoisen juustopalan jokaisen paprikan päälle ja ripotteli lopuksi seesaminsiemeniä kruunaamaan ateriaa. Gratinoitiin uunissa kunnes juusto suli.
     

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti