Hae Anna.fi-sivustolta

Taisto Tammi

Viestiketju osiossa 'Julkkisjuorut' , käynnistäjänä Taisto ja Airi, 17.07.2009.

 1. Respect Vierailija

  Taisto, vaikka ei päätähdeksi Myllyksen takaa noussutkaan, oli kuitenkin tärkeässä roolissa kun kaikkien aikojen ensimmäinen kulta 1995 Tukholmasta kotiin tuotiin. Tästä ja mestaruusjuhlien soolosta tulee Suomen kansa tuon pukukoppien satakielen ikuisesti muistamaan. Loppuun voidaan kevennyksenä todeta että kyllähän Taisto on siis tavallaan yhden pojan saanut!
   
 2. Tammesta Myllykseen Vierailija


  No niin, olipas hauskaa ja vitsikästä.
   
 3. just noin Vierailija


  eli ei kaikki ole niitä joiden pääasiallinen toimeentulo on synnyttää lapsia, jotka sitten taas elättävät luuserivanhempansa.
   
 4. Airin ihalija Vierailija

  Airi oli kuvankaunis nainen. Hän oli tummaäänisen Pauli Lehtolan sisar. Paulilla oli erittäin suosittu tanssiorkesteri 1950-60 luvuilla.
   
 5. hyistana Vierailija

  Tangomarkkinat oli taas pläjäys. Yritin eilen katsoa, mutta vahanaama laulajatar idiootteine mielipiteineen ärsytti liikaa, samoin taikatemppujen tekijä. Tahkojen johtaja on niin itseään täynnä, kuvittelee olevansa suurikin johtaja.

  Nyt voitto oli annettava tälle joka oli osallistunut jo pidemmän aikaa näihin keimeihin. Jos ei olisi voittanut, siitä olisi voinut seurata samaa mitä nyt saamme nähdä Helsingissä, kun mustatukat - ja kaavut vaativat kaikkea itselleen.

  Asiasta toiseen, eräässä kauppakeskuksessa oli juhlat näille tunkijoille ja HS raportoi kuinka paljon aikuiset ählyt sijoittavat juhlaan. Isille ja äidille määrätty summa, teineille omansa ja 5-vuotiaille vain 50 egee juhlaan. uuutinen kertoi, että molemmat vanhemmat ovat TYÖTTÖMIÄ ;D Siis minä maksoin.
  Sama HS suomalaisen äidin ja lapsen elosta, aina ei rahaa edes ruokaan ja vaatteisiin, puhumattakaan harrastuksista, vaikka äiti teki jopa kahta työtä.
   
 6. johanonmarkkinat Vierailija

  Tangomarkkinat on nykyään iskelmämarkkinat. Koska jotkut kuitenkin vielä haluaa niitä tangoja, niin tämä uusi kikkailija Mika Toivanen on sovittanut nykyiskelmiä tangoiksi varsin huonolla menestyksellä, vaikka kaikki niitä kilvan kehuvatkin, koska niinhän on tehtävä.

  Ihan paskaa, sanon. En viitsi joka vuosi niitä edes seurata ja nytkin katsoin vain viimeiset finaalit. Tylsää, mälsää. "Tango-orkesteri" supistettu pieneksi ja mitättömäksi ja harmonikkavirtuooosi Ikkelä laitettu soittamaan kummallisia vinkuvia ripellyksiä väliin, ei kuulosta miltään.

  Ei haluta perinteistä, ei haluta komeata perustangoa, ei haluta mitään, tuomaritkin haluaa "nuorentaa" ilmettä vaikka yleisöstäkin näkee, että tango on keski-ikäisten ja sitä vanhempien suosimaa musiikkia ja sellaisena sitä pitäisi tarjota nuorillekin. Jos ei kelpaa, olkoot kuuntelematta. Ei ne jotain "missä muruseni on" -kappaletta tangosovituksena halua kuunnella kuitenkaan.

  Eihän klassistakaan musiikkia "nuorenneta" ja soviteta muuksi kuin mitä se on. Ei marsseja eikä valssejakaan yritetä tarjota nuoremmalle väelle iskelmäsovituksina. Tämäkin uusi tangokuningatar ilmoitti heti kärkeen esittävänsä sitten etupäässä muuta musiikkia kuin tangoa. Siinäpä varsinainen tangokuningatar!

  Ja lisäksi vielä: mitä tekemistä Helena Lindgrenillä on vuodesta toiseen istua siellä tuomaristossa? Onko hän joku asiantuntija? Ylipäänsä joku musiikin alan ammattilainen?

  Taisto Tammella oli aivan erityisen hieno ääni. Ikävää, että hän kuoli melko nuorena, mutta onneksi hän kuitenkin oli ja eli, ainakin laulut jäivät elämään. Kuuntelen mielelläni hänen kappalettaan "Tangotyttö." Hän laulaa niin kauniisti ja taitavasti, laulussa on jotain vetoavaa, vaikka se kuuluukin tusinatango-sarjaan.
   
 7. Johan Vierailija

  Samaa mieltä edellisen kanssa. Fanitin Taistoa täpöllä. Nyky-tangomarkkinat ovat muuttuneet tosiaan ihan kummallisiksi. Se Ikkelä repii vaikean näköisenä sitä pientä 'kurttuaan.' Ja Toivasen uudet sovitukset ovat ihan peestä. Miksi pitää kaikista biiseistä sovittaa sellainen omituinen nyppivä tango, joka kuulostaa ahdistavalta. Kyllä oikeita, suomalaisia tangoja on olemassa vieläkin, joten eikö niitä voisi esittää tangomarkkinoilla. Maailma muuttuu...minä en! :)
   
 8. Kerberos Vierailija

  Taisto Tammen eli Taisto Lundbergin ystävien soisi tutustuvan 70-luvun alussa tehtyyn lastenlaululevyyn Iso mies ja keijukainen. Levyllä on monipuolista erittäin hyvätasoista musiikkia, joka sopii nykylapsillekin. Puuhamiehinä näyttää olevan M A Numminen ja Pekka Jalkanen, Numminen lauleleekin levyllä kuten ystävänsä Badding eli Rauli Somerjoki. Horttokaalon muusikoita esiintyy kyseisellä levyllä 6 kappaleessa. Feija Åkerlund ja Marko Putkonen ovat hiukan Lundbergia enemmän esillä mutta kokonaisuudessaan bändin miesten panos levyllä on huomattaja ja laulanta rennon irtonaista ja virkistävää.
   
 9. vierailija Vierailija

  Airi oli todella kaunis. Pääsin kerran hänet saattamaan tanssilavalla lähtevään linja-autoon. Näen hänen kauniit kasvonsa vieläkin silmissäni!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti