Hae Anna.fi-sivustolta

Taivas diilin kohteena

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 06.10.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kylläpäs olen riehakas, muttei ihme, sillä sain äsken hyvän diilin aikaan. Ja kehuin vastapuolta sillä tavoin, että vastustajat saavat ihastella piskuisen valtion suurta päämiestä, joka osaa olla rauhallinen silloinkin, kun ostaa rautaa taivaankannen täytteeksi. Onneksi pieni valtio saa hyvää mainetta ostaessaan huippukallista teknologiaa, jota on testattu kehitysmaissa ja hyväksi havaittu niihin oloihin. Kukaan ei silti pohdi, että kokeet olisivat jollain tavoin epäinhimillisiä, vaikkei niitä voi tehdä inhimillisesti.

  -Ilmaherruus on eri asia kuin ilmaston suojeleminen, vaikka tokihan meidän koneemme puhdistaa naapureiden hävittäjät pilaamasta atmosfääriä, kerroin ostajalle. - Ainakin ne, jotka jätämme omaan käyttöön, ovat erinomaisia, sillä ulkomaille myymme yleensä riisutun version, koska hyvän diilin tekemisessä on sellainenkin periaate, että itselle jätetään kaikkein uusin tekniikka, vaikka vanhakin on parempi kuin yhdenkään toisen maan kauppiailla.

  Vastustajat ovat avuliaita kehuessaan ostajaehdokasta ja mollaamalla meikäläistä, joka kykenee ottamaan vastaan kahjojen kampanjoita hymyssä suin silloinkin, kun uhataan oikeustoimin. Aina joku nälvii, kun osaa tehdä dollareita oman maan laariin, eikä muiden käyttöön. Toinen suurvalta auttaa etevästi diilien teossa, kun piipahtaa aina silloin tällöin toisten ilmatilassa ja auttaa tukijoitaan vieraissa maissa. Kiitokset kollegalle!
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  -Älä hyvä ystävä julkisesti kehua retostele, vaikka lahjoititkin turkin meille. Olet antanut ankaraa kritiikkiä siitä puolustusliittoosi kuuluvalle, että ostivat hyvän hinta- ja laatusuhteen ohjuksia, joilla voidaan palauttaa viholliset maan pinnalle, jolleivat sattumoisin tuhoudu jo ilmassa. Oivallisesti toimit juuri siten kun sovimme, riehakas kollegani.

  -Pidän matalaa profiilia, mutta toki annan käskyjä käväistä tuon pienen ja saastuneen lätäkön yllä, jotta saat diilisi niiden totisten torvensoittajien kanssa tehtyä. Voimme kevein mielin härnätä, koska saimme turkin mukana dollareita, jotka olit kaiketi vahingossa unohtanut sinne ikään kuin pienenä lahjana, josta ei sovi muille hiiskahtaa.

  Kovin leikilliseksi tilaisuudeksi muokkasit lyhyen tiedotustilaisuuden, josta kävelit muina miehinä ulos ja jätit lilliputit ihmettelemään itseänsä. Osaat markkinoida kalustoasi mitä mielenkiintoisimmin keinoin, joten toivottavasti saat jatkopestin. Itse olen taas vaikeuksissa, koska meillä on sellaiset lait kuin teilläkin, vaikka helpommin kierrettäviä, sillä väliajan jälkeen voi taas laillistua uudelleen.

  Kiitos riehakas kollegani niistä turkissa olleista dollareista, sillä niitä tarvitaan, kun lennetään vakoilemassa värikkäitä lipunläiskiä yläilmoissa.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Niin! Tuota, tuota, me luotamme miehen sanaan, jos nyt tällä tavoin ilmaisen pohdintani. On tärkeätä olla siten kuin hädässä auttava tukija haluaa, vaikka puhuisi pehmeitä itäisen kollegansa kanssa. Ihmetyttää kyllä, miksi lahjoitti turkin ja dollareita, mutta arvattavasti syy on sellainen, ettei siitä kerrota muille. Puhelut ovat julkista kamaa, eivätkä rohkene puhua salaisista asioista kuin kahden kesken.

  No - meillä on lohkaistu valtiolle puolustukseen iso summa jättämällä hoivahommat yksityisille, jotka osaavat antamastamme summasta säästää itselle yhä sievoiset voitot. Nerokkaita ovat, kun keksivät mitä mainoimpia keinoja mainostaa itseään. Vuokraavat linja-auton ja käyvät markettien pihassa kertomassa, miten toimivat, mutteivat päästä väkeä katsomaan, missä tilassa iäkkäät elävät.

  Ai niin, eihän hoivahommilla ole mitään tekemistä puolustusrahojen kanssa - itsekseni pohdin ihan kamalalla tavalla. On hoidettu kaikki siten kuin pitääkin ja alettu arvostaa veteraaneja, jotka ovat yhä hengissä. Hyvin on toimittu, mistä kiitosta on saatu. On osattu vetää oikeista naruista, kun viime tingassa kutsuttiin linnaan sinne kuuluva väki. Ja kyetty saamaan uutta verta sotimiseen, jottei olla lapsenuskoisia, kuten ruotsalaiset.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Enpä halua kehua, mutta taitavasti osaan itsekin maanitella muita, sillä otan oppia sarjakuvalehdestä, missä rikas on rikas ja köyhä köyhä, mutta hyvällä onnella pärjää aina. Kehuvat mediassaan meikäläistä, koska olen markkinoinut heidän konserniansa monin eri tavoin, kuten kertomalla, että ankkamainen käklätys on parasta oppia, mitä saada voi. Ja tietysti luen ruuneberiä, joka havaitsi, että kunnia on tärkein, eikä mammona.

  Sotaisissa saduissa on hyviä ajatuksia. "Jotakin ehkä tietäisin, olinhan siellä minäkin." Ja tiesivät toki, mutteivat sitä, että sodittiin engelsmannia vastaan, vaikka venäläiset olivat torrakoissa. Ja näin syntyi Suomi kuin vahingossa, kun tsaari jätti kruunuhovin rauhaan omaa sukuaan suojellakseen. Satuiltiin kunnia takaisin, kun miehille oli jätettävä mielikuva voitosta, vaikkei siihen kyetty.

  Eipä ole ihminen noista ajoista muuttunut, vaan kunnia on yhä tärkein, joten kehut ovat mannaa maineelle. Toki taas hävittiin viime kahakoissakin, mutta saatiin torjuntavoitto, josta voi olla ylpeä. On syytä olla ylpeä, kun tietää, että sarjakuvalehtiä ja satuja lukien oppii johtajaksi. Taitavat israelilaisetkin kalveta kateudesta, koska heidän mielestään lammaspaimenessa voi oppia johtajaksi. Toki niinkin, muttei samalla tavoin suosituksi, jos nyt näin voin omia valintojani kehua.
   
  Last edited: 08.10.2019
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jo Napoleon osasi käskyttää muita hyökkäämään vihollisiaan vastaan, jolleivat muut ymmärtäneet oma-aloitteisesti lähteä valloitusretkelle. Joskus entiset apurit alkavat riidellä rahoittajaansa vastaan, eikä enää voida luottaa ystäviin samalla tavoin kuin ennen vanhaan. Terrorismi on nykyajan vitsaus, eikä siltä voi suojautua muutoin kuin jakamalla lopullista oikeutta sitä janoaville. Paksunahkainen turkki on sopiva suoja hiekka-aavikoilla, mistä oma miehistö haluaa vetäytyä kotiin.

  Vastustajat eivät ole samalla tavoin isänmaallisesti rauhantahtoisia kuin hallintoni, joka patistaa muut taisteluihin, eikä lähde torvet soiden valloittamaan ulkovaltoja puolustusvoimia kiusaten. Enpä ole aloittanut yhtään sotaa, missä omia olisi käskytetty enemmän kuin on tarpeen. Muut ovat suostuneet tekemään likaiset työt, jos on pyydetty. Ydinaseitakin havittelevien valtioiden kanssa on kyetty neuvottelemaan kahdenkeskisesti, kuten aasialaisten kanssa on tehty.

  Vastustajien leiri on yhden naisen johtamana oikea onnenpotku, sillä ryhmittymän miehet ovat hiljaa kuin pissa sukassa. Vanha ystäväni kertoi tarinoita, joita me miehet emme halua julkisiksi, joten itse asiassa olemme samassa rintamassa. Ovat pelokkaita, koska pelkäävät luurankoja, joita säilyttävät kaapeissaan. Omat ovat jo julkisia, eikä niitä ole syytä piilotella, koska päämies on hitusen lain yläpuolella, vaikka vastustajat väittävät toisin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti