Hae Anna.fi-sivustolta

Takareiden lihasten repeämä

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä liikkumaton, 05.11.2008.

 1. ONTUVA Vierailija

   
 2. ONTUVA Vierailija

  HEI KUINKA TOIVUIT+ minulla sama juttu ei leikkausta ja annetaan vaan itsestään parantua. Viisi viikko sitten sattui repeämät ja pari viikkoa oli täyttä lepoa. Kävely ontuvaa mutta portaat hankalat. Fyssarit vaan topuutta että paljon mitään ei sais tehdä mutta työterveys lääkäri komentaa vaan töihin paluuta. Olen koko ajan kävellyt, venyttänyt ja tehnyt jumppia nyt myös kuntopyörää polkenut mutta jalka turposi ja kipeytyi. Jalka jo nousee ja alkaa toimimaan mutta kauanko kestää ja tuleeko hyvää tulosta?
   
 3. Uusi keissi Vierailija

  Minulla tulee ensi viikolla 3 kk operaatiosta. Töissä olen edelleenkin puolikkaana ja toisen puolikkaan yritän rauhoittaa kuntouttamiselle. Punttisalia, vesijuoksua, kävelyä, kuminauhajumppaa, jättipallojumppaa ym. kuuluu arkeen.
  Voima on reiteen palannut melko hyvin, mutta liikkuvuudessa ja jalan toiminnassa on vielä puutteita. Esim. juoksuaskelien ottaminen on vaikeaa. En tiedä kiristääkö takareisi vai eikö jalan liike ole entisensä. Jotenkin se vaan tuntuu omituiselta. Pyörän päälle en ole vielä uskaltautunut.
  Ortopedin kontrolli on tulevalla viikolla ja sen jälkeen viimeiset fysioterapiakäynnit. Sitten yritetään vain unohtaa koko tapahtunut ja palata muidenkin liikuntalajien pariin pikku hiljaa.
   
 4. Jalkatohelo Vierailija

  mulla tänään 7vkoa leikkauksesta ja töissä aloitin maanantaina. Viikko sujunut ihan ok, mulla töissä tilanne että pystyn valikoimaan hommia ja työkaverit hoitaa mitä en pysty, ja ovat todella avuliaita että saan käytyä töissä. (Ei kuuppa kestä kotona oloa enään)
  Jalka ei ole kipeä mutta ei tunnu todella omalta ja juoksua vaikea edes kuvitella vielä tässä vaiheessa.
  kuntopyörällä olen ajellut jo muutaman viikon.
  Askellus tuntuu myös olevan ehkä opittuakin ontumista/linkuttamista, koitan siitä päästä eroon.

  Fyssarin mielestä jalka aavistuksen liian voimaton kun taas ortopedi sanoi että kuntoutus sujunut hänen mielestään paremmin kuin monella. Ota siitä nyt selvää sitten :D

  Kai se joskus on normaali jalka.
   

Tarot-ennustus – valitse kortti ja lue, mitä se enteilee elämääsi

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti