Hae Anna.fi-sivustolta

Takareiden lihasten repeämä

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä liikkumaton, 05.11.2008.

 1. vierailija Vierailija

  Kyllä leikataan. Minulla leikattiin totaalirepeämä onnistuneesti 8 kk tapahtumasta väärän diagnoosin takia. Mutta kyllä todella on vaativampi leikkaus ja puhumattakaan toipumisesta. Kahdella ankkurilla kiinnitettiin reisi istuinluuhun. Jänteet otettiin pohkeesta. Kauniit arvet pakarassa, takareidessä ja sitten pisin pohkeessa. 5 kk nyt takana. Pitkää pinnaa ja päivittäistä jumppaa vaatii tämä toipuminen. Kävelyä, stepperiä ja kumpparijumppaa. Juosta en todellakaan vielä pysty. Kyllä mä uskon että jalka tästä vielä tulee, hitaasti mutta tulee. Pohkeen kanssa ongelmia, mikä osaltaan hidastaa toipumista. Viikottain fyssarilla manipuloidaan jalan arpikudosta ja lihaskalvoja. Kävely alkaa sujua klinkkaamatta. 6-12 kk menee toipumiseen, sanottiin ja niimpä siinä taitaa mennä. Rohkeasti vaan leikkaukseen ja sen jälkeen tsemppiä ja sisua toipumiseen.
   
 2. urheiluvammainen Vierailija

  Mulla on nyt leikkauksesta vähän yli viikko. Viime yön nukuin kokonaan ilman särkylääkkeitä eikä muutenkaan ole ollut mielestäni paljoa kipuja.

  Mulla on eka fyssarikäynti vasta 3 viikon päästä. Nyt mietinkin, että kuinka paljon uskaltaisin sitä ennen kävellä. Kotona en ole käyttänyt keppejä ensimmäisen päivän jälkeen, koska on niin paljon helpompi kävellä ilman (saa kädet vapaaksi). Ulos mennessäni olen ottanut kepit, koska ohjeissani lukee 2-3 vkoa, mutta koen, että en niitä tarvitsisi, jos kävelen hitaasti lyhyillä askelilla. Toistaiseksi olen kävellyt vain noin 400-600 metrin lenkkejä.

  Mieli tekisi tehdä jo suht pitkiä lenkkejä, jotta saisi edes vähän liikuntaa (normaalisti urheilen todella paljon), mutta en ole uskaltanut, kun leikkauksesta on vasta niin vähän aikaa. Miten nopeasti leikkauksen jälkeen te muut olette alkaneet tehdä kävelylenkkejä? Ja kuinka pitkiä?
   
 3. Kiitos hienosta vertaistuesta! Tässä 50v tavallinen kuntoilijanainen joka spurttasi 24.5 pesälle:eek:ik takareisi ja jalka löi huttaa, voltin kautta vas olkapäälle. Seurauksena hamstringin totaalirepeämä ja vas ac-luksaatio. Lihaksen takaisin kiinnitys 6.6. Ja mitellahoito vas olkapäähän. Ortoosi jalassa 30 ast.kulmaan 3vk kevyt varaus kepillä(oik käteen kun vas käsi mitellassa). Sitten kävelyä kivun mukaan. 6 vk kohdalla ortopedi ja ft. Mitellan saan pois 3 vk kohdalla tapaturmasta sitten vaakaan nostot sinne ortopedin käynnille asti. Nyt 5pv leikkauksesta. Ei pahemmin kipuja. Köpöttelen pihalla ja supsuttelen mitä sauvan mitellan kanssa pystyy. Wc käynnit onnistuu ulkona parhaiten. Iso tarpeet pöntöllä vinkkelisti korkeelta kyykkien terveelle kankulle nojaten. Levolac 25 ml×2 pitää ulostemassan sopivan helppona ponnistaa, kun yhden jalan ja käden varassa oltava toimituksen ajan. Istuminen terveellä kankulla pöytään nähden sivussa puutarhatuolissa onnistuu muutama min. Muutoin pysty- tai makuuasento selällään tai mahallaan (olkapään rajoittaessa muut asennot) onnistuu. Odottelen kovati että sais alkaa kuntouttaa kunnoll, nyt vielä hiljaksiin maltilla mentävä. Saikkua 2kk leikkauksesta.
  Onneksi on hieno kesä! Nyt on aikaa ja pikkupakko kulkea hitaasti: näkee ja kuulee luontoa kuin joskus lapsena viimeksi kunnolla! Pysähtyminen tuli lahjana.. jos jotain pahaa niin jotain hyvääkin
   
 4. urheiluvammainen Vierailija

  Täällä on nyt kulunut 6 viikkoa leikkauksesta ja jalka on parantunut tosi hyvin. Kävelen jo aika lailla ontumatta (paitsi sitten kun jalka alkaa väsyä) ja portaatkin menevät jo vuorojaloin.

  Aloitin kevyet lihaskuntoliikkeet kaksi viikkoa sitten ja mielestäni sen jälkeen alkoi jalka parantua paljon rivakammin. Juoksua kaipaan kovasti ja muuta sykettä nostavaa liikuntaa. En ole vielä uskaltanut aloittaa kuntopyöräilyä, vaikka se olisi kai jo sallittua.

  Pesistä sitten 30 vuoteen: sinun tilanne kuulostaa hyvin haastavalta, kun on myös olkapää kipeä. Toivottavasti alkaa oleminen helpottaa pian! WC-käynnit on ollut mullekin varmaan hankalin homma tässä toipumisessa. Nyt ne onneksi sujuu jo helpommin, kun istuminen on alkanut sujua. Fysioterapeutti neuvoi mua hieromaan joka päivä arpea kevyesti perusvoiteella, ja se on todella auttanut. Se arven alla ollut paksu kova möntti on alkanut sulaa pois mikä taas helpottaa istumista.

  Olen aivan samaa mieltä siitä, että tämä pysähtyminen on ollut kuin lahja! Ennen tapaturmaa elämä oli todella hektistä ja välillä kirjaimellisesti juoksin paikasta toiseen. Nyt kun on ollut pakko hidastaa, tuntuu että on oppinut kuuntelemaan omaa kehoa ja ajatuksia ihan uudella tavalla.
   
 5. vierailija Vierailija

   
 6. Pesistä 30 vuoteen Vierailija

  Toi edellinen viesti oli pesistä 30 vuoteen-kirjoittajalta
   
 7. 42 vee liikkuja Vierailija

  Onpa tämä hyvä, pitkä keskusteluketju! Ensi viikolla operaatio, tiedän nyt edes vähän, mitä odottaa. Ja tsemppiä muillekin, täällä kun on näämmä muitakin samassa veneessä kuntoutumassa tänäkin kesänä!
   
 8. urheiluvammainen Vierailija

  Mullä nyt 3 kk leikkauksesta. Toipuminen on mennyt hyvin ja jalka toimii jo aika normaalisti. Juoksua en ole vielä uskaltanut kokeilla, mutta pyöräily ja kävely sujuu.

  Leikattuun jalkaan on alkanut tulla etupuolelle reiteen ja nivustaipeeseen omituisia vihlvovia kipuja, jos liikutan jalkaa väärällä tavalla. Vihlonta on todella voimakasta, ja en pysty liikuttamaan jalkaa ollenkaan kun se tulee. Kipu ei ole lähelläkään takareittä, mutta on varmaan seurausta siitä, että jalan liikkuvuus on leikkauksen jälkeen niin huono. Vihlaisuja tulee enemmän mitä väsyneempi jalka on. Onko kenelläkään muulla kokemuksia vastaavasta?

  Ne minun lihaskuntoliikkeet oli silloin alussa hyvin pieniä ja kevyitä kyykkyjä, varpaille nousua kynnyksen päällä, jalan nostoa suorana ylös selällään maaten ja kyljellään. Nyt teen jo paljon rankempia liikkeitä ja mukana on jalkapainot tai kuminauha.

  Tsemppiä kaikille toipumiseen!
   
 9. Siiri Vierailija

  Hyvä että löytyi tämä ketju. Täytyy sanoa että hoito-ohjeita on joka lähtöön.
  Itselläni olivat kaikki kolme repeytyneet irti ja niinkin pienestä kun käännyin ja otin spurtin. Tosin se päättyi ekaan askeleeseen.
  Itse jalka tai kankku ei tullut mustaksi eikä mitään sellaista. Mutta kun kenkää ei saanut varpailla avustettua jalasta pois, niin päätelmäni oli lääkäriin ja tuurilla pääsin ortopedille. Leikkaus olikin sitten jo parin viikon kuluttua tapahtumasta.
  Nyt on puoli vuotta siitä ja alussa oli tuo 6 viikkoa varauskieltoa sekä polvi ensin maks 30 astetta ja sitten maks 15 astetta suoristaa. Istuminen edelleen tuottaa särkyä mutta kuvittelisin että kyseessä on paine, joka kohdistuu arpikudokseen.
  Kuntoutusta on mennyt fyssarin ohjeiden mukaan ja kohta puoliin olisi lupa hiukan ottaa juoksuaskeliakin. Mutta maltilla liikeratoja ensin testaillen. Niin ja sama potkuissa.
  Ainakin vielä ajoittain tulee kävellessä sellaisia sätkyjä lähinnä etupuolelle nivusiin tai etureiteen. Itse olen aatellut että on hermoradoista johtuvia. Mutta oikeasti en ole keksinyt mistä tulevat. Toivottavasti häviävät ajan kanssa.
  Olen jo likellä kuutta kymmentä, niin ortopedi neuvoi vielä puolitoista vuotta ainakin leikkauksesta varoa kaikkia repiviä liikkeitä jalalla. Sen verran jo jymähtäneet lihakset, vaikka harrastankin aktiivisesti kamppailulajia.
   
 10. Kohta 3.5 kk leikkauksesta. Ja reilu kuukausi töissä.Työpaikan pitkät, leveät ja kiiltävät käytävät aiheutti ensim.viikon ajan totuttelua tasapainossa. Kipristelin varpaita ja päkiöitä jotta ei kaatuisi, kun lihakset alkoi olla väsyneet. Yllätyin, ettenkö ollutkaan paremmassa kunnossa. Nyt se on helpottamassa, mutta työpv loppua kohden edelleen tuntuu. Hyvät tukevat kengät auttaa tähän "pään" aiheuttamaan vaivaan. Polvitaipeen ja istuinkyhmyn kireyttä olen venytellyt miltei päivittän ja nyt alkaa tuottaa tulosta. Saan miltei kämmenen lattiaan ja polven rintaan. Vajetta on vielä. Lihasvoima palautuu kovalla kuntouttamisella: vesijuoksua venyttäen liikeratoja 30-60 min ×2vk:ssa. Työmatkapyöräilyä 22km ×3vk:ssa. Oltava leveä geelisatula ja istua toisella reunalla,jottei paina. Patikointia/kävelyä 10 km ×2/vk.Kuntosalilla kevyillä painoilla. Syväkyykkyä 30×3 /2-3 × viikossa. Lankutusta. Näitä vaihdellen niin,että joka pv teen jotakin. Takareisi ilmoittaa turpoamalla ja pinta menee puuduksiin kun liikaa rasittaa. Siihen auttaa lepopv ja tarv. Burana. Muita kipuja tai vihlaisuja ei ole ollut. Istua pystyy kovallakin melko normaalisti, putti istuinkyhmyssä laskenut hyvin, mutta ehkä pienen luumun kokoisena litteästi.
  Juosta saa alkaa ohjeiden mukaan 4-5 kk kohdalla. Hölkkäaskelia oon kokeillut, tuntuu hontelolta.
  Odottaa itseltään nopeaa tulosta, mutta se tulee sitkeällä kuntouttamisella ja viikottain näkyy edistyminen.Yksi jälkitarkastus ja yksi fys.ter käynti 6 vk kohdalla oli ihan turhat. Itseä ja kipua kuuntelemalla ja kunnioittamalla ja kokeilemalla on löytynyt liikuntamuodot. Mieleiset on vesijuoksu, patikointi ja pyöräily. Odotan kovasti perinteisen hiihdon kokeilua.olisi ac-luksaatio olkapäällekin hyvää treeniä. Olkapää vihottelee kivulla iltaisin, kun se väsyneenä rötkähtää eteen. Sillä pärjää. Parasta on, että jalka tolmii. Saa nähdä, mitä kuuluu 6kk ja 12 kk kohdalla. Välillä unohtaa, että mitään tapaturmaa olikaan tapahtunut, mutta kyllä se muistutus tulee... Niin me kaikki vaan toivumme omalla ajalla ja tavalla!
   
 11. Hei taas! Mulla alkaa olla tasan puoli vuotta leikkauksesta. Jalka on parantunut tosi hyvin ja se tuntuu pääosin ihan normaalilta. Pientä tunnottomuutta kankussa on vielä, mutta sekin on vähentynyt huomattavasti. Välillä tuntuu myös jäykkyyden tunnetta takareidessä, mutta se johtuu lääkärin mukaan siitä, että leikkauskohta edelleen arpeutuu.

  Olen saanut erinomaista apua fyssarilta, ja hetken nikoittelun jälkeen hommasin itselleni salikortin ja olen kuntouttanut jalkaa sen mitä olen salille ehtinyt. Eilen oli tokavika tsekki ja kun tehtiin reiden lihasvoimaharjoituksia painoilla, niin kuulemma lihasvoima on jalassa jo ihan terveen jalan tasolla. Vielä treenataan vähän liikkuvuutta ja tasapainoa, niin hyvä tulee.

  Tsemppiä ja kärsivällisyyttä vaan kaikille paraneville! Hyvä siitä tulee!
   
 12. Ratsastajatyttö Vierailija

  Hei kaikille! Mulla on nyt hieman reilu 1 vuosi leikkauksesta ja se taisi onnistua hyvin kun ei ole ollut juuri mitään vaivoja jalassa. Joskus pitkällään ollessa jos käännyn huonosti niin silloin tuntuu kuin lihaksia vääntäisi korkkiruuville, täytyy oikaista äkkiä kun tuntuu niin pahalta reidessä. Mutta jalka on kyllä toiminut hyvin mitä tahansa olenkin tehnyt. Arven kohdalla on edelleen tunnoton ihoalue vaan se taitaa ollakin pysyvää. Tuli väännettyä sitä kuntoutusta niin hartaasti että nyt en ole käynyt edes kuntosalilla.. kyllästys! Ja ratsastus on edelleen tauolla sekin. Mutta talvi on tulossa ja muistetaan lisätä nastat alle että ei tarttis liukastelun takia ottaa tätä savottaa uusiksi! Kannustusta ja jaksamista kaikille kuntoutujille!
   
 13. vierailija Vierailija

  Terve !Ikävä kuulla et sinulla on 2 repeämää .Minulla repesi kun liukastuin Työmatkslla 4cm oli 2tsason repeämä.Mehiläisessä (Töölö)Lauri Pasanen on huippu Lääkäri ,suositteli minulle Fysioterapiaa sellsinen kun Helena Linnamäki hoiti minua ,(Puotilassa)Mehiläisessä oli hyvä hoito .Muista venytellä varovasti
   
 14. Dutchess Vierailija

  Heippa, vieläköhän tämä ketju on aktiivinen / kohtalotovereita kuulolla. Olen jo jonkin aikaa lueskellut pitkin nettiä tästä aihealueesta..

  Itsellä 2 vkoa takareiden leikkauksesta, kaksi lihasta kankusta kokonaan irti ja nyt kaksi ankkuria ahterissa. Itse tapaturma tapahtunut n. vuosi sitten koiratreeneissä, eli suht vanhaa vammaa leikkauksessa korjailtiin... pitkän kaavan mukaan leikkaukseen päädyin, aluksi kun kuvittelin vaivan olevan vaan pahempi lihasrevähdys, jota lepuuttelin aikani. Lääkäriin vasta useamman kuukauden kuluttua tapahtumasta; ei niitä kipuja ollut jos ei mitään urheillut. Välillä kokeilin jotain tehdä, ja kun kipeytyi ajattelin aina että no, se vaan vaatii vielä aikaa.. Näin jälkeenpäin ajatellen täyttä hölmöilyä... Joka tapauksessa, fysiatrit, kortisonit, tulehduskipulääkekuurit, omt;t tuli syksyn aikana käytyä läpi ennen kuin ortopedille päädyin.

  Tosiaan kaksi viikkoa nyt leikkauksesta, ja ohjeeksi sain kaksi viikkoa kevennetty varaus kepeillä, jonka jälkeen voi alkaa käpytellä ilman sauvoja. Kolme viikkoa istumakieltoa. Saman tien pakara ja pohjelihasten aktivointia.

  Ekat päivät/viikko leikkauksen jälkeen oli siinä mielessä "hyvää" aikaa, että olin onnellisen kivuton lääkityksen vuoksi. Tuntui että mikäs tässä, eihän tässä mitään hätää. Kipulääkkeitä kun jätin pois, olin yllättynyt kuinka kivuton oli. Mutta, saman tien alkoi pieni ärsyttävä lämpöily, jonka vuoksi muutama päivä meni makoillessa kun mitään ei jaksanut tehdä/liikkua. Nyt olen hieman yrittänyt kävellä ilman sauvoja, uskomatonta miten heikko tuo leikattu kinttu onkaan.

  Hiljakseen liikkuminen on ollut suht kivutonta, mutta ilkeä "repivä" särky jäytää taas etenkin levossa. Särkylääkkeet taas käyttöön. Nyt pelkäänkin että olenko rasittanut sitä liikaa. Onko muilla millaisia kokemuksia tästä, onko kipuilu normaalia kun alkaa ottaa noita leikattuja lihaksia hieman käyttöön ? Kuinka nopeasti ja kuinka kivuttomasti olette aloittaneet nämä kävelyharjoitukset ilman sauvoja?

  Pitänee kaiketi taas ottaa lepuutuksen kannalta, ja seurailla. Ensi viikolla kontrollikäynti ortopedillä, pelkään vaan niin pirusti että jotain on mennyt leikatulla alueella "rikki", että olen tehnyt jotain liikaa/väärin, etenkin silloin leikkauksen jälkeisellä viikolla kun oli vahvat särkylääkkeet käytössä.

  Mutta kyllä tämä niin tuskainen taival on ollut ja on edelleen, kun on aina tottunut liikkumaan. Pitäisi olla oikein vertaistukiryhmä tällaisissa tilanteissa ! Onneksi kuitenkin näistä keskustelupalstoista saa henkistä tukea :)

  Tsemppiä ja voimia kohtalotovereille!
   
 15. Ratsastajatyttö Vierailija

  Hei! Ei mulla ollut lainkaan istumakieltoa, istua sai jos vaan yhtään pystyi.. se olikin aika tuskallista mut paksu tyyny auttoi jonkun verran. Aloitin silloin kävelyjä muutaman päivän sisällä mut vähäistä se oli alkuun, vartti ja silleen. Yöt oli sitten yhtä kipuilua, piti nousta välillä kävelemään kun särki niin pirusti. Sit vähä helpotti kun oli käyny pystyasennossa. Monet viikon minäkin särkylääkkeitä söin. En mie usko että olet siellä leikkausalueella tuhoja saanu aikaiseksi, on ne ompeleet kuitenkin niin tukevat. Se vaan on todella kivulias paikka kun jotain repeää, menee pitkän aikaa että siellä kaikki suonet ja muut etsii paikkansa ym. Itekki olin monena aamuna tippa silmässä kun oli niin kivuliasta lähtee liikkeelle.
  Mutta uskon että sie selviät kyllä oikein hyvin, aikaa vaan vie.
  Itellä nyt n.1,5 vuotta leikkauksesta.
  Paljon tsemppiä ja onnea kuntoutukseen!
   
 16. Spagaatin tekijä Vierailija

  Hei,

  Tämä keskusteluketju on ollut ahkerassa käytössä ja tosi hyvä.Ne youtube videot myös auttaneet paljon.Itselläni nyt 6.vko leikkauksesta meneillään.Harmillisen hidasta toipuminen.Fyssari antaisi tehdä enemmän,mutta lääkäri topputtelee. Itsekin alkanut pelätä ja otan liiankin rauhallisesti.En uskalla vielä laittaa porraskävelyssä painoa jalalle kokonaan.Pitäisiköhän jo uskaltaa?Kävelyä , polven koukistelua ja vesijuoksua ja arkitoimintoja vain. Ilmeisesti vasta n.3kk n jälkeen lihakset olisivat hieman pitävemmät..
  Eli tässä taiteillaan kuntoutuksen ja varovsisuuden keskellä...onko vinkkejä mitä uskaltaa jo tehdä?
   
 17. vierailija Vierailija

  Hei,
  Olin takareiden leikkauksessa 1 vk sitten, tapaturmasta jossa jänteet irtosivat ehti kulua vain n. 1 kk ennen kuin pääsin operaatioon. Ensimmäinen yö ja päivä leikkauksen jälkeen olivat hankalia kipujen kanssa, mutta nyt on jo helpottanut huomattavasti. 2-3 Buranalla/ vrk olen pärjäillyt (ehkä vähemmälläkin olisin, mutta lääkärin mukaan ne on otettava ompeleiden poistoon saakka). Välillä ihan lievää kipua tuntuu. Kotona imurointi pienellä teholla ja muut kevyet kotityöt onnistuvat hyvin, kumartelu tietysti on hankalaa kun ei saa venyttää jalkaa. Keppejä olen käyttänyt vain ulkona ja tehnyt pieniä kävelylenkkejä parina päivänä, mutta väsymys tulee vielä nopeasti. Jalalle on saanut alusta asti varata, pitää vain kävellä ihan hitaati ja lyhyin askelin. Istua sai heti loivassa kulmassa toisella pakaralla. Kyykkyyn ei saa mennä eikä tehdä äkkinäisiä liikkeitä.
  Reilun viikon päästä on ompeleiden poisto ja ortopedin tapaaminen, missä pitäisi saada ohjeita kuntoutukseen.
  Portaissa kävelystä ei minulle puhuttu sairaalassa mitään, mistä päättelisin että saa heti mennä niin kun parhaalta tuntuu. Eroja vaikuttaisi olevan kyllä paljon noissa ohjeissa, kun lueskelee ketjua taaksepäin.
   
 18. Agilitaaja Vierailija

  Moikka!

  Mulle tää ketju on ollut loistava löytö! Mä oon kärsinyt pienemmistä repeämisistä jo vuosia - aina vaan sanottu että kyllä se menee levolla ja syö vähän buranaa.
  Tammikuun alussa viimeisen kerran pamahti juostessa taas kunnolla ja päätin että nyt tutkitaan myös kunnolla vaikka mikä olisi.
  Magneetissa näkyi repeämä, mutta sanottiin edelleen että jatka samaan malliin mutta olin jo päättänyt että koska meillä on oikeasti asiantuntevia lääkäreitä tällä alalla niin aikaa sinne vaan. Ja niinhän siellä olikin kaksi lihasta kokonaan irti ja kolmas vain vähän kiinni (onneksi)

  Nyt leikkaus ohi ja kuntoutus alkamassa. Pari viikkoa kepeillä keventäen, kolme viikkoa ei istumista mutta pohkeita ja pakaroita saa heti harjoittaa, myös isometrisia takareiden liikkeitä.

  Tsemppiä kaikille toipumassa oleville! Kiva että täällä on vertaistukea.

  P.S. Kävitkö Dutchess jo kontrollissa? Mitä siellä sanottiin? Kuulostaa niin samanlaisilta ohjeet mulla että kiinnostaa miten jatkossa toimitaan :)
   
 19. vierailija Vierailija

  Hei,

  Miten nyt voit, tuliko jänne ja lonkkasi loitunnus täysin kuntoon. Minulle tehtiin vastaava leikkaus 8.2016 sekä myös hamstring jänne korjaus 9.2015. Haluaisin kuulla miten olet toipunut.
   
 20. fransiina Vierailija

  Hei. Minulla pian viikko leikkauksesta jossa kahdella ankkurilla kiinnitettiin hamstring paikoilleen. Haava on n 20cm pitkä pystysuunnassa ja siinä on 21 hakasta jotka poistetaan 2 viikon päästä leikkauksesta. Kuusi viikkoa kyynärsauvoilla kevennetysti ja kuuteen viikkoon pitää välttää istumista haavan päällä . Apuvälineitä esim wc-korokkeen jossa on käsinojat ja istuinkorokkeen, sukanvetäjän ja tartuntapihdit hain välinelainaamosta .
   
 21. pari poikki Vierailija

  Onko kellään suosituksia hyvistä ortopedeistä? Arpomista leikkauksen ja kons. hoidon välillä?
   
 22. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 743
  Saadut tykkäykset:
  543
  Osuipa silmiinin ihan kreivinaikaan tämä keskussteluketju. Reisilihakseni ovat olleet suorastaan kivikovat, hampaat kirskuen olen venytellyt niitä, taitaakin olla nyt jonkinlaisen maltin paikka, ettei tule haavereita. En millään malttaisi keskittyä pitkiin vähän lempeämpiin venyihin joihin on kai nyt keskityttävä etten tekisi vahinkoja. Kiitos ketjun avaajalle.
   
 23. vierailija Vierailija

  Kiitos kokemustenne jaosta! Monet kertovat töihinpaluustaan muutaman viikon kuluttua hamstring-kiinnitysleikkauksesta, mutta kukaan ei kerro miten ovat työpaikalle päässeet, kun ei voi kunnolla vielä istua autossa saati ajaa itse, pyöräillä, kävellä pitkää matkaa ainakaan ripeästi. Miten siis?

  Itsellä vajaa neljä viikkoa leikkauksesta ja mietityttää, miten töissä jaksaisi neljän viikon kuluttua seisoa kahdeksan tuntia sähköpöydän äärellä eikä satulatuoliin voi kuvitellakaan istuvansa.
   
 24. vierailija Vierailija
  Hei,

  Itse olin 6viikkoa sairaslomalla, ja ajattelin vielä parin viikon jälkeen leikkauksesta että onnistuuko normaali istuminen enään koskaan. No onnistuihan se tietty :D mutta töihin paluu 6vkon jälkeen ja ”hillitysti”.
   
 25. vierailija Vierailija

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti