Hae Anna.fi-sivustolta

talvi Madeiralla

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä unelmana, 30.11.2005.

 1. unelmana Vierailija

  Haaveilemme mieheni kanssa talvesta Madeiralla, mieheni voisi työskennellä sielläkin etänä ja minä voisin ottaa vuorotteluvapaata työstäni. Katsastelimme netistä vuokra-asuntoja, vähän löytyi linkkejä ja yleensä ne oli hotellihuoneistoja ja vuokraa vähintään 500 e/kk. Tietääkö kukaan mistä voisi kysellä kaksiota/kolmiota mielellään tavallisesta rivitalosta kohtuuvuokralla. Mieheni tarvitsee lisäksi laajakaistan, onkohan helppoa järjestää? Etukäteen kaikista vihjeistä kiittäen.
   
 2. Kalle Vierailija

  Madeira on ilmastoltaan ja luonnoltaan aivan ihastuttava paikka läpi vuoden. Funchalissa on kuitenkin kysyntään nähden aivan liian vähän rakennuskelpoista maata ja mm. tästä syystä tonttien hinnat ovat aivan hirmuiset ja tietysti seurauksena on kovat asuntojen hinnat ja niiden vuokrat.

  En osaa neuvoa kohtuuhintaisten asuntojen vuokrauskohdetta, mutta luulen kaksion vuokrausta alle 500 €/kk olevan aika vaikeaa. Funchalin ulkopuolisilla kaupungeissa/kylissä saattaisi olla kämppiä edullisemmin saatavilla. Laajakaistan hankinta ei ole ongelma.

  Me vaimoni kanssa oleilemme paljon talvisaikaan Madeiralla. Majoitumme hankkimiimme viikko-osakehuoneistoihin. Tämä homma on tosi kallista, mutta silti olemme järjestelyyn tyytyväisiä. Tietää tasan tarkkaan mihin menee ja tietää myös viihtyvänsä.
   
 3. Samoissa aikeissa Vierailija

  Niin samoissa aikeissa eli talon etsinnässä Madeiralta olemme mekin. Löysin oheisen sivuston http://www.madeiraapartments.com/quintafaja/
  , mutta kovin kalliita näyttävät olevan. En ole ottanut yhteyttä, mutta tietysti voisi neuvotella pitempiaikaisesta asumisesta edullisemmin.
  Palaapa asiaan, jos löydät sopivaa !!
   
 4. Kivessyöpä Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti