Hae Anna.fi-sivustolta

Tanssii tähtien kanssa

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Sössö, 09.03.2008.

 1. huuhaa. Vierailija

  paras pari tippui eilen, harmitus sentään - no eipä tarvi ensi sunnuntaina vaivautua telkun ääreen.
  minusta Tuuli on ihanan energinen ja pirteä, ystävällinen ja iloinen - ja taidokas. Aleksi Seppäsessä on myös jotain ihmeellistä karismaa.

  maria lund on ihan kakara, ei hänen kommenttejaan ja juttujaan jaksa kuunnella. tanssii ihan ok, mutta koska en pidä hänen persoonastaan tippaakaan, en osaa oikein suhtautua hänen tanssiinsakaan. kaiken lisäksi en ymmärrä, kuinka joku voi pitää häntä kauniina......

  nicke lignell on ihan ok, mutta en pidä hänen tanssistaan, on aika aloittelija taidoiltaan. jos jompikumpi pitää väkisin suosikiksi finaalissa valita, niin se on maria. on hän kuitenkin tanssillisesti taitavampi.

  vielä kommenttina tuomaristosta, että en kyllä yhtään tajua minkä takia siellä on joku saakelin rusanen-kartano, joka ei tiedä tanssista mitään. tuomariston kuuluu tuomaroida taitojen, ei omien mielipiteiden mukaan.
   
 2. Siken ikätoveri Vierailija

  "Formaatti vaatii" - eikös se nyt kuitenkin ole yleisön kannatus, joka ratkaisee? Tuomarit tietysti voivat taktikoida pisteidensä kanssa, mutta kun jatkoon pääsevät ne parit, jotka yhteensä saavat eniten ääniä yhteensä tuomareilta ja yleisöltä, ei lopputulokseen ole kovin paljon mahdollista vaikuttaa. Muutenhan Kanki olisi pudonnut paljon aikaisemmin, eivät tuomarit halunneet häntä jatkoon, vaan yleisö, ja ilmeisen ylivoimaisesti, koska hän päihitti monta parempaa tanssijaa.
   
 3. Avasin telkun siinä vaiheessa, kun tulokset julistettiin ja minulle riitti ihan hyvin. Turhaa täytettä koko aiemmatkin ohjelmat täynnä.

  Ehkä finaalin tallennan, että pääsen pikakatselulla katsomaan pelkät tanssit, jos niitäkään. Riittää minulle.
   
 4. Äippis. Vierailija

  Kuten myös Nicke on valitettavasti jatkossa ja yleisön äänten perusteella päihitti monta taitavampaa kilpailijaa.... Mikäli kampuraNicke voittaa, ei tarvitse enää koskaan ko. ohjelmaa katsoa.
   
 5. Epäilevä-Eetu Vierailija

  Voi miten naiivi näkemys. Suurin osa tositv:stä on käsikirjoitettua eikä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ole näkynyt virallista ääntenlaskun tarkastajaa, vaikka Veikkaus onkin yhteistyökumppani. Eli vain tuottaja tietää millaisia ääniä oikeasti annettiin.
  Kaikkonen pidettiin mukana, koska hän toi ohjelmalle näkyvyyttä ja ilmaista mainosta kaikissa medioissa.
   
 6. MrsH Vierailija

  Mielestäni Nicke on tosi symppis ja tavallinen mies (suomalainen tai suomenruotsalainen, what ever). Harvasta suomalaisesta miehestä saa irti edes tuollaista. Siksi noissa skaboissa onkin pärjännyt lähinnä naiset, tuskin Mariakaan on ensimmäistä kertaa tanssikengät jalassa, kuten ei ollut Vappu eikä Tuulikaan.

  Mitä tulee jonhonkin Raakel Lingnellin kommenttiin, niin se oli kyllä itseironiaa, ja jos ei sitä tajua, niin on elänyt aika tynnyrissä. Kaikki tietää, mitä stereotypioita suomenruotsalaisista on, lantiota pyörittävä iloinen ja komea mies (ehkä vähän homahtava) sopii niihin täydellisesti. Ihan niin kuin KankiKaikkonen istui suomenkielisisen miehen stereotypiaan. Ja tanssiminen vain jotenkin istuu homahtavaan suomenruotsalaiseen, saa varmaan rytmitajun jo äidinmaidossa. Kanki oli kyllä noista paras tyyppinä.

  Maria on tosi kaunis ja tanssii hyvin (epäilen kylläkin, että sitä tanssitaustaa löytyy enemmänkin) mutta jostain syystä hänestä tulee vähän epämiellyttävä olo, vaikuttaa jotenkin tiukalta ja huomion- ja kiitoksen hakuiselta pikkutytöltä. Toivon siis, että iloinen ja symppis Nicke voittaa kaikkien suomalaisten miesten kunniaksi ja toivoksi.
   
 7. Nih! Vierailija

  Ja tanssitaidollahan ja tanssissa edistymisellä ei sitten ole tässä kisassa yhtään mitään tekoa, jos tönkkö "homahtava" Nicke voittaa...
   
 8. tausta? Vierailija

  Eihän Tuulilla ole tanssitaustaa.

   
 9. nonni Vierailija

  Tuulia ei olis missään nimessä saanut pudottaa finaalista.
  Miksei kukaan huomaa Marian haparointia ja raskasta kankeutta pariosuuksissa. Lattiaan "tipahtamisetkin" ovat vähemmän sulavia, enemmän pelästyttävät että kaatuiko hän. Erillään tanssittaessa Maria pyörittää kyllä takamustaan näyttävästi, mutta sehän on vain liikkumista, ei varsinaista tanssitaitoa. Säteilevän ja iloa pulppuavan Vappu Pimiän tippuminenkin oli väärin, mutta nyt Tuulin kohdalla tapahtui aivan huutava vääryys. Parhaat tippuivat jo.
   
 10. Icie Vierailija

  Minusta Maria ei ole huomion hakija, hänhän on antanut kisan aikana todella vähän haastatteluja, verrattuna muihin kilpailijoihin.
   
 11. minun mielipiteeni Vierailija

  Jotenkin en Mariasta pidä. On vähän diivan elkeitä eikä ne ole humoristisia niinkuin oli aikanaan Elstelällä.Ja Marian tanssi on tosiaan tönkköä. Ainoastaan valssi näytti hyvältä mutta muuta on tosiaan tönkköä. Näyttää siltä että välillä pysähtyy kun ei muistaisi askeleita.
  Miksikäs muuten Marian sukunimi on Lund eikä Ionescu niinkuin isällä. Vai saako kuuluisan äidin siivellä enemmän huomiota.Enkä kyllä millään pysty käsittämään miten se nainen oli missikisojen loppukilpailussa.
   
 12. -200.000 Vierailija

  Kaikkosen myötä katosi 200.000 katsojaa... eli viihdyttävyys loppui ja kisa alkoi. /Lähde. Iltalehti 6.5.2008

  ...Kisassa parhaasta tanssijasta Maria on kiistaton - mutta Nicke viihdyttävin. Siksi äänestin kisan aikana ekaa kertaa viime sunnuntaina Nickeä. Jos fiilis jatkuu samana niin äänestänen tulevanakin sunnuntaina.
   
 13. Siken ikätoveri Vierailija

  Mahtoikohan mitenkään katsojalukuihin vaikuttaa se, että samaan aikaan toisella kanavalla oli menossa jääkiekon MM-kisat?

  Katsojia on ollut yhtä "vähän" (miljoona katsojaa ei tämänkokoisesta kansasta ole kovinkaan vähän) myös tämänvuotisen kauden alussa, 1,2 miljoonaa katsojaa ohjelma sai siinä vaiheessa, kun jännitettiin muutama viikko Kaikkosen pärjäämistä.
   
 14. Siken ikätoveri Vierailija

  Formaatti muuten ei vaadi sitä, että finaalissa on nais- ja mieskilpailija, koska viime vuonna finaali käytiin kahden naisen välillä, Marikon ja Sari Siikanderin.

  Katsojaäänestyksen luvut haluaisin kyllä minäkin nähdä, lähinnä siksi, että minua kiinnostaa tietää, kuinka suuri on ero eniten ja toiseksi eniten yleisöääniä saaneen välillä. Eroksihan riittää yksikin ääni, koska vain sillä on merkitystä, mikä on äänimäärien järjestys, mutta uskoisin, ettei todellisuus ole ihan näin dramaattinen.

   
 15. Partaveitsi Vierailija

  Juuri siitä syystä et näe katsojaäänien määrää, etkä jakaumaa.
  Tuottajayhtiö varaa itselleen oikeuden päättää, kuka siellä finaalissa tanssahtelee.
  Koska viime vuonna oli naisfinalistipari, niin sitäkin suuremmalla syyllä tänä vuonna parkettia kyntää RackelsGang ( suom = KankiNikke )
   
 16. meni mielenkiinto Vierailija

  kun Kaikkonen läksi, nyt on samantekevää kumpi pari voittaa.
  Tanssijoina ovat huippuluokkaa, mutta Nicke on suloinen ja Maria kaikkea muuta, koppavan ja tyhmän oloinen.
   
 17. Icie Vierailija

  Maria Lund on taiteilijanimi. Marian oikea nimi on nykyään Maria Alexandra Aspasia Rantaniva.
   
 18. Qristina Vierailija

  Marian virallinen nimi taisi ennen avioliittoaan olla Maria Lund-Ionitza.
   
 19. katselija. Vierailija

  Samaa mieltä, toivottavasti pelkällä lantion(pepun)pyörityksellä ei tule voittoa, Maria sentään osaa TANSSIA!!
   
 20. LS3 Vierailija

  Voitto meni oikeaan osoitteeseen, mutta voisko joku kertoa paxuraxulle, että kisat meni jo? Ei muidenkaan puolisot ole itseään tyrkyttäneet sentään ihan jokaiseen lehteen...
   
 21. Ehkä me Vierailija

  voisimme valtuuttaa Ruonansuun Jopen selittämään Raksulle, että kisa meni jo. Raksulle kun ei riittänyt itsensä esille tuonti telttamekossaan, vaan mukaan vedettiin koko kersakaarti. Ikäänkuin vain suomenruotsalaisilla olisi yhtenäinen perhe.

  Jopen suomenruotsia muuten kuuntelee ihan mielellään.
   
 22. Katse tulevaan. Vierailija

  Matti Nykänen
  Kiira Korpi
  Ari Koivunen
  Karita Tuomola
  Arvi Lind
   
 23. naapurin kaveri Vierailija

  Haluaisin ehdottomasti nähdä Matti-Esko Hytösen. Myös Johanna Tukevainen olisi mielenkiintoinen jolla tosin on "tanssi"taustaa.

  Hiukan kurjaa tuo Nicken perheen mollaaminen. Formaattiin kuuluu, että perhe voi seurata esitystä. Ystäväni asui Nicken ja Raksun naapurissa ja siellä usein lapsenvahtina olleena voin sanoa, että Lignellin perhe vaikuttaa tasapainoiselta ja onnelliselta perheeltä.
   
 24. Öllö Vierailija

  Et kai luule, että vieraat ihan oikeaa perhe-elämää näkevät : )
   
 25. juuhans Vierailija

  Totuus on että Lignellin perhe vaikuttaa mielenkiintoiselta ja puhuttaa, Tamara Lundin tytär taas ei kiinnosta ketään.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti