Hae Anna.fi-sivustolta

Tanssii tähtien kanssa

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Sössö, 09.03.2008.

 1. Sirkka M Vierailija


  Kyllä minun mielestäni ihmiskunnan pohjasakkaa ovat ne jotka haukkuvat täällä anonyymeina itselleen tuntemattomia ihmisiä.

   
 2. Qmma Vierailija

  Samaa mieltä, kuten esim. tämäkin teennäinen fraasi, jolla yritetään säälittävästi tölväistä jotakuta, en tiedä, ketä, osunnee parhaiten itseensä?:"Mieti sinä täällä missä mennään ja mikä on elämässä tärkeää, kilot vai onni vai joku ihan muu asia.... "
   
 3. IrmaOrvokki Vierailija

  No nyt se Raakel on tunkenut itsensä seiskaan ja mollaa suomalaisia. Eikö nyt Ruotsin vallan alla ollessa jo saatu tästä tarpeeksemme, vieläkö pitää itsetuntoamme kolhia lisää?

  "Monet takahuoneissa ja kulisseissa alkavat luottaa Nicke Lignellin voittoon. Nickellä on kovat kannustusjoukot mukana: vaimo Raakel ja lapset Edit, Eliel ja Greta. - Yllätyimme koko perhe, vaikka tiesimme, ettei Nicke ole jäykkä, Greta kommentoi. - Mutta Nicke onkin suomenruotsalainen, Rakel heitti piikitellen Kanki Kaikkosta tämän jäykkyydestään."

  Lähde: 7 päivää

  Siis mitä tuo ihminen oikein meinaa? Että jos on ruotsalainen, on letkeämpi, kuin suomalainen? Tekeekö hän tästä jonkun maaottelun? Ilmankos tuo Kaikkostakin kankeampi mies on vielä kisassa mukana, puolue äänestänyt kaiketi? Tuolla kropalla Raakel piikittelee puolet hoikempaa henkilöä.
   
 4. Siken ikätoveri Vierailija

  Ja Seiskahan sitten aina kirjoittaakin ihan pelkästään vain totta? Tuskin ovat käyneet edes Lignellien lähellä, saati tehneet haastattelua. Minä en usko yhteenkään Seiskan juttuun, se on jäänyt liian monta kertaa valheesta kiinni.

  Tämä keskustelu on mennyt aika lailla tolkuttomaksi: enää ei pulskalla saisi olla sananvapauttakaan! Tarkoitus oli keskustella tv-ohjelmasta, ei arvostella yhden osallistujan vaimon ulkonäköä. Toivon totisesti, etten joudu elävässä elämässä tekemisiin sellaisten ihmisten kanssa, jotka suhtautuvat lähimmäisiinsä noin suvaitsemattomasti.

   
 5. 3454 Vierailija

  Totta, ja todella suvaitsematonhan tuo Raakkel on: "Mutta Nicke onkin suomenruotsalainen, Rakel heitti piikitellen Kanki Kaikkosta tämän jäykkyydestään." Haukkuu ja piikittelee muita jäykiksi. Toivon minäkin, että Raakkel pitäisi suuren suunsa kiinni.
   
 6. Hihittelijä Vierailija

  "enää ei pulskalla saisi olla sananvapauttakaan"

  Ja sitten "Tuskin ovat käyneet edes Lignellien lähellä, saati tehneet haastattelua"

  Pien ristiriita jutuissas, et kai vain raakkeli ole ihan itse täällä?
   
 7. PåTill Vierailija

  Ööh, no kerropa nyt sitten yksikin asia, jossa Seiska on jäänyt valheesta kiinni? Kuten palstoilla on aiemminkin todettu, ihan mitä tahansa ei ihmisestä voi kirjoittaa, siitä voi joutua perättömästä lausumasta tai kunnianloukkauksesta käräjille. Kerro, mikä Seiskassa on ollut valhetta? Jos taas henkilö väittää, että valehdeltu on, kunnia meni, muttei vedä asiaa oikeiteen, voi taas vetää aivan omat johtopäätökset. Ei savua ilman tulta. Uskon ihan täysin, että Rakel on ison nenänsä kanssa ollut tunkemassa haastatteluun, onhan lehdessä näköjään kuvakin hänestä pällistelemässä Seiskalle kisan tiimellyksessä, tosin mukana ei ollut ainakaan sitä pomppiduuta ja joku muukin kakaroista puuttui.
   
 8. Ohoh!!!! Vierailija

  Jos on tuollaista päästellyt! Melkein sanoisin rasismiksi!
   
 9. Ihan miten vaan Vierailija

  Nikke ulos seuraavaksi, on huono. Tönkkö-nikke pois kisasta.
   
 10. wrr3 Vierailija

  Ei oo mekään tykätty, kai siel muija valvaisa jälkikasvuu yrittää siivittää, mjytta se on kyl väärin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   
 11. Joo, siinä oma perhe saa varmasti aikaan tuhansia ääniä ja kun yksikin ääni vaikuttaa... Hyi, hyi, perhe, raakell ja pomddeu, hyi, hyi!
   
 12. no johan on Vierailija

  Varsinainen vaimotus kammotus hirvitys rumilus läskiys. Yäk! Ja vielä aukoo päätään seiskassa, hyi hitto! Yäk, oksu tulee, kun rääkkelin näkee, yäkyäkyäkyäkyäyk! Hyöööööks! Niksu ulos kisasta, perustetaanko kansanliike ja addressi?!? Menköön kotiin rääkkelihyöksyöksin ja neekerin luo syömään lakritsia, yökkköyöyökkkhyöskskks.
   
 13. MODET HALOJAA Vierailija

  Ylläoleva on kyllä jo sellaista tekstiä, että olisi aihetta poistaa... Vaikka oiskin sarkasmia(???) niin menee yli.
   
 14. Ihan Vierailija

  raakkeli saa, mitä tilaakin. Toi seiska on muuten aika hyvä lehti, lähinnä saa nauraa tuota hauskat jutut-osiosta, johon ihmiset lähettää kuvian. Varmaan vanhempien mielestä söpö piltti, mutta muiden mielestä ihan helXXXn ruma kakara.
   
 15. 4 Vierailija

  Tuskin on sarkasmia. Mieti nyt hei ihan ite, miten tuollasella sotanorsulla on varaa piikitellä ketään kankeudesta? Ei varmaan ite nää omia varpaitaankaan enää...
   
 16. Elinor Vierailija

  Vähän kannattais miettiä, mitä suusta pääsee. Kun ei ole taitoja, ei ulkonäköä, eikä mitään muitakaan avuja, niin tuollaista siitä sitten tulee, kun yrittää elää miehensä - b-luokan näyttelijän - kautta.
   
 17. Niiiin Vierailija

  Todella tökerö lausahdus ja taas kerran osoitus siitä, miten suomenruotsalaiset ajattelevat olevansa jotenkin parempia ihmisiä kuin suomenkieliset. Ylimielistä porukkaa! Nicke ulos kisasta kuin olis jo!!
   
 18. sama.. Vierailija

  Oli kyllä mielestäni sarkasmia, nimittäin aiempia viestejä kohtaan.
   
 19. Ehkä Rakel viittasi siihen suht tunnettuun tosiseikkaan, että varsinkin rannikkosuomenruotsalaiseen kulttuuriin ja mielenmaisemaan kuuluu rentous ja huolettomuus. Suomenruotsalaisuudella ei taasen ole mitään tekemistä Ruotsin kanssa.

  Ei tuossa minusta nyt haukuttu ketään, enkä ymmärrä miten joku voi tuosta suuttua. Sitä paitsi koko jäykkyys-asian liittäminen Kaikkoseen oli tekstissä toimittajan kynästä peräisin. Suora lainaus Rakelilta ei pitänyt sisällään minkäänlaista viitettä Kaikkoseen. Kanki-Kaikkoseksi tuota kyseistä ihmistä sanoo koko Suomen mediakenttä muutenkin, sekä Kaikkonen itse. Kollektiivinen sydämellisen huumorin vetäminen asiasta on leimannut koko TTK:n tätä tuotantokautta.
   
 20. etunoja Vierailija

  Nicke tanssii erittäin notkeasti ja kehittyy koko ajan. Hänellä on tosi ilmavasti tanssiva, kauniisti liikkuva ohjaajapari Susa, joka ei pystyisi yksin vetämään koko esitystä jollei Nicke todella osais viedä. Vain taitajat uskaltavat enää hakea Nickeä tanssiin.=) Kivaa velmuilua näillä.
  Maria ja Mikko ovat heikoimmat näistä pareista, tosin ihan ok ja Mikko tukee ja auttaa koko ajan niin että Maria saa loistaa.

  Tuuli ja Aleksi ovat kaikkein osaavimmat näistä jäljellä olevista pareista, he menevät just niin kuin pitäisi. Perfektionisteja ja innostus paistaa Tuulista, hän on alkanut nauttia ja vapautunut ohjelman edetessä. Kaunis pari ja liikkuvat näyttävästi. Parhaat.


   
 21. Qristina Vierailija

  Maria on yllättänyt totaalisesti todella upealla tanssitaidollaan, hänen kanssaan Mikkokin joutuu jo pistämään parastaan. Tuuli on niin tekopirteä ikiliikkuja, ja todella kireä koko ajan tanssiessaan. Nicke on symppis, mutta huonompi tanssija kuin Maria tai Tuuli.
   
 22. Uuh.,., Vierailija

  Nyt kyllä tapahtui varsinainen vääryys, kun kankinikke pääsi finaaliin. Mikä se tummaihoinen hapankaali siellä yleisössä oli? Kun katson viihdettä, en välittäisi nähdä naama väärin päin olevia henkilöitä. Jos ei kiinnosta, pysyisi kotonaan.
   
 23. Siken ikätoveri Vierailija

  Ööh, no kerropa nyt sitten yksikin asia, jossa Seiska on jäänyt valheesta kiinni? Kuten palstoilla on aiemminkin todettu, ihan mitä tahansa ei ihmisestä voi kirjoittaa, siitä voi joutua perättömästä lausumasta tai kunnianloukkauksesta käräjille. Kerro, mikä Seiskassa on ollut valhetta? Jos taas henkilö väittää, että valehdeltu on, kunnia meni, muttei vedä asiaa oikeiteen, voi taas vetää aivan omat johtopäätökset. Ei savua ilman tulta. Uskon ihan täysin, että Rakel on ison nenänsä kanssa ollut tunkemassa haastatteluun, onhan lehdessä näköjään kuvakin hänestä pällistelemässä Seiskalle kisan tiimellyksessä, tosin mukana ei ollut ainakaan sitä pomppiduuta ja joku muukin kakaroista puuttui. [/quote]En mene tähän lankaan, että rupeaisin Seiskan valheita vielä toistelemaan.

  Ihmisestä voi kirjoittaa ihan mitä tahansa, ja sananvapaus sallii valehtelemisen. Monet julkut eivät viitsi lähteä käräjöimään valheellisista lausumista, koska se tarkoittaisi sitä, että asia toistuisi lehdissä koko oikeuskäsittelyn ajan. Juorulehdet maksavat vihjepalkkioita, eivätkä viitsi tarkistaa lukijoiden vihjeiden paikkansapitävyyttä. Kuten muuan tuttu toimittaja sanoi, "mitä sitä hyvää juttua tarkistamisella pilaamaan".
   
 24. Tsurbale Vierailija

  Köykäisiä, kovin köykäisiä ovat juttusi. Ei mitään perusteluita, voi, voi...
   
 25. Partaveitsi Vierailija

  Eipä tuo Nisken tanssi juuri Kaikkosta letkeämpää ollut!!
  Sambassakin vaan nyki jalkojaan eteenpäin ja siitä tuomarikin huomautti.
  Jos pelkällä perseen vetkutuksella sanotaan ihmistä notkeaksi, niin jo on aikoihin eletty. Notkeutta ja rytmitajua pitäisi löytyä muualtakin.

  Tosin formaatti vaatii finaalin mieskilpailijan ja naiskilpailijan, joten kahdesta kangesta on nyt valittu "sopivampi". Tuomaristo halusi finaaliin Marian ja tasa- arvo pudotti Tuulin. Vai lieneekö käynyt Pimiät, eli tanssitausta verotti?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti