Hae Anna.fi-sivustolta

Tarkan tason naiset

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 11.01.2020.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 344
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa on viime aikoina keskusteltu siitä, että naisten ja miesten väliset suhteet ovat rempallaan. Koulutetuimmat hakevat tasoistaan kumppania, kuten lähes kaikkien ammattiryhmien ihmiset. Naisilla on vara valita, koska miehiä on yllin kyllin, sillä tulokkaista suurin osa on miehiä. Yksikään mies ei ole sinällään arvostamisen arvoinen, eivätkä edes yhteiskuntakelpoiset sovi pariksi, jollei ole jokin asema tai varallisuus tukena valinnalle.

  Sotien jälkeen Suomessa oli naisia, jotka ottivat siipakseen jalkansa sodassa menettäneitä miehiä, eivätkä olleet turhan nirsoja ulkoisista meriiteistä. Tietysti kaikilla sodan käyneillä oli osoitus miehisyydestä, vaan nykyaikana sitä ei voi osoittaa samalla tavoin, jollei lähde Lähi-Itään taistelemaan länsimaiden puolesta. Nykyaikana ei kannata edes pohtia sitä, millainen moraali valitulla on, koska lähes kaikilla on kokemuksia niin ennen yhteiseloa kuin sen aikanakin.

  Eipä ihme, ettei lapsia synnytetä, kun tärkeintä on menestyä itse ja sen lisäksi on tuettava kumppania aseman säilyttämisessä. Enää ei eletä yhteisössä, vaan yksilöinä myös perheissä. Jos joku säilyttää vanhaksi asti tolkkunsa, hoivakodeissa joutuu kohtaamaan yksinäisyyden, koska lähes kaikki muut ovat muistisairaita. Kotonaan ehkä valepoliisin, joka viekoittelee pankkitunnukset ja ohjaa kertyneet säästöt muille kuin omille sukulaisille. Sellaista on elää maailman onnellisimmissa valtioissa, kuten Ruotsissa ja Suomessa.
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 344
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa moni asia on toisin kuin Suomessa, vaikka toista kotimaista kieltä puhuvat väittävät kaiken olevan samankaltaista. Länsinaapurissa saa ostaa nuuskaa, muttei seksiä, vaikka miehiä on enemmän kuin naisia. Moni lentää Thaimaahan, missä näyttävät prostituoiduille valokuvia omista sukulaisistaan.

  Sinivaloisia vastaan käyvät voivat saada teoriassa pitkän kakun, mutta käytännössä rikolliset laistavat usein rangaistuksen, vaikka tekijä tiedetään. Puuttuu näyttö. Huumeita myydään avoimesti niin kaduilla kuin teiniasuntoloissa, jotka voivat olla kunnallisia laatuaan. Väkeviä aineita yhtä helppo saada kuin mietoja.

  Mediassa entinen rikollinen voi kertoa vapaasti, että hän ärsyyntyy yli äyräiden, jos hänen lapsensa joutuu kovistelun kohteeksi. Silti pimitetään tieto siitä, onko rikoksen tehnyt ulkomaalaistaustainen vai ei, vaikka juuri siten saadaan pohtimaan omin voimin kysymystä. Eipä ihme, että rasismi leviää. Yksi rauhalliseksi kerrottu kantaväestöön kuuluva teini tapettiin pari päivää sitten, muttei syntyperää murhaajalle, joten jokainen saa pohtia kysymystä omien ennakkoluulojensa mukaisesti. Sellaista!
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 344
  Saadut tykkäykset:
  3
  Viime tiedot Ruotsista herättävät toiveita siitä, että huumeongelmaan aletaan etsiä viimeinkin ratkaisua. Malmössä on etsitty huumekoirien avulla parista osoitteesta aineita ja pidätetty epäiltyjä Ribesborgin kaupunginosassa. Lisäksi pari päivää sitten on pidätetty kuusi epäiltyä ja samalla löydetty iso määrä narkoottisia aineita ja aseita, mutta teoilla ei ole yhteyttä toisiinsa. Ehkä uusi laki alkaa vaikuttaa juuri siten kuin poliitikot haluavat ja rikollisuus saadaan aisoihin siten, että jengien välinen väkivalta saadaan kuriin.


  Aihetta antoi:


  https://www.expressen.se/kvallsposten/har-slar-polisens-insatsstyrka-till/
   
 4. vierailija Vierailija

  Koskas korkeasti koulutetut, menestyvät miehet, ovat ottaaneet vaimoksi kenen vaan? On heilläkin aina ollut omat vaatimuksensa.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 344
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tarkoitat kaiketi, ettei rakkautta ole olemassa, kun etsitään puolisoa, vaan kaiken mittarina on status tai varallisuus, kuten on aina ollut. Ei aivan pidä paikkaansa, minkä osoittaa jo sekin, että brittihovin jäsen voi ottaa puolisokseen sydämensä valitun, jonka kauneus on erilaista kuin kokemattomana äidiksi hyväksytyn. On ehkä eri asia, kuka sopii synnyttäjäksi ja kuka loppuelämän ystäväksi, jos pitää tärkeänä lasten geeniperimää.

  Valtaa voi käyttää myös taustavaikuttajana, joten moni nuori nainen maailmalla hakeutuu päämiehen puolisoksi. Kauneus on yksi tekijä, josta voi olla hyötyä, jos haluaa nousta hierarkiassa siten, että taloudellinen turva on taattu. Missikilpailuissa pärjänneillä on usein sopuisan vartalon lisäksi kauniit kasvot, muttei voi tietää, millainen luonne itsekullakin loppujen lopuksi on.

  Elämää eri silmin seuranneena on helppo havaita, että julmimmat ottavat aina paikkansa eturivissä, koska tuntevat arvonsa, kun sen sijaan suvaitsevat antavat tilaa juuri heille. Mielipiteensä voi aina sanallisesti sitoa johonkin kunnialliseen, vaikka onkin teoiltaan julmuuden perikuva. Julkisesti kiltti voi olla pienen yhteisönsä kauhu, mikä on monissa perheissä taatusti totta.
   
 6. Jokaisella on omat kriteerit mitä tulee parinvalintaan. Sen tiedän, että me kaikki valitaan puoliso, joka on tunne-elämän kypsyydeltään samalla tasolla. Ne, jotka ovat eri tasolla eivät kiinnosta, he eivät "puhu samaa kieltä."

  Ne, jotka valitsevat ulkoisen olemuksen, tittelin, omaisuuden tai muun pinnallisen kriteerin perusteella, eivät ole tunne-elämältään kovin kypsiä. Pinta on ainut, minkä he pystyvät näkemään. Tunne-elämältään aikuiset valitsevat "sisäisen olemuksen" perusteella. He pystyvät arvostamaan sisintä, eivätkä välitä "kuoresta."
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 344
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jahah! Muistuu mieliin huhupuheita, joiden mukaan yksi nainen pyrki aina pappismiehen seuraan, koska uskonnollisena ihmisenä kuvitteli olevansa paras rovastinna. Jäi puolisotta, koska muut eivät kelvanneet. Aikeen perusteena oli ilmeisesti status, eikä sisäinen olemus, joka lieneekin vaikea mitattava. Eikä niinkään voi pohtia, että vain rumilla sisäinen olemus ratkaisee, koska usein kumppani on myös piirteiltään tylsällä puukolla vuoltu, eikä terävällä siloiteltu.

  Rakkaus on hieno sana, muttei tiedetä, mikä sen saa aikaan. Toisen tuoksu ja ilmeet, joita voi joko näytellä tai peittää, ovat aluksi tärkeät, mutta juuri sellaiset seikat ihastumisen ihme estää näkemästä. On tärkeitä seikkoja, jotka voivat silti toteutua, vaikkei kaikki olekaan täydellistä. Ja juuri sen oivalsivat sodanjälkeiset sukupolvet, joilla kaikilla oli halu asuttaa maa uudestaan jälkipolvien kamaraksi.

  Tärkeä on myöntää sellainen seikka, että vanhemmilla on melko suuri vaikutus siihen, millaisen puolison nuori valitsee. Tietyn arvoasetelman luo ympäristö, joka tutkailee yhteiseloon alkavia omien lasiensa läpi. Jollei laillista estettä ole, yhteistä taivalta on vaikea sitä haluavilta estää.
   
 8. vierailija Vierailija

  Maailma on muuttunut ajoista, kun kohtasin puolisoni.
  Suurin osa tietääkseni löytää seuraa Tinderistä.
  Ei rakkaustohtorillakaan ole helppoa vaikka tietää rakkaudesta paljon.
  Ymmärrän hyvin naisia, jotka lykkäävät jälkikasvun hankintaa.
  Jos olisin vielä nuori ja nykyisellä ymmärryksellä varustettu, tuskin löytäisin miestä, jonka kanssa perustaisin elämänpituisen parisuhteen.
  Vaikka olisin kuinka vahva nainen niin vahvuuteenkin voi sairastua.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti