Hae Anna.fi-sivustolta

Tarvitsemme lisää maahanmuuttajia!

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä Jättimuumi, 22.01.2009.

 1. Jättimuumi Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.01.2008
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaikki mukaan adressiin, jonka tarkoituksena on tarjota mahdollisimman monelle pakolaiselle turvallinen työympäristö Suomessa.

  http://www.adressit.com/maahanmuutto   
 2. Ei tipu Vierailija

  Avustukset vaan niihin maihin joissa sitä tarvitaan. Eurooppaa ei pidä kansoittaa enää enemmän loisilla. Rikollisuus rehottaa jo täydessä kukassaan ja mitä enemmän niitä elätettäviä otetaan jalkoihin maleksimaan, sitä pahemmaksi tämä tulee. Rajat kiinni kylmästi. Nyt riittää jo!
   
 3. ei ne Vierailija

  kuulemma saa tehä täällä töitä. Joutenolo niillä aiheuttaa kärhämää meidän kanssa, ku ei oo muutakaan tekemistä. Täällä on nyt taantuma, ei lisää hyysättäviä.
   
 4. Ja paskat Vierailija

  Vai muka taantumaa tai lamaa. Jos maa ottaa lisää ählämiä niin kyllä valtiolla on liikaa rahaa kassassa silloin!
   
 5. Jättimuumi Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.01.2008
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olettehan tietoisia, että rasistisista nettikirjoituksista saattaa saada jopa usean vuoden vankeustuomion.

  Thors, Vanhanen, Katainen ym. ovat korkeasti koulutettuja ja älykkäitä ihmisiä ja he ovat valmiit ottamaan Suomeen huomattavan määrän maahanmuutajia.
  Katainen puhui yli 1 000 000 maahanmuuttajan tarpeesta!

  Suomalaiset rasistit vaikeuttavat pakolaisten sopeutumista.
  Jos tukia ja koulutusta lisättäisiin pakolaisille olisimme oikeilla jäljillä.

  TUOLLAISET TYPERÄT RASISTISET PUHEET PITÄÄ LOPETTAA ALKUUNSA!
   
 6. Paskan marjat Vierailija

  Ei ole mitään rasistista jos sanoo, etta ählämit ja muut makean elämän etsiskelijät psykööt omissa maissaan ja jos ei ole hyvä olla siellä niin lopettakoot tappelut. Itsehän ne etunenässä niiden pommiensa ja tussareidensa kanssa heiluu. Ei enää yhtään arabia, romanialaista, kosovalaista tai muuta Euroopan rajojen sisäpuolelle. Varsinkin ne itänaapureiden paskiaiset tulee kaikki ryöstämään ja rahaa pesemään. Repiköön siitä ne sinun korkeat virkamiehesi ja toivottavasti ovat sitten itse mafian seuraavat uhrit kun ne iskee, että saavat tuntea nahoissaan miten mukavaa on kun maahan otetaan sieltä siivelläeläjiä. Vasta sitten tajuavat tehdä lakiin muutoksen.

  Pane sinä rahasi somalien ja arbien koulutukseen mutta älä yritä saada kaikkia muitakin rahoittamaan vieraiden elämää. Paras kun menet Afganistaniin asumaan ja viet rahasi mukanasi.

  Johan nyt on perkele, etä kaikenlaisia elementtejä on laskettava Euroopan maihin. Ääni siis menee siihen adressiin jossa sanotaan jyrkästi "EI".

  Ja lopeta tuo lässytys vankeustuomioista. Tekisit sen eteen jotain rikollisuuden estämiseksi. Se alkaa karsimalla niitä maahanmuuttajia!!!!
   
 7. no mikä jotta ei Vierailija

  Meneehän ne suomalaisetkin muihin maihin, kuka mitäkin tekemään...opiskelemaan, töihin tai viettämään vaikkapa eläkepäiviä. Miksi Suomeen ei saisi tulla ulkomailta ihmisiä. Hyvin monet ukomaalaiset opiskelevat täällä ja samalla tekevät työtä.
   
 8. Suomalaiset ei mene muihin maihin elämään toisten verovaroilla ja maksattamaan asunnot ja olemiset!!!
   
 9. hehheh aha Vierailija

  Täällä ei sitten ole turvallista liikua ulkona pimeällä jos nämä sotaherkät tyypit tulee tänne hyysättäviksi. Meillä on ihan tarpeeksi köyhiä ja työttömiä, joille ei näitä rahoja jaeta, vaan pelkästään näille hyysättäville pakolaisille. Tänne tarvitaan ulkomailta vaan lääkäreitä, ei mitään sosiaalipummeja, jotka saavat kun sormea osoittaa joka kaupassa, heti mitä haluavat, kaikki uudet hienot laitteet ja tuliterän autonkin saavat, vuokria ei tarvi maksaa ja jos on 10 henkinen perhe, joka ikinen saa toimeentulotukea, kyllä pärjää. Toista se on suomalasen köyhän.
   
 10. Mitäs sinä uhkailet täällä vankeustuomioilla! Pedofiilit ja sarjaraiskaajatkaan ei istu kun korkeintaan 3 v, että nyt sitten mielipiteensä sanoja muka tuomittais moneksi vuodeksi. Vähän järkeä tuohon vouhottamiseen.
   
 11. pingpong Vierailija

  Tulevaisuudessa tarvitsemme vanhusten hoitajia. Kuka takaa että maahanmuuttajat rupeaisivat siihen hommaan kun vaihtoehtona on elää leppoisasti tuilla? Niinhän moni suomalainenkin tekee. Vain mikäli rahallisia etuuksia karsitaan, voidaan luottaa työttömien koulutushalukkuuteen raskaille, vähäpalkkaisille aloille.
   
 12. Suomalaiset on heti Vierailija

  rasisteja jos jutut käsittelevät ulkomaalaisia/maahanmuuttajia. Mistä te uskallatte puhua ja millä käsitteillä kun olette tuollaisia pelkureita? Menee median hyysäys perille kun kaikki on rasismia. Ikäänkuin näissä asioissa kaikki olisi ainoastaan positiivista eikä negatiivista ollenkaan. No, onhan suomalaisilla nyt sitten yksi täysin onnellinen ja iloinen aihe ja se on pakolaiset jne!
   
 13. tietoa on Vierailija

  Paljon ulkomaalaisia näkee hoitoalalla tai ovat opiskelmassa siellä. Siivoustyössäkin alkaa olla enemmistö ulkomaalaisia. Kun ei suomalaisia työnteko kiinnosta, niin jonkunhan ne on tehtävä kun suuret ikäluokat lähtevät eläkkeelle. Eikä ole helppoa heilläkään työllistyminen ennenkuin osaavat ymmärrettävästi suomenkielen, että turha on ajatella, että kaikki ulkomaalaiset ovat tuleet tänne sossun varaan elämään. Vain murto-osa, ja varmaa siksi, ettei työllistyminen kieliongelman takia ole helppoa.
   
 14. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen täysin samaa mieltä! Olen jopa nähnyt itse tämän ihan viereltä. Sanovat itse vielä, että sossu heille maksaa leveen elämän, ettei tartte elää täällä köyhästi. On siis mitä jakaa!
   
 15. Kyllä sekin riippuu ihan ihmisestä, kuten kaikki.

  Viisaita maailmalta kuulemiani lauseita:
  "Kaikki yleistykset ovat vaarallisia - tämäkin."

  Joka ilmiön sisällä on valtavan monta, keskenään täysin erilaista ilmiötä. Ja ihmistä.
   
 16. Ei meillä Suomessa olisi niin paljon köyhiä ja työttömiä jos työ kun työ kelpais TYÖKYKYISILLE ihmisille, mutta kun ei lähdetä mielellään pienenpipalkkaiseen työhön, mieluummin ollaan köyhiä ja työttömiä ja eletään sosiaaliturvan varassa. Asia on erikseen syrjäsuduilla, missä ei ole yksinkertaisesti tarjolla minkäänlaista työtä. Mutta suuremmissa asutuskeskuksissa löytyy kyllä töitä jos kuka haluaa tehdä. Ja tuo on kyllä täyttä soopaa, että maahanmuuttajille annetaan tuliterät autot ja vuokria ei tarvitse maksaa. Mistähän tuollainen kuvitelma on jollekkin päähän tullut. Tiedän lukuisia maahanmuuttajia, jotka käyvät joka päivä raskaassa työssä tai opiskelevat & vielä opiskelun ohessa käyvät työssä, ja myös maksavat itse ruokansa ja vuokransa. Enkä ole nähnyt niitä tuliteriä autoja vieläkään.
   
 17. no kyllä Vierailija

  lähtisin, mutta olen ylikoulutettu. Siivoojan hommia oon kyselly montakin kertaa ja hakemuksia laittanut. Mulla kun ei ole mitään työttömyyskorvaustakaan laiskotteluun (miehen tulot 1600 kuussa)tarveharkinta, joka tarkoittaa sitä, että että et saa centtiäkään, niin kyllä työmotiivia on. Tiskaajaksi eivät ottaneet myöskään, oli paljon hakijoita. TÖITÄ ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi ja nämä annetaan pakolaisille, koska se on sellaista työtä, joka ei ole kovin vaativaa.
   
 18. ed. Vierailija

  Että se TURPA kiinni jo sa...tana, jotka luulee että töitä on ja että laiskotellaan. Sa..na kun saisitte ite loputilin, perke** ja alatte ettiin töitä.
   
 19. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan ja lopettais vielä sen tarkemman analysoinninkin tuntemattomien elämästä.

   
 20. jaapajaa Vierailija

  Mistähän johtuu, että kiihkeimmin maahanmuuttoa puolustavat ihmiset asuvat juuri niillä alueilla, joissa maahanmuuttajia asuu vähiten? Voisikohan siitä päätellä, että yhteiskunnan monikulttuurisuus ei ehkä olekaan pelkkä rikkaus, että kiivaimmin maahanmuuttoa vastustavat juuri ne ihmiset, jotka asuinalueillaan sekä muutenkin arkielämässään ovat kaikista tiiviimmin maahanmuuttajien kanssa tekemisissä. Eli joillain on jotain oikeaa tietoakin, ei vain ruusuisia utopioita, siitä mitä erilaiset kulttuuriset taustat omaavien ihmisten yhteiselo käytännössä on.
   
 21. no höh Vierailija

  Minä en vastusta ja asun pääkaupunkiseudulla. Ulkomaalaiset maahanmuuttajat piristävät meidän suomalaisten ankeaa ja harmaata arkea. Ovat ahkeria ja eteenpäin pyrkiviä ihmisiä. Ei mitään huonoa sanottavaa.
   
 22. jaapajaa Vierailija

  Tuota noin, asutko kuitenkaan niissä lähiöissä, joihin suurin osa Helsingin maahanmuuttajista on "sijoitettu"?

  Minulla ei ole mitään maahanmuuttajia vastaan noin niinkuin ihmisenä, varmaan joukkoon mahtuu sekä ahkeria ja eteenpäinpyrkiviä ihmisiä kuin sossupummejakin ihan niinkuin suomalaisiinkin. Käytännössä vaan se, että samalle alueelle (työpaikka, lähiö, kerrostalo, koulu...) tungetaan joukko ihmisiä, joilla ei ole mitään yhteistä kieltä jolla kommunikointi sujuisi ilman väärinkäsityksiä ja joiden elämäntavat ja arvot poikkeavat merkittävästi toisistaan, ei piristä vaan vaikeuttaa ja kaventaa arkea ja aiheuttaa usein jatkuvia yhteentörmäyksiä ja mielen pahoittamista kaikille osapuolille. Toki maahanmuuttajien joukkoon mahtuu myös ihmisiä, joille on itsestäänselvyys opetella heti maahan tultua paikallinen kieli ja sopeutua paikallisiin tapoihin sekä arvoihin jolloin tietysti näitä ongelmia ei aiheudu, mutta ainakin tuntemieni (ja tunnen todella paljon maahanmuuttajia!) joukossa he ovat vähemmistössä.

  Voisiko joku selittää minulle, mitä tarkoittaa käytännössä tuo paljon hoettu "maahanmuuttajat piristävät suomalaisten ankeaa ja harmaata arkea"? Tai miksi ilman maahanmuuttajia oletusarvoisesti suomalaisten arki olisi ankeaa ja harmaata? Piristävätkö suomalaisetkin maahanmuuttajien harmaata ja ankeaa arkea? Vai onko maahanmuuttajan arki aina lähtökohtaisesti iloista ja värikästä?
   
 23. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos elämä maahanmuuttajien kanssa on niin leppoista ja kivaa kuten jotkut antavat uskoa, miksi sitten alkuperäisväestö esim. helsingin malmilla ei uskalla mennä juna-asemalle yksin tai ostarille koska siellä on näitä tummia kavereita? Miksi jatkuvasti maahanmuuttajat hakkaavat vastaantulevia täysin syyttä ja raiskaavat naisia? Tätä ei kukaan voi enää vetää "sopeutumisvaikeuksien" piikkiin sillä kaikki on kiinni heistä itsestään!!
  Vertailukohtana jos me suomalaiset mentäis vaikka iraniin komentaa niitä, että allah on vaan taikauskoa ja kiellettäis niiltä niiden omat perinnejuhlat, johan me oltais hirressä ja kuula kallossa alta aikayksikön!!
  Tähänkin joku voi taas lässyttää, että no eihän se kaikkialla noin mee tms.
  Kylmä totuus on vaan, että mitä he ovat tänne tulemaan elämään meidän rahoilla yrittämättä olla kuten me ja kunnioittamatta meidän kulttuuriamme? Mitä he ovat tänne tullessaan meiltä juhlia kieltämään tai meitä käskemään? Jossei kelpaa, ni menköön kotiinsa takasi, ei siellä sitten kielletä mitään!
  Meillä ei ole mitään velvollisuutta tai syytä heitä hyysätä ja nöyristellä josseivät viitsi tosissaan ees yrittää olla kuten kaikki muutkin ja elättää itseään.
   
 24. Conservative Vierailija

  Toki Suomeen saa muuttaa sellaiset ihmiset, jotka sopeutuvat ja tekevät töitä. Olen sitä mieltä, että kaikki ne maahanmuuttajat & pakolaiset, jotka eivät sopeudu ja tee töitä tietyn ajan kuluessa, tulee lähettää takaisin kotimaahansa. Näin välttyisimme niiltä suurilta ongelmilta, joita muualla Euroopassa on nähty. Näin estetään myös äärioikeiston nousu.
   
 25. Conservative Vierailija

  "Olettehan tietoisia, että rasistisista nettikirjoituksista saattaa saada jopa usean vuoden vankeustuomion. "

  -Kyllä, mutta rasismia ei ole esim. se, että kritisoi maahanmuuttoa. Ja itse rasismi ei ole rikos, mutta jotkut sen ilmenemismuodot, esim. väkuvalta on.

  "Suomalaiset rasistit vaikeuttavat pakolaisten sopeutumista."

  -Osittain kyllä, mutta suurin osa pakolaisten ongelmista johtuu pakolaisista itsestään.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti