Hae Anna.fi-sivustolta

TASOKKAIN nettideittipalsta?

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä Liinuli, 10.08.2010.

 1. exo Vierailija

  Olen kyllä kanssasi samaa mieltä, että maksullisilta palstoilta löytyy keskimäärin tasokkaampia miehiä. Toki kumpiakin ääripäitä mahtuu kaikille palstoille, mutta keskimäärin laatu on parempi, jos nettideittailuun on valmis panostamaan myös rahallisesti. Vaikka ymmärrän kyllä, että ilmaisillakin palstoilla on oma paikkansa. Joillekin se kympin tai parin kuukausimaksu on jo liikaa. Sen vuoksi on hyvä asia, että on mistä valita.

  Valinnoista puheenollen, jos tasokas nettideittailu kiinnostaa, niin deittiseuraa aikuisille -listalta löytyy lyhyesti esiteltynä tämän hetken parhaat deittipalstat. En usko, että palstoilla, jotka ovat tuolla listalla, voi mennä pahasti pieleen. Sivulta löytyy ilmaisia ja maksullisia sekä totiseen että seksiseuran hakuun soveltuvia treffipalstoja, eli parhaat palat kaikista kategorioista.
   
 2. Chard0nnay Vierailija

 3. cernovazoa375 Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2018
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä deittisivusto - http://be2.fi Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.
   
  Last edited: 08.11.2018
 4. vierailija Vierailija

  Itse en käyttäisi ollenkaan ilmaisia deittisivustoja/ sovelluksia. Ne ovat täynnä hämäriä seksiseuran etsijöitä ja muuten vaan outoja tyyppejä. Maksullisilla sivustoilla on tasokkaampaa porukkaa ja sen lisäksi kannattaa valita jokin suuri kansainvälinen sivusto. Näin on enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuksia. Ihmiset liikaa jämähtävät vielä nykypäivänäkin sinne kotikuntaan ja seuraa ei suostuta hakemaan ainakaan naapurikuntaa kauempaa. Ja sitten ihmetellään kun sitä oikeaa ei löydy. Vaan etsivä löytää, ja se joka etsii laajemmalta alueelta löytää varmimmin.

  Tästä linkistä voit lukea arvostelun Dating Buddies nimisestä deittisivustosta, jota kannattaa kokeilla, varsinkin kun ilmaiseksi pääsee katsomaan sivuston tarjonnan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti