Takuuvarma paisti
noin 2 kg painoinen pakastettu hirven-, poron- tai naudanpaisti
Mausteliemi:
noin 2,5 l vettä
1,5 dl karkeaa suolaa
0,5 rkl sokeria
1-2 rkl katajanmarjoja
2 rkl erilaisia pippureita
5 laakerinlehteä
1-2 tl rakuunaa
Kuumenna uuni 90 - 100 asteeseen. Pane suoraan pakasteesta otettu alumiinifolioon pakattu paisti uunipannulle myöhään illalla ja kypsennä sitä yön yli. Vettä tai muuta nestettä ei tarvita.
Kiehauta seuraavaa päivää varten liemi ja jäähdytä se.
Upota paisti aamulla liemeen. Anna lihan maustua siinä vähintään neljä tuntia tai pitempään.
Tarjoa liha ohuina viipaleina, mieluiten koneella tai terävällä veitsellä leikattuna lämpimän juuresraasteen ja Hasselbackan perunoiden kanssa.
ja tulee hyvää
noin 2 kg painoinen pakastettu hirven-, poron- tai naudanpaisti
Mausteliemi:
noin 2,5 l vettä
1,5 dl karkeaa suolaa
0,5 rkl sokeria
1-2 rkl katajanmarjoja
2 rkl erilaisia pippureita
5 laakerinlehteä
1-2 tl rakuunaa
Kuumenna uuni 90 - 100 asteeseen. Pane suoraan pakasteesta otettu alumiinifolioon pakattu paisti uunipannulle myöhään illalla ja kypsennä sitä yön yli. Vettä tai muuta nestettä ei tarvita.
Kiehauta seuraavaa päivää varten liemi ja jäähdytä se.
Upota paisti aamulla liemeen. Anna lihan maustua siinä vähintään neljä tuntia tai pitempään.
Tarjoa liha ohuina viipaleina, mieluiten koneella tai terävällä veitsellä leikattuna lämpimän juuresraasteen ja Hasselbackan perunoiden kanssa.
ja tulee hyvää