Hae Anna.fi-sivustolta

Tatuoinnin poisto

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Pois pois pois..., 08.08.2005.

 1. Aijailona Vierailija


  Hei! Olen käynyt nyt 4,5vuoden aikana 26 kertaa Eirassa poistattamassa tatuointiani. Edelleen erittäin häiritsevästi on jäljellä itse tatuointia ja poistuneille alueille tilalle olen saanut jonkun sortin pigmenttihäiriön eli vaaleita läiskiä, jotka kuulemma häviää ajan kanssa... Oon miettinyt jo kuluttajasuojaa yms. kun maksan edelleen joka kerrasta (tosin alennusta ovat antaneet).
  Haluaisin kuulla edes yhden onnistumistarinan Eiraan liittyen..??? Tää poistamislysti on nyt maksanut jo ihan tarpeeksi.
   
 2. tiedän tunteen Vierailija


  Melkein itse yhtä monesti käyneenä.. tatuointi edelleen näkyvissä + päälle tullut kamala arpi. :( Tilipussi tyhjä ja toivon ette olisi ikinä lähtenyt koko kuvaa poistattaan. Harmittaa järjettömästi että tekisi mieli itkeä...
   
 3. Aijailona Vierailija


  Päätin seuraavan poiston teetättää Legacy Tattoossa Punavuoressa, jossa tekijät ilmeisesti osaavat käyttää laitetta asiakkaalle edullisemmin. Siitä on puhuttu muutamia vuosia tehokkaana paikkana. Eivät luvanneet mitään kun piipahdin paikalla, mutta eipähän jää huonot fiilikset jos ei olekaan sen tehokkaampi kuin Eira.
  Ovat ostaneet laitteen Eiran Backströmin kautta ja saaneet saman koulutuksen. Jostain syystä ihmiset kuitenkin ovat siinä käsityksessä, että tatuoinnit oikeasti siellä käytyä lähtee.. Päivitän tilannetta kun olen siellä käynyt noin kuukauden sisällä.
   
 4. K. Vierailija

  Hei! Osaisikohan joku kertoa että minkälaisia alueita tällä laaserilla on mahdollista poistaa? Itselläni on tatuoinnissa äärimmäisen pieni, mutta harmittava kirjoitusvirhe, jonka haluaisin korjata. Vanha sana pitäisi kuitenkin poistaa kokonaan muiden välistä jotta sen saisi siististi korjattua oikeaan muotoon, onko tämä mahdollista? Kuvani on vielä erittäin uusi, joten käsittelyjäkin pitää kaiketi olla enemmän.. Ja tosiaan en siis koko kuvaa halua poistaa!! Olen siitä muuten erittäin ylpeä, mutta kirjoitusvirhe oli henkinen kolaus josta haluan eroon..
   
 5. Aijailona Vierailija

  Nyt on Legacy Tattoossa käyty. Kesäisellä visiitilläni liikkeessä tiedustellessani asiaa lupailivat että potkua löytyy heidän härvelistään enemmän kuin Eirassa. Nyt oli kuitenkin tekemässä eri kaveri ja kone ei tainnut olla ihan hapessaan edes tekijän mielestä. Tekijä ei sitten edes "ampunut" koko kuvaa läpi vaan sieltä täältä reunoista jäi käsittelemättä kohtia ja keskeltä yksi.. Törkeä hinta ja tulos sama nolla kuin Eirassa. Höpö höpö juttuja siis puhutaan paikan tehokkuudesta verrattuna Eiraan.

  Nyt siis omalla kohdallani toivoisin vieläkin kuulevani jonkun onnistuneesta kokemuksesta ja missä ja miten se tapahtui!

  Muuten on puolen vuoden päästä joku peittokuva paikallaan koska ei tätä tällaiseksikaan voi jättää :(
   
 6. säteilylaki Vierailija

  Mediassa on käsitelty tatuoinninpoistojen aiheuttamia terveysvaaroja viime kuukausina. Laki on jo vuosia edellyttänyt että näitä luokan 4 lasereita voi käyttää vain terveydenhuollon ammattilainen lääkärin lähetteellä tai valvonnassa. Säteilyturvakeskuksen valvonta ei kuitenkaan ole ollut kovin aktiivista.

  Ihotautilääkäreiden vastaanotolle on tullut viime aikoina paljon terveydenhuollon ulkopuolella tehtyjen tatuoinninpoistojen komplikaatioita (hankalia arpimuutoksia). Tämä johti keväällä 2011 ihotautilääkärin tekemään kanteluun eduskunnan oikeusasiamiehelle STUK:n puutteellisesta valvonnasta.

  16.9.2011 julkaistiin eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläisen esittämä tutkintapyyntö, jossa pyydetään STUK:lta selvitystä valvonnan puutteista. Lausunnossa todetaan, että STUK:in olisi pitänyt jo aiemmin ryhtyä konkreettisiin valvontatoimiin terveydenhuollon ulkopuolisten lasereiden markkinoilta poistamiseksi. STUK:lla on aikaa 31.1.2012 asti antaa selvitys niistä konkreettisista toimista joilla laittomat laserit poistetaan käytöstä. Valvontaviranomaiset voivat tästedes asettaa ks. kuluttajapalvelua tarjoavat laittomat tahot toimintakieltoon uhkasakon nojalla.

  Tässä linkki julkaisuun:

  http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw.cgi/trip/?${APPL}=ereoapaa&${BASE}=ereoapaa&${THWIDS}=0.8/1319566268_179378&${TRIPPIFE}=PDF.pdf
   
 7. Jepujee Vierailija

  Itse kävin tattoo-liikkeessä ensinmäisen poistokerran tekemässä, maksoi 50€ ja kuva haalistuu silmissä vaikka vaan 3v päivää on mennyt, haalistutan vain kuvan ja uutta päälle, vaatii 2-3 kertaa ja viimisen kerran jälkeen pitää odottaa reilu 3kk ennen uuden kuvan ottamista. Q-switched laaserilla tehtiin, 10-10cm musta kuva ja n.5min /kerta. Halpaa kuin heinä ja turvallista
   
 8. alaluomet Vierailija

  Kävin eilen muka laitattamassa kestopigmentointia ylä- ja alaluomiin. Tehtiinkin tatuointitekniikalla ja tulos on sen näköistä.. yläluomet vielä menettelevät mutta alaluomet ovat kamalat, viiva on liian paksu ja näytän variksenpelättimeltä... tämäkö nyt on pysyvä kohtalo? Eikö tuo väri kulu pois luomelta? Sitä ei kai voi leikata tai laseroidakaan... Onko kellään mitään kokemuksia vastaavasta?
   
 9. Tässä sinulle Vierailija

 10. Mike the b Vierailija

  The absolute best in Finland for taking your tattoos away is Jussi !!!!
  I N K - O U T
   
 11. Turha kuva Vierailija

  1 käynti L&E Fysiossa takana. Sattui kovasti. Tekijä oli tatuoinnintekijä myös joten tiesi tatuoinneista.
  Kuva on vaalentunut ja väri hiukan levinnyt, ja ääriviiva paikoin katkeillut eli kyllä siellä jotain on tapahtunut. Tulokset näkee vasta ajan kanssa ja tietysti positokertoja tarvitaan ainakin 5, luulisin, joten ajallisesti tuloksia näkyy hitaasti usean kuukauden kuluessa.
  Hoitokerran jälkeen iholla oli rakkuloita ja iho rikkoutui paikoin. Turvotus laski päivän kuluessa ja punoitus sekä rakkulat samoin.
   
 12. Cara Vierailija

  Varasin ajan ensi kuun puolelle tatuoinnin/tatuointien poistoon.
  Ajattelin laittaa kuvia projektin etenemisestä, jos jotakuta kiinnostaa ja samalla olla varoittava esimerkki siitä, ettei tatuointeja kannata mennä suinpäin ottamaan.

  My Life on the Beach
   
 13. Cara Vierailija

  Varasin ajan ensi kuun puolelle tatuoinnin/tatuointien poistoon.
  Ajattelin laittaa kuvia projektin etenemisestä, jos jotakuta kiinnostaa ja samalla olla varoittava esimerkki siitä, ettei tatuointeja kannata mennä suinpäin ottamaan.

  My Life on the Beach
   
 14. vähempi parempi Vierailija

  Hei!

  Suositten Tampereen Koskiklinikkaa tatuoinnin poistoa suunnittelevalle. Minulle on tehty nyt pari hoitoa, ja hoito on ollut asiantuntevaa ja hyvää. Tatuointini on vaalentunut yllättävänkin hyvin, en olisi tällaista osannut edes toivoa! Luulin aiemmin, että hoitoja tarvittaisiin jopa kymmenen tai enemmän. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että puolella selvitään:D
   
 15. porno Vierailija


  eikös se ole aika kallista koskiklinikalla?onko siä sitten paremmat laitteet?
   
 16. petu Vierailija


  Itsellä ei ole kokemusta joten sanon jo nyt et elä ota siihen nähdän sanomiseeni kantaa mutta siis siellä pitäisi olla suomen ainoa "sinon laaseri" sillä ne mainostaa palveluitaan. Kokemusta ei oo mut esittäävät sitä tehokkaimpana laserina suomessa.
   
 17. j85 Vierailija

  Mulla on kokemusta Nd:YAG:ista sekä tästä Koskiklinikan Sinon-rubiinilaserista. Itselläni on tämä Sinon antanut parempia tuloksia. Mielelläni maksan myös suuremman hinnan siitä että hoitokäsittelyn tekee ihotautilääkäri.
  Nd:YAG -laite toi toki hitaasti pieniä tuloksia, mutta myös hieman arpeutumista.
  Jokaisen iho ja imunestekierto on erilainen joten tuloksetkin ovat yksilöllisiä.

  Suosittelen poistoa suunnittelevia ja sitä jo tekeviä huomioimaan oman terveytensä myös. Imunestekierto eli lymfakierto poistaa hajonneen pigmentin ja sitähän edistää liikunta, puhdas ruoka ja runsas vedenjuonti. Sekä tietysti se tupakoinnin lopettaminen.
  Jossain keskusteluissa on luultu verenkierron hoitavan pigmentin poisumisen, mutta näin ei ole.
  Tatuointovärit sisältävät myös raskasmetalleja, jotka rasittavat elimistöä suuresti.
   
 18. petu Vierailija


  Saanko udella miten on tatuointi yleisesti ottaen hävinnyt? Oletko ollut tyytyväinen tulokseen ja näyttääkö siltä että tatuoinnin saa hävitettyä pois?
   
 19. Teme Vierailija

  Mä kävin poistattamassa Eirassa ja tulokset oli hyviä
  Kunnes katsoin tililleni ja totesin ettei rahat riitä.
  Ostin oman poistokoneen Englannista ja nyt on käsivarret puhtaat.
  Koneesta maksoin noin 2000€ eli tuli paljon halvemmaksi.
  Voisin myydä koneen pois jos joku tarvitsee.
   
 20. sinonilla Vierailija

  Hei! Tiedoksi muillekin! Epilaser on hankkinut uuden SINON-laserin Helsinkiin! Kävin aiemmin Tampereella hoidoissa, mutta nyt jatkan Lääkärikeskus Aavassa siinä Stokkaa vastapäätä! Käyttöönotto heillä on tällä viikolla...yritin päästä koulutuspotilaaksi, mutta valitettavasti toimin vähän liian myöhään...
  No - jatkan silti... on jo hyvässä vaiheessa. Parasta on, että ihotautilääkäri tekee hoidot...
   
 21. 2 kertaa Vierailija

  Hei! Asun Jämsässä ja kun näin Epilaserin ilmoituksen, päätin postattaa kymeniä vuosia sitten ottamani tulitikkuaskin kokoisen jo harmaantuneen ruusutatuoinnnin Tampereella. Sanoivat että 1-3 hoitoa ehkä vaatii - 2 riitti. Oli kyllä minulle pienoinen ihme, että lähti niinkin helposti. Jos tatuointi olisi ollut siisti, en ehkä olisi poistattanut, mutta tuollainen kulahtanut tatska harmitti aina kun siihen silmät osui.


  Suositten Tampereen Koskiklinikkaa tatuoinnin poistoa suunnittelevalle. Minulle on tehty nyt pari hoitoa, ja hoito on ollut asiantuntevaa ja hyvää. Tatuointini on vaalentunut yllättävänkin hyvin, en olisi tällaista osannut edes toivoa! Luulin aiemmin, että hoitoja tarvittaisiin jopa kymmenen tai enemmän. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että puolella selvitään:D[/QUOTE]
   
 22. Rated R Vierailija

  Mä olen käynyt nyt Eirassa poistattamassa isohkoa (n.18x6 cm) mustaa tatuointia käsivarresta ja olen todellakin pettynyt "tulokseen". 6 hoitokertaa takana eikä juuri mitään muutosta. Ehkä hieman haaleampi kuin ennen ja rahaa on palanut matkat ja hoidot mukaanluettuna 800€.

  Mietin jo että vaihdan ja käyn seuraavan kerran tuolla Tampereen Koskikeskuksessa, kun kerran sieltä on näköjään saatu jotain näkyvää tulostakin.

  Ottaa nimittäin ihan oikeasti päähän...
   
 23. Uusi paikka Vierailija

  Epilaserin fb-sivujen mukaan myös Lahden Mehiläisessä alkavat SINON-laserhoidot. Kysy jos heillä vaikka jokin koulutustapahtuma... Käy katsomassa nuo fb-sivut, siellä on mielenkiintoinen artikkeli tatuoinninpoistosta!
   
 24. Maikkuliini Vierailija

 25. lusikka soppaan Vierailija

  Mene ihmeessä rubiinilaserhoitoon, se on paras menetelmä tutkimusten mukaan. Eirassa poistavat tatuointeja vanhantyyppisellä Nd:YAG-laserilla tatuointeja...
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti