Hae Anna.fi-sivustolta

Tawja ja Ruotsi

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 11.08.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ruotsalaiset kuulemma epäonnistuivat koronan torjunnassa, koska siellä on miehiä hallituksessa. Näin lausui presidentti Tarja Halonen. Tosin ainoa mies hallituksessa on pääministeri, joka hänkin on julistautunut kovaäänisesti feministiksi.
  Miten sitten Suomi? Vielä vuoden alussa koronatoimet torjuttiin liiallisuudeksi, vasta miespresidentin jyrähdys sai mekkoihin vauhtia. Nyt kun presidenttiä arvosteltiin liiallisesta puuttumisesta kotimaan asioihin yli hallituksen, koronatorjunta alkaa ns pissiä. Makedoniasta lensi lentokoneellinen ihmisiä, joilla on tartunta.
   
 2. vierailija Vierailija

  Lopeta jo hourimasta, sillä naisilla on kyky tehdä päätöksiä siten, ettei arvojärjestys ole este. Valitettavasti miehille oma ego on tärkeämpi kuin naisille, minkä voi havaita jo nykyhallituksessa istuvista ministereistä. Naiset ovat yksilöllisesti joukkohenkisiä, kun sen sijaan miehet ovat usein laumauskollisia "vahvalle" johtajalleen.
   
 3. vierailija Vierailija

  Miehet on aina suurimpia juoruämmiä, siinä on niiden vallankäytön ydin. Asiaa ei ole käsitelty loppuu ennen kuin setämies möläyttää.
   
 4. vierailija Vierailija

  Taisit nyt kuvata demareita, joilla on tarve vahvaan johtajaan.
   
 5. vierailija Vierailija

  Toinen aalto tulee. Oletko valmis? Hallitus ei ainakaan ole.
   
 6. vierailija Vierailija

  Typerä lausunto Haloselta. Tosin paljon näkyy olevan typeriä lausuntoja naisistakin joten onko yhden naisen lausunto niin kovin kamalaa miesten jatkuviin vuosisatoja kestäneisiin naisia alistaviin yhtä typeriin sammakoihin nähden?

  Ruotsin hallituksessa on 23 jäsentä joista ainakin 11 on miehiä, joten pääministeri ei ole ainoa mies hallituksessa. Jos pääministeri on feministi, niin se saattaa olla hyvä asia. Silloinhan hän saattaa ajaa ihmisten tasa-arvoa sukupuolesta riippumatta, jolloin miesten ja naisten toisilleen nokittaminen saattaa ihannetapauksessa ajanoloon vähentyä.
   
 7. vierailija Vierailija

  Ruotsin maine feministisen politiikan tekijänä perustui entisen ulkoministeri Margot Wallströmin ajatuksiin, eikä hän ole enää vallassa, joten turha kalkattaa länsinaapurin naisihannoinnista. Pääministeri Stefan Löfven on pitänyt huolta taloudesta ja vie aseita niin saudeille kuin muillekin. Kuningas häärii välikätenä silloin, kun naiset toimivat omavaltaisesti pahimpia miesvaltaisia valtioita vastaan.

  Suomi on edelläkävijä siinä, että ministereinä voivat pysyä niin heterot kuin muutkin, vaikkeivat kaikki vielä siedä naista rahaministeriössä. Miesklikki ei piittaa niistä arvoista, joita on maaseutua oikeasti tukevalla puolueella.
   
 8. vierailija Vierailija

  Edellinen nainen rahaministeriössä diilasi Kreikan takuut. Sai palkakseen komissaarin salkun, nyt diilailee rahaa Afrikkaan.
   
 9. vierailija Vierailija

  Ajatus oli siis toimiva, koska saa nyt huippupalkkaa sen lisäksi, että auttaa afrikkalaisia heidän omassa maassaan. Miehiltä tuollainen uroteko ei onnistuisi, koska luulisivat olevansa heikkoja, kun auttavat hädänalaisia. Kovuus on usein pehmeyttä toista kohtaan, minkä naiset tietävät, mutta miehet eivät, koska pehmenevät ennen aikojaan.
   
 10. vierailija Vierailija

  Ai Ahtisaari luuli olevansa heikko?
   
 11. vierailija Vierailija

  Ei Ahtisaari luullut, vaan oli. Hävisi ehdokasasettelussa Tarja Haloselle, joka puhui sinkkiarkuista sotaisten ajattelijoiden kiusaksi. Aidosti suomalainen nainen, joka ei kumartele ruotsalaisia silloin, kun tietää olevansa oikeassa. Ymmärsi demokratian vaatimukset, eikä hehkuttanut omaa minäänsä päätösten tekijänä, vaikka oli demari sillä tavoin, että petti omiaan hänkin syrjäyttäessään Ahtisaaren.
   
 12. vierailija Vierailija

  Aito demari ja suomalainen nainen vei suomalaisten korkeita kunniamerkkejä mm syyrian assadille.
   
 13. vierailija Vierailija

  Niin! Kunniamerkkien vuoksi maa ei joudu konkurssiin muuten kuin henkisesti, mutta silloin elettiin sitä aikaa, eikä nykyistä. Ahtisaari oli natomyönteinen, mikä ei ollut suomalaisten tahto, koska haluttiin pitää hyvät suhteet itänaapuriin. Virheitä tehtiin, mutta rauha pysyi maassa, koska kyettiin sopimaan asioista kaikkien kanssa.


  Kokoomusnuoret lähettivät kaiketi Suomen kartan venäläisille nyt, kun ilmatilaa oli loukattu. Varmistivat, että venäläiset osaavat suunnistaa oikeisiin kohteisiin. Paras provo olisi lähettää Venäjän kartta Kremliin osoittamaan, missä kulkee se raja, joka oli ennen toista maailmanpaloa. Politiikka on taidetta, joten kannattaa kokeilla, haluavatko suomalaiset itselleen yhä lisäkamaraa.

  Kaikissa valtioissa osa väestä on sotaista ja pääsee helposti avainpaikkoihin päättämään sodan ja rauhan kysymyksistä, koska ääriajattelu on ainoa keino saada aikaan luotettava puolustus. Sotilaallisesti suurvaltain kyky on niin suuri, ettei pieni valtio kykene samaan. Ruotsi antoi Knäredin rauhassa Jäämeren rannat Suomelta tanskalaisille, jolta siirtyivät sittemmin norjalaisille. Niitäkin tulisi vaatia takaisin samaan tapaan kuin Jäämeren reittiä venäläisiltä.
   
 14. vierailija Vierailija

  Feminismin saatua valtaa, se on liittoutunut länsimaista miestä vastaan. Feministeille sopii se, että länsimainen mies menettää asemansa maailmassa. Tämä siitä huolimatta, että uudet vaihtoehdot ovat feministeille vielä huonommat.

  Naiset eivät ole huolissaan turvallisuudestaan eikä heiltä voi odottaa lojaalisuutta, koska naiset ovat opportunisteja ja he liittoutuvat sen miehen kanssa, joka voi tarjota suurimmat resurssit. Siksi naiset eivät ole joutuneet pitämään huolta turvallisuudestaan tai käymään sotia. Naiset eivät ole vastanneet omasta turvallisuudestaan ja ovat siksi tarvineet miehen huolehtimaan turvallisuudestaan.

  Naiset eivät pysty puolustamaan edes itseään, niin miten he pystyisivät puolustamaan yhteiskuntaa tai perhettään. Naiset eivät sodi ja siksi naisten johtamat yhteiskunnat luhistuvat, kun naapurikulttuuri valloittaa ne. Tämä selittää sen, miksi maailmassa ei ole matriarkkaalisia yhteiskuntia olemassa kuin muutamia.

  Feministit ovat jättäneet heitteille heidän oman turvallisuutensa tulevaisuudessa, koska naiset eivät ole yleensä joutuneet miettimään omaa turvallisuuttaan. Naiset eivät ajattele puolustautumista, koska se on aina kuulunut miehille. Olisi aika naistenkin ruveta ottamaan vastuuta edes omasta puolustautumisestaan ja lopettaa maahanmuuttoa tukevien puolueiden kuten SDP:n Vasemmistoliiton, Vihreiden ja RKP:n äänestäminen.

  Länsimainen mies on heikennetty, kun vaikutusmahdollisuudet on viety demokratialla ja annettu naisille suuri vaikutusvalta tuoda maahan vierasta naista alistavaa kulttuuria. Demokratian takia länsimainen mies ei voi puolustaa naisia näiden omilta lyhytnäköisiltä ja tyhmiltä ratkaisuilta.

  Nainen ei ole ansainnut äänioikeuttaan, koska naiset eivät ole kiinnostuneita politiikasta ja siksi vihreät ovat onnistuneet myymään helppoja populistisa ratkaisuja naisille, kuten atomivoima paha- maailman pelastaminen hyvä jne.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti