Hae Anna.fi-sivustolta

Teatterikorkea

Viestiketju osiossa 'Opinnot ja kurssit' , käynnistäjänä kandidaatti, 14.09.2006.

 1. hille2 Vierailija

  No herran jumala. Jos kapitalistisessa markkinataloudessa joku haluaa maksaa siitä, että näkee jonkun toisen näyttelevän teatterilavalla, elokuvassa tai TV-draamassa, niin keltä se on pois? Tarjonta ja kysyntä kohtaavat.

  Te inssit taas, jos tällainen ei teitä kiinnosta, ei kukaan pakota teitä teatteriin, elokuviin tai TV-draamojen ääreen tai DVD-vuokraamoon. Ei kukaan. Toistan: ei kukaan.
   
 2. joomoi Vierailija

  ihmiskunta ei toimi jos itse ihmiset eivät ole onnellisia ja tyytyväisiä. onnellisuus lähtee siitä että ihminen toteuttaa itseään ja tekee itselleen mieleistä asiaa. koska muuten voi masentua. se voi johtaa itsemurhaan. jos ihmiset tykkäävät teatteroida, antaa heidän teatteroida!
   
 3. Panurus biarmicus Vierailija


  Näyttelijäksi ei missään nimessä voi repiä ketään herkkuserkkua, jos hän on täysin lahjaton tapaus. Missiys ei todellakaan tee näyttelijää. Näyttelemiseen nimittäin vaaditaan pätevyyttä, taitoa, fysiikkaa, kokemusta ja lahjakkuutta siinä missä muihinkin aloihin. Jos et usko, niin kokeile ihan itse. Ei käy kaikille ihan heilahtaen näytellä uskottavasti, viihdyttää yleisöä, noudattaa ohjaajan ohjeita, keskittyä elämään tuoreesti roolihahmon hetkessä, ottaa huomioon kuuluvuus ja näkyvyys lavalla, olla hauska, koskettava, kriitikoita miellyttävä, akrobaattinen, kultakurkkuinen, energinen, tarkka, karismaattinen ja paljon paljon muuta samaan aikaan - usko pois.

  Se onkin sitten täysin eria asia, jos Sonkajärven serkkuherkulta löytyy lavakarismaa, mutta tämä ei ole kunnostautunut "inssin hommissa"..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti