Hae Anna.fi-sivustolta

Teini suhde

Viestiketju osiossa 'Ihmissuhteet' , käynnistäjänä Rakastunut, 24.08.2019.

 1. Rakastunut Vierailija

  Olemme kumpikin rakastuneet toisiimme ja olemme nyt kumpikin 14. Ja aloimme olemaan, kun selvisi että kumpikin tykkää toisistaan. Onko mahdollista että meidän suhde kestää aikuisikään asti?
   
 2. Lapskulta Vierailija

  Onhan niitä joskus ani harvoin sellaisiakin tapauksia, joissa teinirakkaus kestää aikuisuuteen. Sellainen on siis t o d e l l a harvinaista, joten älä hyvä lapsi ota asioita siltä kantilta. Kun tutustutaan vastakkaiseen sukupuoleen, näitä ihastumisia ja rakastumisia tulee useita, ennen kuin ollaan valmiita sitoutumaan toiseen vakavasti. Se kuuluu aikuisuuteen, enkä ole koskaan tavannut noin nuorta aikuista!! Ei ole turhaan säädetty 18 vuoden täysi-ikäisyysrajaa, kyllä sille on vahvat perusteet, sillä vastuun kantaminen kaikesta elämisestä sitä ennen ei varmasti onnistu.

  Muistathan myös, että seksi ei kuuluu vielä nuorten seurusteluun, siitä seuraa ihan varmasti katumista. Usein pojat ovat innokkaita vannomaan rakkauttaan seksin toivossa, mutta siihen ei pidä uskoa. On todella väärin ja vastuutonta käyttää sellaista painostuskeinona.

  Olkaa iloisia ja onnellisia toisistanne, mutta muistakaa, että tämä aika on opettelua elämää varten ja tutustumista vastakkaiseen sukupuoleen ja ajatusmaailmoihin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti