Hae Anna.fi-sivustolta

Teinitytön poikaystävä yöksi

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä neuvoa vailla, 01.11.2009.

 1. sark Vierailija

  Aivan, ainoa tapa estää tämä on pukea lapsenne siveysvyöhön. Ja aina, kun vyö otetaan pois, niin ennen sitä pitää kädet kahlita seläntaakse. Eivät taatusti harrasta seksiä tai itsetyydytystä!
   
 2. Näin juuri Vierailija

  Luuletteko te aikuset oikeesti että kaikilla pyörii vaan seksi mieles, sanonpa vaan että oon 16 ja piokaystäväni 18 ja ollaan seurusteltu 2 vuotta ja ollaan oltu tosi monta kertaa yökylässä toisen luona ja ei olla harrastettu seksiä, koska ajatellaan odottaa asian kans, toki kyllähän ne teidän pikkuvauvat joskus kumminki tulee seksiä harrastamaan joten mikäs siinä ku sänkyyn vaa suoraa ja pam odottakaa ku te ootteki sitte 9kk päästä isoäitejä että pamahtaa ja kaksosetki viä tuli voiku sulostaa!!!!!!!!!!
   
 3. 15v Vierailija

   
 4. 15v. Vierailija

  13-vuotiaana luullaan, että on jo ihan valmis elämään, vaikka näin ei ole. Siinä iässä muka on pakko olla poikaystävä ja koulu on ihan turhaa, kun ei siellä opittua tietoa tarvii mihinkään aikuisena.

  Mäkin ajattelin ainakin osittain näin, kun olin 13. Nyt pari vuotta siitä tajusin, että en todellakaan pärjäis työelämässä ja niitä koulussa opeteltuja asioita oikeesti tulee tarviimaan myöhemmin elämässä. Ja poikaystävää ei todellakaan oo pakko olla ees vielä lukiossakaan ja oon tyytyväinen ettei mulla 13-vuotiaana poikaystävää ollutkaan.

  Oikeesti te 13-vuotiaat oottakaa pari vuotta ja miettikää sitten uudelleen haluutteko oikeesti elää tollasta hirveet pikku aikuis elämää... Ite opin arvostaa elämää ja teini-ikää viime vuonna kun tajusin et kaipaan tosi paljon ala-astetta ja et kohta pitäis hakee lukioon ja sitten koulu onki ohi jo.

  Ihan oikeesti vaalikaa lapsuuttanne, koska ette tuu koskaan saamaan sitä takasin. Ja teiän "nuoruudelle" on viel tosi hyvin aikaa ja ehitte nauttii siit ihan hyvin viel yli kakskymppisinäkin.
   
 5. immeine Vierailija

  Voi ie!:-( Onko heti pakko aatella että nuoret seksiä harrastaisivat ku pääsevvät nukkumaan vierekkäin!Älkää olko tollasia ilkiö-kieltäjä-muinaismuistoja! Hyväne aika immeiset!:confused:
   
 6. Mitä ihmettä?! Vierailija

   
 7. vieras Vierailija

  Et tietenkään anna lupaa kämpässäsi sellaiseen. Otat silloin riskin, että jotain lapsipornoa tapahtuu sun kämpässä. Käske likan mennä yöksi poikaystävälle. Tärkeintä on, että et anna kämpässäsi tapahtua sellaista.
   
 8. ^^^^^^^^^^^ Vierailija

  Joo ei mitään rajoja, laissez fairre vaan kaikille. Täysi anarkia päälle tänne. Nää tyhmääkin tyhmemmät suomimammat varmistaa sen, että tulevaisuudessa saamme väistellä kadulla granaatteja täällä suomessakin.
   
 9. ^^^^^^^^^^^ Vierailija

  ^
  Ai, eikö teilläpäin näy niitä kärryjä työntäviä lapsukaisia? Ymmärrän toisaalta sinua. Ajatuskin lapsesta harrastamassa seksiä on kuvottava.
   
 10. ^^^^^^^^^^^ Vierailija

  Niin, mutta jos pentu on tyhmä, ei sitä voi muuksi muuttaa.
   
 11. grrrrrrrrrrrr Vierailija

  Hieno homma. Pennut määrää ja äiskä tottelee. Perheenne on oikee kasvatustieteen triumffi.
   
 12. grrrrrrrrrrrr Vierailija

  No ilmankos nää pennyt on ihan sekasin. Vasta oppineet lukemaan ja heti heidät laitetaan alarekisteriä miettimään. Peruskoulun 8.-luokalla oli ennen lisääntymisbiologia. Jumankauta tää asia ei jää tähän.

  Tajuaa sen kaikista tyhmempikin tollo, että juuri se, mistä koulussa puhutaan saa pennut kiinnostumaan asiasta enemmän. Siten koululla on hirvittävä vastuu siitä, mitä lapsille puhutaan ja minä vuonna.
   
 13. grrrrrrrrrrrr Vierailija

  Joo sanoo seiskytlukulainen karjalainen luonnonlapsi, jonka eno oli sen eka.

  Jumankauta sentään. Ettekö näe, minkälaisia vätyksiä olette vanhempina. Teistä ei ole mihinkään ja parempi olisi ollut, jos olisitte käyttäneet ehkäisyä.

  Ensinnäkin. Sinä sanelet säännöt minkä mukaan eletään sinun asunnossasi. Jos tämä ei pennulle sovi, ilmoita, että hän voi hakea ystävällisesti kaupungilta asuntoa ja Kelasta asuntotukea ja muuttaa omaan kämppään, jossa saa pilata elämänsä ja sano, että sinä et kestä sellaista mokailua katsoa.
   
 14. grrrrrrrrrrrr Vierailija

  Niin ja sano myös, että ennen kuin ryhtyy narkkariksi niin tekisi kunnon tilipussin niin sinä saat nostaa kunnon perinnöt hänen vedettyään överit jossain kauppakeskuksen vessassa.
   
 15. K.kkkkkk Vierailija

  voi vittu
  LÄHESKÄÄN KAIKKI pojat ei oo sellasii et haluu harrastaa seksiä se yökylä voi myös tarkoittaa ihan vaam sitä että tulee yökai saattaa ne nyt suudella ja halailla mut harva harrastaa seksiä mua ite ärsyttää toi et mun ikäsii poikii luullaan tollasiks ku harvat on tollasii mä oon seurustellu jo 4 vuot oon 17 ja oon ollu hänen luona yötä monta kertaa mutta ei harrastettu seksiä jos sun tyttäres/poikas haluu tuoda tyttö/poikaystän yöks suostukaa siihen mut jos ette tiä luotatteko poikaan/tyttöön tutustukaa häneen ensin
   
 16. Moivaan Vierailija

  Mitä ihmettä? Itse olen 13 ja poikaystäväni on 14 ja puoli. Hän asuu kaukana, melkein toisella puolen suomea, ja kun nähtiin ekan kerran (olin melkein 13) niin nukuttiin vierekkäin ja äiti oli todella ok. Eikä todellakaan oltais harrastettu seksiä, ei ikinä. En vieläkään harrastaisi hänen kanssaan seksiä, ja ollaan sovittu että odotetaan kunnes molemmat on valmiita. Jos oltaisiin harrastettu seksiä silloin, oltaisiin me todellakin huolehdittu ehkäisystä! Oman isosiskoni poikaystävä oli meillä ekaa kertaa yön kun hän oli 14 ja isosisko 13. He eivät harrastaneet seksiä, koska isosiskoni nimenomaan sanoi poikaystävälleen, että ei halua tehdä mitään peruutamatonta vielä. Teidän pitää luottaa lapsiinne!
   
 17. Joku vain???? Vierailija

  vaikka tämä onkin jo vanha ketju, mietin että MIKSI vaikka 13v nyt sitten ei saisi tuoda poikaystäväänsä yöksi? Enpä usko että kukaan olisi niin hölmö, että seksiä ajattelisi harrastaa ensimmäisellä kerralla kun poika on yötä. Tai vanhempien läsnäollessa. Tai ylipättään ollenkaan? Jos vanhempi näin ajattelee, niin puhuahan voi lapsensa kanssa asiasta?
   
 18. TÄMÄ Vierailija

   

Tarot-ennustus – valitse kortti ja lue, mitä se enteilee elämääsi

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti