Hae Anna.fi-sivustolta

Teneriffa, Auton vuokraus.

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä opaste, 31.10.2006.

 1. opaste Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2006
  Viestejä:
  171
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun sinne saaren etelä osaan on matkalla niin mistä firmasta kannattaa se automobiili vuokrata ja minkälainen on hintataso viiko (7pv)? Jos jollain sattuu olemaan jotain linkkejä ko. firmojen sivuille, olen kiitollinen niistä.
   
 2. opip Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.08.2006
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos kentältä haluaa vuokrata, niin voi katsoa ainakin www.cicar.com ja www.doyouspain.com. Focus/astra pitäisi lähteä alle 200 euron. Itse vuokrasin jälkimmäisestä pajasta viime vuonna Gran Canarialle ja kaikki pelasi hyvin. Otan myös tänä vuonna jommasta kummasta kun mennään Teneriffalle. Europcar ja Herz eivät oikein pärjaa hinnoissa kun ei ole mitään alesysteemejä käytössä.
   
 3. opaste Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2006
  Viestejä:
  171
  Saadut tykkäykset:
  0
 4. Make Vierailija

  Kannattaa katsoa myös täältä:

  http://www.aurinkomatkat.fi/autoilulomat/carhire.asp?i=280
   
 5. opaste Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2006
  Viestejä:
  171
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei olla menossa aurinkomatkojen matkalle ja lähdemme jo sunnuntaina. Niin ja jo aiemmin huomasin, että Europcar ja Herz ovat melko kalliita verrattuna muihin.
   
 6. Make Vierailija

  Katselin noita linkkejä ja mielestäni hinnoissa ei ollut eroa aurinkomatkojen hintoihin, tosin vähän eri automerkkejä. Joten pelkästään hinnan vuoksi ei kannata käyttää niitä. Sen sijaan selvä etu on, että esim. doyouspainillä on monta toimituspaikkaa myös kaupungeissa ja lomakohteissa, aurinkomatkoilla auton saa vain kentältä ja tuominen muualle maksaa maltaita.

  Hintaväite Europcarin kalleudesta on erikoinen myös siltä kannalta, että doyouspain.com kertoo, että he käyttävät mm. europcarin autoja eli ei ihme että hintakin on samaa luokkaa.

  Minulla on aikaisempia kokemuksia Aurinkomatkoilta ja olen ollut tyytyväinen palveluun. En epäile, etteikö muillakin voisi olla hyvää palvelua, mutta jos myöhemmin tulee jotain ongelmia, niin suomalaisen yhtiön kanssa on ehkä helpompi hoitaa niitä.
   
 7. opaste Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.10.2006
  Viestejä:
  171
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juuri ko. paikasta tulleena voin kertoa Europcarin olevan kallis verrattuna moniin muihin. Tilanne muuttuu olennaisesti jos olet varannut autosi etukäteen matkatoimiston kautta. Helposti säästää viikon vuokrassa 50-100€ jos varaa sen auton etukäteen. Kuitenkin sen auton vuokraaminen on mielestäni kannattavaa kaikenkaikkiaan. Bensa on noin puolet suomen hinnoista. Eilen 95E maksoi Americasin lähettyvillä 0.67€. Tosin viikko sitten sain
  vielä 0.59€ sitä 95E:tä
   
 8. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on vain viikon matka ja taitaa olla turhaa viikoksi varata autoa....
  eli mitä mieltä olette, mistä kannattaa vuokrata auto pariksi päiväksi, onnistuuko edes etukäteen...vai varaisko vasta paikan päältä. Meitä on 4, joten luulisi "pienempiä" autoja löytyvän lyhyelläkin varoitus ajalla vai olenko väärässä?

  Kohteemme on "etelässä" Los Cristianos ja harkinnassa Loro Park sekä Teide vai kantsisko mennä ihan vaik finnmatkojen retkelle ja jättää auto vuokraamatta?
   
 9. chica1 Vierailija

  Autoreisen - lentokentältä auto koko viikoksi, palautus kentälle n. 130 e, hyvin toimii ja on vakuutukset
   
 10. chica1 Vierailija

  Autoreisen - lentokentältä auto koko viikoksi, palautus kentälle n. 130 e, hyvin toimii ja on vakuutukset
   
 11. chica1 Vierailija

  Autoreisen - lentokentältä auto koko viikoksi, palautus kentälle n. 130 e, hyvin toimii ja on vakuutukset
   
 12. varsinainen kalle Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  0
  onnistuu erittäin helposti ja edullisesti.Joko päiväksi tai pidemmäksi aikaa.Komen päivän tarjoukiakin on.Itse vuokraan pinistä paikallisista vuokraamoista,koska ne ovat edullisempia ja tason voi itse valita.On mennyttä aikaa epäillä pikku vuokraamoiden luotettavuutta.Jos uskallat vuokrata Suomesta auton pikku vuokraamoista uskallat sen tehdä myös Kanarian saarilla.Isot ketjut ovat kalliimpia vrt henkilökunnan palkat ja organisation ylläpito.Vakuutukset saa normaalisti.
   
 13. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hienoa jos kanarialla (=teneriffalla) voi luottaa myös pieniin vuokraamoihin.
  Mitä mieltä muut ovat? eli vakuutukset yms. ovat kunnossa....Eli mikä vaan autovuokraamo on ok Teneriffalla?
  Kiitos vastauksista.
   
 14. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Olen tehnyt samoin kuin varsinainen kallekin, vuokrannut paikallisilta pikku vuokraamoilta, autot ovat olleet uudehkoja, ja hinnat kohtuulliset, verrattuina isoihin ketjuihin, näin ainakin Puertossa.
   
 15. Porin mummi Vierailija

  Meillä on ollut auto kaksi kertaa Puertossa. Ekalla kerralla vuokrasimme Suomesta käsin kun muka saatiin tuttavan kauppaa. Piti olla kaikki vakuutukset maksettuna , mutta paikan päällä jouduttiin vielä maksamaan isohko summa ja kolmen päivän vuokra oli suurempi kuin viime reissulla paikalliselta pikkuvuokraamolta olisi ollut koko viikon. Molemmilla kerroilla meillä oli halvimman luokan auto. Paikallisen otimme ihan hotellin respan tytön välityksellä eikä maksanut kuin 60 euroa / 3 päivää ja saatiin vielä lupa pitää autoa yöt hotellin alla olevalla parkkipaikalla ja saatiin myös jättää auto sinne ja palauttaa avaimet respaan, mikä ei onnistunut Herzillä. Seurasimme innolla koska automme haetaan alakerrasta, mutta se oli siellä koko loppulomamme 6 pv, joten en tiedä kenen autolla olimme liikkeella, oliko kenties hotellin "oma auto".
   
 16. mitä noissa muissa maissa on autoja tullut vuokrattua, niin kyllä matkanjärjestäjän suosittelema ketju on tuonut ja vienyt auton sovitusti.. myös mainittu Hertz. Hintoja ei ole tullut vertailtua, mutta kalliina en ole koskaan pitänyt ja palvelu on ollut erinomaista. Kyllä euroopan tai maailman laajuisella ketjulla on kuitenkin omat etunsa.. erot näkyvät sitten jos joudut kolariin, auto hajoaa tai tulee muita ongelmia.. joku pimeänä auton vuokrannut ei ehkä halua poliiseja paikalle tai pysty hankkimaan käyttöösi toista vähintään yhtä hyvää autoa. Mutta jokainen taaplaa tyylillään ja miten perstasku antaa myöten..
   
 17. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Minulla on Teneriffalta kokemuksia pienistä paikallisista autovuokraamoista, ja ne ovat ihan laillisia yrityksiä, ei sieltä mistään pimeältä kujilta ole autoja vuokrattu, ja vakuutukset ovat olleet ihan yhtä lailla kunnossa kuin muissakin vuokraamoissa. Ainoa mikä ratkaisee osaltaan on henkilökunnan suuruus, pienessä puljussa ei ole niin paljon porukkaa eikä autoja, mutta hinnoilla ne kilpailevatkin. Aina on tehty viralliset paperit ym. viralliset asiakirjat. Ehkä joillekin liikemiehille sopii paremmin nuo kansainväliset puulaakit, voi tilata auton milloin mihinkin, eikä hinnasta ole väliä. Autot ovat Puertossa ainakin uusia, niillä vuoristoteillä ei millään sohloilla ajella, yhden kerran otin Aurinkomatkojen välityksellä auton ja se on ollut heikoin lenkki, mutta jokainen tekee mitä lystää, ja yksi asia vielä, jos itsellä ei ole riittävää kielitaitoa, mielummin espanjaa osaava henkilö mukaan, englannillakin saattaa pärjätä. Liikkeiden ikkunassa on paljolti jo hinnat ja kulkuneuvot näkyvissä, ei tarvii ostaa sikaa säkissä, kuten kävi AM:llä.
   
 18. Epäilen kyllä tuota yhtiömuotoista toimintaa =D ja paikallinen verotus vaikuttaa suuresti "yrittäjyyteen" ja sen motiiveihin. "Pimeä toiminta" on joissain maissa tiettyyn rajaan asti laillista ja valvonta sen mukaista, joten ainoa joka siitä saattaa kärsiä, on palvelun ostaja. Mitä kalustoon tulee, niin kyllähän lomakohteiden tarjonta keskittyy isoillakin vuokraamoilla pääasiassa noihin "sohloihin" (Citikat, Seatit yms.), eikä laatuautoja juurikaan tarjolla ole. "Matkatoimiston kautta" autoa varatessa ei ole tarvinut käydä ikkunoita kiertelemässä, vaan soittamalla on selvinnyt minkä merkkistä kalustoa on tarjolla, kuin myös millä kori- ja moottorivaihtoehdoilla ne ovat olleet. Mutta kukapa omia toimintamallejaan huonoina pitäisi ja jollainhan se hankintapäätös pitää perustella.. oli sitten hyvää tai halpaa.
   
 19. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Jos sohloja haluat nähdä, niin katseleppa ympärillesi täällä kotimaassa, jossa on länsi-euroopan heikoin autokanta. Neuvoksi antaisin, että menet paikan päälle ja selvität asian, täällä on turha siitä kiistellä, ja on siellä kaikenlaista autokantaa edustettuna, en vain tiedä mikä sinun mielestäsi on kunnon auto, ehkä Rolls-Royce, mutta minulle riittää ihan tavallinen kulkuneuvo, jolla pääsee paikasta A paikkaan B turvallisesti ja edullisesti, ja entisenä ravihevosten omistajana kyllä tiedän sen, että hevosella pääsee, ainakin rahoistaan.
   
 20. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  ...eiköhän me se auto saada vuokrattua....ja meille riittä ihan tavallinen kaara :)
   
 21. Ompun äiti Vierailija

  Olemme olleet viime vuosina Finnmatkojen viikon matkoilla. Koska aika on niin lyhyt, olemme halunneet pelata varman päälle. Siksi olemme varanneet auton 3 pv:ksi ennakkoon Finnmatkojen kautta (viikko ennen lähtöä viimeistään muistaakseni). Täytyy vain osata päättää ne vuokrauspäivät ennalta. Aina on toiminut hienosti ja kätevästi, ja autot ovat olleet hyviä. Hintakin on mielestäni oikein kohtuullinen. Tänä syksynä näyttää olevan 85 euroa se 3 vrk, siis toiseksi halvin luokka eli tyyppiä Renault Clio, Opel Corsa, Toyota Yaris, ilmastoituja ja sisältää täysvakuutuksen; hyvin on koko riittänyt meidän 4 hengelle. Kokemusta on niin Americaksesta, P. de la Cruzista kuin Inglesistäkin. Omalla autolla on liikkumisen vapaus, ja hienoja paikkoja siellä on riittämiin, ei yksi lyhyt loma riitä kuin vähäiseen alkuun. Finnmatkojen retkissä on tietysti se hyvä puoli, että opas kertoo monenlaista mielenkiintoista paikoista eikä kenenkään tarvitse 'uhrautua' kuskiksi. Mutta aika kallistahan nuo retket on 4 hengelle. Itse autoillessa täytyy vain malttaa pysähtyä kyllin usein, että kuskikin saa muutakin kuin 'ajamisen nautinnon' niillä mutkamäkiteillä. Hyvää lomaa teille!
   
 22. Porin mummi Vierailija

  Ajattelin, että vuokraamme tällä kertaa auton jo etukäteen ja katselin netistä Kanarian saarten kohdalta. Hinta on tuo 85 € yleisesitteessä, mutta kun menin sitä Sinun matkasi osiosta netin kautta vuokraamaan, niin hinta olikin noussut 95 euroon kolmelta vuorokaudelta. Yritin soittaa ja kysyä ristiriidasta, niin siinä vaiheessa kun automaattinen vastajaa ilmoitti, että kaikki ovat kiireisiä ja joudun jonottamaan ja että jonottaminen maksaa, niin päätin, että jätän taas auton vuokrauksen paikan päälle.
   
 23. Mipo Vierailija

  Teneriffalta auton ja osoite jossa sen tein oli www.payless.es. Kokemuksia ei vielä ole, mutta varaus vielä täksi illaksi onnistui ja hinta oli todella edullinen. Alihankkijana heille on Cicar. Auton saa suoraan Reina Sofian kentältä ja viikon vuokra ilmastoidulle 5-oviselle Opel Astralle on 121e. Täysvakuutuksilla.

  Ei paha.

  Mikko
   
 24. tebis Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  726
  Saadut tykkäykset:
  0
  nettisivujen mukaan tuo retket.es tekee yhteistyötä Tour Tenir Enterprice -autovuokraamon kanssa, onko jollain kokemuksia ko autovuokraamosta tai autonvuokraamisesta tuon retket. esin kautta tänä sesonkina???

  hinnat ovat aika kohillaan ja ehkä sitten kuitenkin vois harkita taas auton vuokraamista,koska tulis ehkä sittenkin halvemmaksi kuin bussilla köröttely ja toki miellyttävää kun ei tarvitsis kyttää aikatauluja yms.
  santa cruz ja se puertokin houkuttaa :)
   
 25. ookke kara Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  2 439
  Saadut tykkäykset:
  69
  Ovat ainakin kohdallaan, ja palvelu suomenkielistä, muutenkin retket.es toiminnasta on tullut hyvää palautetta.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti