Hae Anna.fi-sivustolta

Tero Pitkämäen raskas kausi

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä sohfwfvis, 15.09.2008.

 1. sohfwfvis Vierailija

  Voi voi,anna mun kaikki kestää.Meidän huippu-urheilija,keihäshirmu Tero.Hänen raskas kausi on vihdoin takana.Todella rankkaa.Jos lasketaan suorituksen kestoksi noin 7 sekuntia,vähimmillään joutuu rehkimään 3 seitsemän sekunnin suoritusta.Välillä odottaen vuoroaan.Siis 21sek.Enimmillään lähes minuutti rehkimistä,välillä istuen ja PALAUTUEN.On todella huippu-urheilua.Verrataan johonkin juoksumatkoihin tai painiin,nyrkkeilyyn.Hiihto myös.Tämänkaltaiset lajit ovat oikeaa urheilua parhaasta päästä.Jotkut keihään viskojat ovat urheilun siivelläeläjiä.Kyllä on rankka laji.Anna mun nauraa.
   
 2. pallontallaaja Vierailija

  Tuota, pakko tunnustaa tyhmyyteni kun luulin, että keihäänheittoakin pitää harjoitella mutta että vaan käydään kilpailuissa eikä välillä tehdä mitään.
   
 3. penkinkuluttaja Vierailija

  Kaikissa lajeissa on harjoittelu alla.Muutamat kenttälajit yl.urheilussa ajantappoa Sitten muutaman sekunnin suoritus ja taas odottelemaan.Verrataan vaikkapa kymppitonnin juoksuun.Siinä on oikeaa tekemistä.Jos vertaa mäkihyppyyn,kisassa ei pahemmin rasitu.Hissillä ylös ja painovoimalla alas.Hissitön mäki vaatii jo enemmän.Torniin kapuaminen rankin osa.
   
 4. tyhmiä olette Vierailija

  Ompas tyhmää porukkaa... Yksilölajeissa kyllä harjoitellaan. Esim. Pitkämäki on todella vahva (penkkikin yli 170g...) ja silti kestävä (juoksee pitkiä lenkkejä, maratonkin menee) eli kyllä löytyy lahjakkuutta ja tosi kovaa harjoittelua taustalta. Ja kyseessä vielä tekniikkalaji eli ei edes pelkkä rankka harjoittelu riitä kun teknisestikin pitää onnistua (ja yrittää välttää vammoja).
   
 5. Ihmettä Vierailija

  Jos ihminen haluaa heittää keihästä,miksi pitää punnertaa jotain satoja kiloja penkissä?Pitääkö lähteä harjoittelemaan johonkin kauas ulkomaille että sais viskattua keppinsä johonkin,ainakin pidemmälle kuin joku muu?Typerää touhua.Kuskata noita tyyppejä ympäri maailmaa kaikkinen lakeijoineen että joku tyyppi saisi viskattua keihään kauas.Saahan sen kepakon heitettyä ilman noita typeriä saastuttavia,kalliita systeemejä.Pitkämäki,nuori sähköinsinööri,eipä häntä taida pahemmin liikuttaa saastumis kysymys.Jokainen kepinviskoja.Harjoitelkoon omilla rahoillaan,kyllä pisimmälle viskaaja aina löytyy.Typerää touhua,leirittää jossakin hevonkuusessa näitä herroja.Sitten maksetaan sikarahoja jostain keihäänheitosta.Voiko tyhmempää olla?
   
 6. sohfwfis Vierailija

  Olen keksinyt ratkaisun keihäänheittoon.Tällä saadaan säästettyä veromarkkoja ja euroja.Samalla turhat afrikan harjoitusleirit jäävät tarpeettomiksi.Ilmakehän saastutuskin vähenee kun ei tarvi näitä keihään viskojia kuljetella milloin mihinkin reenaamaan.Olen kehitellyt sellasen keihään että se lentää pitkälle vähemmällä reissaamisella.Aivan takaniityllä voi heitellä pitkiä kaaria pahemmin rasittumatta.Terokin voisi alkaa kytkemään piuhoja mökkeihin että ihmiset saavat valoa pirtteihinsä.Sama mäkihyppääjillekin.Tehkööt sellasia mäkiä että lentoa löytyy.Hyppyhaalari samanlainen kuin liito-oravan palttoo.Kyllä sellasella joku 500 metriä helposti liitelee.Eikä tarvi turhanpäiten punttien kanssa hikoilla.Harmi kun Spede Pasanen ei ole luonamme.Hänen pajasta olisi löytynyt ratkaisu kaikkiin suomalaisia urheilijoita vaivaava ongelma,ei tule menestystä takavuosien malliin.
   
 7. sohfvfvis Vierailija

  Tero,sähköinssi,älykäs kaveri.Vai onko.Ympäri maailmaa kurvailee ja saastuttaa ilmaa ja kuluttaa veronmaksajien rahoja että saisi viskattua kepakkonsa huitsin nevadaan.Kyllä tällaset urheilijat ja muutkin pitää laittaa omakustannus touhuun.Ympäri mualimmoo,kaikki samalle viivalle.Takuuvarmasti tulee parempia kisoja mitä nyt.Rosvorahojen nauttijat,heille pitää rojauttaa kunnon vero.Jostain kunhanon-lajista maksetaan sikasummia.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti