Hae Anna.fi-sivustolta

Terroria aikovalle kova tuomio

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 13.06.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 038
  Saadut tykkäykset:
  0
  USA:n South Carolinasta oleva tuomittiin kahdenkymmenen vuoden vankeuteen, koska hän yritti liittyä islamilaiseen terrorijärjestöön. Kun 20-vuotias Zakaryia Abdin oli lähdössä Jordaniaan, hänet pidätettiin Charlestonin lentokentällä vuonna 2017. Agentille, joka ilmaisi olevansa isiksen rekrytoija, hän paljasti haluavansa kiduttaa amerikkalaisia. Abdin tunnusti syyllisyytensä, mutta sai siitä huolimatta kovimman rangaistuksen, mitä teosta voitiin antaa.


  Kirjoitus on julkaistu nettijulkaisussa:

  https://detgodasamhallet.com/2019/0...tt-ha-forsokt-ansluta-sig-till-is/#more-17045

  En man från South Carolina, USA, har dömts till 20 års fängelse för att ha försökt ansluta sig till terrorgruppen IS. Den 20-årige Zakaryia Abdin arresterades på Charlestons flygplats 2017, då han försökte gå ombord på ett plan till Jordanien. Till en agent, som utgav sig för att vara IS-rekryterare, uppgav han att han ville tortera amerikaner.

  Abdin har erkänt sig skyldig. Han fick det strängaste straff brottet kan ge.  (Kirjoitus on herättänyt keskustelua siitä, kuinka iso ero on Yhdysvaltain ja Ruotsin tuomioilla, koska länsinaapurissa teko ei olisi ollut edes rikos.)
   
  Last edited: 13.06.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 038
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä ehkä muistaa, että Yhdysvalloissa vangit tekevät työtä, eivätkä voi vaatia korotuksia palkkoihin. Näin ollen järjestelmä on sellainen, että rikosta suunnittelevalle kannattaa antaa pitkä kakku aherrettavaksi. Pohjoismaissa sen sijaan lyhyet tuomiot ovat tarpeen, jottei väki jää neljän seinän sisään rasittamaan yhteiskunnan taloutta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti