Hae Anna.fi-sivustolta

Terveiset Kap Verdeltä

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Tintti, 10.02.2013.

 1. Tintti Vierailija

  Palasimme viikko sitten Salilta Santa Mariasta. Hieno reissu kaikin puolin. Sää paras mahdollinen. Vastaan mielelläni, jos jollakin on paikasta kysyttävää.
   
 2. päkkä Vierailija


  Me lähdössä torstai aamuna. Missä hotellissa asuit? Onko hotelleissa tapana jättää "tippiä" huonesiivoojille. Säilyittekö ilman vatsatautia?
   
 3. Liina Vierailija


  Hei!
  Kiva, kun matkanne oli onnistunut. Itse suunnittelemme matkaa joululomalle 2013.
  Tässä muutama kysymys:
  - osassa hotelleissa on lämmitetty uima-allas ja osassa ei (miten teillä ja onko lämmitys tarpeen)
  Joistain kirjoituksista luin, ettei tarennut uida, kun ei ollut lämmitetty(???)
  -ajattelin allinclusivia (oliko teillä ja jos ei ollut, söittekö hotellissa vai paikallisissa paikoissa
  (hintataso?)
  -onko kokemusta hotelli Belarizontesta?
  -ilmeisesti mitään ostettavaa ei ollut?
   
 4. Tintti Vierailija

  Edelliseen kysymykseen en valitettavasti ehtinyt vastata. Me asuimme Odja d`Água hotellissa keskellä Santa Marian kylää ja meille se oli aivan täydellinen valinta. Hotelli oli rauhallisella paikalla, ei liikennettä, ainoastaan upea maininkien ääni. Otimme puolihoidon, joten ainoastaan pienillä lounailla kävimme päivällä. Mitään vatsaongelmia meille eikä kellään muillakaan ollut. Ruoka hotellissa oli erinomaista. Aamiaisella jopa lasi kuohuviiniä kuului asiaan.

  Ostettavaa ei juurikaan ollut. Me ostimme ainoastaan yhden "neekerinaisen" puuveistoksen ja Cesaria Evoran viimeiseksi jääneen levyn. Kysymistäsi all inclusive-hotelleista en tiedä muuta kuin sen, että ne ovat tosi kaukana kylästä. Tosin sieltä kuului olevan tunnin välein bussilla kuljetus kylälle.

  En käynyt uimassa koko aikana edes hotellin uima-altaalla. Mieheni kävi meressä, vesi about 22-23 astetta. Aallot olivat kuitenkin niin isot, että en itse uskaltautunut.

  MUST-juttu vinkkinä teille. Laiturilta 100 - 200 metriä hotelliimme päin on aina sunnuntaisin lounasaikaan ravintola Angela, joka oli aivan täynnä paikallisia orkesterin soittaessa paikallista musaa. Tarjoilijatkin kulkivat pylly pyörien. Ruoka kerätään lautaselle ja maksu on painon mukaan. Omani maksoi 2,50. Iso lasi rose viiniä 1€, iso olut 2€. Tunnelma paikassa oli aivan mahtava, mutta musiikkia on vain sunnuntaisin. Suosittelen.

  Hintataso on aikalailla Suomen luokkaa, mutta sen ymmärtää, kun tajuaa, että kaikki pitää tuoda, koska siellä ei todellakaan kasva mitään.
  Kaiken kaikkiaan me pidimme paikasta tosi paljon. Viikko riitti lepäämiseen, toisella viikolla olisi pitänyt tehdä jo retkiä naapurisaarille.   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti