Hae Anna.fi-sivustolta

Terveisiä Rhodokselta (Pefkos)

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Anna, 12.08.2005.

 1. Anna Vierailija

  JASSU!
  Loistavan lämpimät lomaterveiset Rhodokselta Stella View Hotellista. Olimme siellä viikon heinäkuun lopussa. Huikeat maisemat ja loistavat ilmat. Parhaimmillaan jopa hieman yli +40 varjossa. Uima-allas oli silloin kyllä tosi tarpeeseen. Pefkos on pieni, rauhallinen kylä, mutta kylästä löytyy tarvittavat palvelut ihan kävelyetäisyydeltä. Tosin tie alas kylään on tosi jyrkkä, toinen hieman loivempi. Rhodoksen kaupungin vanha kaupunginosa oli tosi vaikuttava nähtävyys ja Lindos upeine akropoliskukkuloineen. Kaikenkaikkiaan mahtava paikka, uudestaanhan sinne tekee heti mieli. Kylläkin Pefkos tulee nähtyä viikossa, mutta suuremmat kaupungit pitää nähdä uudestaan. Matkailu on oikeesti kivaa! PS: Jos joku haluaa lisätietoja esim. hotellista, niin mielelläni kirjoittelen täällä palstalla.
   
 2. Anna Vierailija

  No just, kone tökkii sen verran, jotta tässä on nyt pari melkeen samanlaista viestiä peräkkäin. Sori vaan!
   
 3. Minttu Vierailija

  Olemme lähdössä samaan paikkaa syyskuussa ja meillä on mukana tyttären 4 v. poika. Hieman hirvittää tiedoissa mainittu vilkasliikenteinen tie hotellin vieressä, mutta kaipa siellä pärjää kun on vaan varovainen? Onko allas-alueen/hotellin pihan ympärillä mitää aitaa/pensaita?  Kiitos sinulle vastauksista ja nyt vaan lomaa odottelemaan!

   
 4. ANNA Vierailija

  Hei Minttu!
  Suotta huolehdit vilkasliikenteisestä tiestä. Allas-alue on hyvin suojattu, on rauta-aitaa ja pensaita. Tosin tiellepäin oleva portti on päivisin auki, mutta on altaalta kuitenkin tielle jonkin verran matkaa. Ja tie itse asiassa on alempana kuin allasalue. Sitten tietysti, kun tiellä kulkee, niin kannattaa pikkukaverista pitää kiinni kunnolla, liikenne on tosiaankin aika hurjaa. Oikein hauskaa ja lämpöistä lomaa Teille!
   
 5. Evian Vierailija

  Oliko se sama vanhempi nainen (viime vuonna blondi) vielä iltaisin siinä baarissa ""päivystämässä""?

  Laiska kuin mikä--anteeksi vain. Ei pers...ään saanut penkistä, kun meni kysymään jotakin. Tympeä. Annoin piruuttani tippiä, kun soitti meille taksin. Ja, kun ilmastointia varasimme ja maksoimme, piti ""palopuhetta"" kuin 5-v. Ikää meillä on jo kuitenkin lähemmäs 50-v.

  Yleensä joka kohteessa on ollut ystävällistä aplvelua, mutta tästä ""asiakaspalvelijasta"" ei ole oikein mitään hyvää sanottavaa...Anteeksi vain


  Muuten oli ihan ok hotelli.

   
 6. pauliina Vierailija

  Kiitos terveisistä.Matka lähenee ;) Menemme samaan paikkaan 31.8 kymmeneksi päiväksi. Tarkoitus olisi nähdä muutakin kuin Pefkos..,,mm Lardos,Lindos ym
  Auton tai mopon vuokraamista ollaan ajateltu.Rodoksen kaupunkiin on kyllä varmaan viisainta mennä bussilla.Olitteko meriretkellä??
   
 7. Sara Vierailija

  Ei tuo tie haittaa mielestäni lainkaan, hotellihan on korkeammalla eikä tielle ihan heti pääse, uima-altaalta tosin on aika lähellä. Kun oltiin Stella Viewissä, ei siellä lapsiperheitä silloin ollut joten ei ole havaintoja asiasta eli miten lasten kanssa oleminen sujui.
  Menossa taas lokakuussa... siis Rodolle ja samaan hotelliin.
   
 8. Anna Vierailija

  HEI!
  Meriretkellä ei käyty, ei pysty, kun aina merellä tulee hirvittävän paha olo. Mutta Rhodoksen kaupungissa käytiin, vuokrattiin auto ja ajeltiin muun liikenteen mukana. Liikenne on kaupungissa aika hurjaa, mutta hyvin meillä homma hoitu. Tosin vähän puoli vahingossa löydettiin vanhan kaupungin viereen satama-alueelle. Mutta kivaa oli ja pitäähän lomalla vähän jännitystä ollakin. Auton ja mopon vuokrauspaikkoja kylässä vieri vieressä, tarkkana vaan vakuutusten kanssa.
  No, baarin/vastaanoton henkilökunta ei tosiaan ollut ihan parhaita asiakaspalvelijoita, mutta menetteli kuitenkin. Hotelli muuten ihan jees, mutta parina iltana vessassa torakoita. Ne ällöttää ihan tosisaan. Ja viimeisenä iltana sähköt poikki parista huoneistosta n. tunnin. Hyvää matkaa Teille!
   
 9. Saria Vierailija

  Kreikassa ovat lyhyet sähkökatkokset yleisiä, ei siis riipu paikkakunnasta eikä hotellista.
  Vastaanotossa se nuori naisihminen on ihan ok kun muistaa hyvät tavat eli tervehtii jne. Siitä vanhemmasta daamista ei ole ""kokemusta"", ei illalla asioitu siinä eikä kovin paljoa muutenkaan kun ei käytetä allasta. Vanhemman daamin havaitsin keskittyvän etupäässä seurusteluun tuttaviensa/sukulaistensa kanssa joita baariin ilmestyi aina kun hän oli iltaisin ""töissä"".
  Hotelli on todella ok kun vertaa siihen mikä taso Kreikassa on yleensäkin. Ja jos vielä on hyvä onni huoneen suhteen ja saa ylimmän kerroksen huoneen ja kulmasta niin a vot!
  Allasalue suljetaan hyvissä ajoin joten meteliä sieltä ei tule.
   
 10. KK Vierailija

  Kiitos, sinne menossa lokakuussa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti