Hae Anna.fi-sivustolta

Terveyshuolet

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä 2020, 10.01.2020.

 1. 2020 Vierailija

  Jos saisin pari aitoa vaihtoa.
  Kamala väsymys on iskenyt, nukun heittämällä 12tuntia!
  Olin juuri lomalla, joten luulisi, että olen riittävästi levännytkin.
  Onko henkistä, vai näkyykö taustalla vakavampaa?

  Terveysneuvontaa en tarvitse esim kannattaa tarkistaa hemoglobiini -tyyliin jne.
  Kiitos
   
 2. AsteriX Vierailija

  Ero asia painaa sinua. Ja sitten ystävät, jotka kippaavat huolensa sinun syliisi. Sydämellä kotiasiat, toivot asioiden kääntyvän parhainpäin. Kortit lupaavat rahaa tms. voisi olla joku voittokin. Vanhemman miehen huomiosta saat energiaa. Moni ihminen haluaa pitää/ottaa yhteyttä sinuun. Olet ajatuksissa monella, onko sinulla taipumusta vetäytyä omiin oloihisi? Saisit paljon energiaa muista ihmisistä.
  Mitään sairautta ei kortteihin nouse.

  Minulla isoja asioita tapahtumassa lähitulevassa. Millaisiin yllätyksiin on syytä varautua ?
   
 3. 2020 Vierailija

  Kiitos, tuo ero kuvastanee lasten irtautumista kotoa, hienoa mutta kovin haikeaa. Kotipesä tuntuu kovin kolkolta, vaikka mukava puoliso ja karvatassu siellä ovatkin. Toiset ihmiset tuo ja toiset imee energioitani. Nyt on ollut sairastavia ihmisiä
  lähipiirissä. Hyvä jos ei mitään vakavaa.

  Sinulle avautuu tässä kuvaa torimaisemasta, jossa katselet ympäriinsä. Mikään saatavilla oleva asia ei ole kovin lähellä. Vaan kauempana. Aivan kuin ne vetäytyisivät, mistä ehkä eniten olet huolissasi tapahtuukin käänne. Pääasiassa värit ovat valoisia. Joudut kyllä tekemään päätöksiä, mutta saat asioihin etäisyyttä ja osaat toimia oikein. Keskiruskea, hiukset siis, hoikka nainen kommunikaatio ei toimi, sinun ei tarvitse ottaa häntä vakavasti, liittyy työläisiin asioihin. Tähän liittyy mielenpahoitusta.
   
 4. odotuksia Vierailija

  Ei mitään vakavampaa, edes pienempää sairautta, joka olisi hiipimässä. Tilanteeseesi vaikuttaa henkinen prosessisi, jota nyt käyt syvällisesti läpi, uudelle tasolle herkkyydessä tulet päsemään. Saan tähän kropan väsymyksen, joka on kuin puhdistusta erityisesti unen aikaan. Näet varmaankin uudenlaisia, ei välttämättä niin selkokielisiä uniakin ja teet astraalitason vierailuja unissa. Niin kauan kun tämä työstövaihe kestää, koet erityistä väsymystä, tämä työ, mitä fyysisellä ja energiatasolla tapahtuu, on kuin juoksisit maratoneja useita viikossa tai kävisit kovaa kuntosaliharjoittelua. Tämä kaikki on sinun parhaaksesi ja kehosi stabiloituu ja resonoi jatkossa uudelta tasolta, olet tasapainoisempi, intuitiivisempi jne. Koen hartiaseutusi erityisen väsyneenä ja samoin pään alueen (otsa) sekä kurkku. Noille alueille nyt suunnataan hoitojasi yläkerrasta. Ole kiitollinen, kun olet noin hyvän hoitotiimin hoivissa. Maaliskuusi on valoa ja iloa, energiaa tulvillaan. Luo mielikuvat ja mene niitä kohti.

  Mitä minun henkinen kasvuni ja elämäni alkavalla vuodella lupailee? Vähän samoja
  oikeita itselläkin, väsymystä ja asioiden seisomista. Siksi odotuksia monella elämän osa-alueella, alkaako tapahtua?
   
 5. 2020 Vierailija


  Hei, huomasin, että oli tullut vastausta. Kiitos! Jospa tämä tästä helpottaa, vähitellen. Sellaista sekavaa tämä on, myös fyysistä.

  Onko jo ollut, vai tulossa, mutta sellaisen menevän ja toimeliaan miehen kanssa olet tekemisissä. Jonkin pettymyksen tuottaa tai antaa lupauksia joita ei noudata.
  Se, mikä teidän yhteinen intressinne on, en löydä. Jos on uusi tuttavuus, siinä tapauksessa täytyy sanoa, että uusiin miestuttavuuksiin suhtaudu punniten.
  Ai että, tänne tulee sanoisin sellainen "lorujen loppu" vanhaa jää taakse, mitä joskus aloitit, se jää historiaan. Lorun loppu joidenkin ihmisten kanssa.
  Uuden aloittaminen vie aikaa. Uutta syntyy joka tapauksessa ennen kuin vuosi vaihtuu. Ainakin ihmisiä, ihmissuhteita jää taka-alalle. Elämäsi pöytä puhdistuu.
   
 6. kiitos Vierailija

  Kiitokset. Lorujen loppuun soveltuisi juuri lupauksensa pettänyt mies, olen siis jättämässä sellaista vaihetta taakse. Toivottavasti tulevassa ei enää osu kohdalle vastaavaa tapausta. Pystytkö näkemään, onko samanlainen kaveri vielä tämä uusikin tuttavuus, jonka kanssa suunnittelen tekemisiäni? Vai onko tämä lupausten pettäjä jo tämä lorujen loppuun liittyvä henkilö? Kiitos jos jaksat tarkentaa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Katson tänään
   
 8. Yksi vielä Vierailija

  Tässä yksi vielä, jos jaksat? Jos ei niin ei se mitään. Minulle kaikesta huolimatta näkyy kuva laboratorionhoitajasta jolla on neula kädessä. Taidat kuitenkin käydä labrakokeissa mieltäsi rauhoittaaksesi. Vakavaa ei näy. Tässä toinen kuva harmaa maisema jota katselet ja haukottelet samanaikaisesti.
  Sitten tulee kuvaa isosta männystä, kävelet ja imet raitista ilmaa keuhkoisi. Koen, että sinun olisi rauhoitettava itsesi ja jätettävä murheet taaksesi. Aivan kun kantaisit muidenkin murheita, olisiko lähipiirissä asioita, joita murehdit? Koeta heittää ne pois.
  Jonkinlaista uudistumista ja tavallaan käyntiin lähtöä tulee maaliskuun alussa. Ikään kuin heräisit talviunilta, Kova vauhti ja monta asiaa yhtä aikaa. Koen että väsymisesi on väliaikaista vain. Uusin energioin olet keväällä liikkeellä.
  Minulla hiukan samat jutut; väsymys kova, kokeita otettu ja lääkäri edessä. Löytyykö jo vastaus vai tulenko tyhjin taskuin takaisin? Yksi veriarvo ainakin oli pielessä, ehkä muitakin?
   
 9. 2020 Vierailija

  Hei, siihen rinnalle nousi kyllä pettymyksen kortti, pahoittelen.
   
 10. 2020 Vierailija

  Kiitos, kyllä aion käydä laboratoriossa, saan paremmin mielenrauhan.
  Ikääntyneitä läheisiä on ympärilläni, heistän kannan huolta, toivoisi, että heillä olisi turvallinen olo.

  Lääkäriin menet, se on selvä, tapaamisenne ei näyttäsisi tuovan riittävää tulosta.
  Asiasi pohdintaa. Lisää tutkimuksia? (jos saan kysyä puolestasi näin?) Siihen positiivinen vastaus, asioiden tulkintaa. Tähän tulee, että älä jätä asiaa siihen, mihin et ole tyytyväinen vaan hae vastaus. Se voi tarkoittaa lisätiedon saantia vaikka toiselta asiantuntijalta, jos ko. lääkäri jättää tulkinnanvaraa. Tilanteesi selviää, ei ole katastrofi.
   
 11. Väinönputki Vierailija

  Haluan välittää sinulle hoitavaa energiaa. Jos minulle näet jotain, ihan mitä vaan, niin voit kertoa
   
 12. 2020 Vierailija

  Kiitos:)
  Sanonta varjojen vanki näkyy sinulle, roolin muutosta pukkaa, varjosta valoon astumista. Taustalla oleva vaikuttaja, vaikuttava henkilö, viestiä tulossa. Valmentautumista, valmistautumista johonkin uuteen.
   
 13. 2020 Vierailija

  Kiitos teille :)
  Matkaa taitettava, arkea joudutettava, joten suljen ketjuni.
  t.2020
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti