Hae Anna.fi-sivustolta

thai-tytöt

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä mustasukkainen, 05.01.2006.

 1. niin Vierailija

  monet ovat, toiset eivät. Aivan kuten meilläkin
   
 2. pertsa Vierailija

  jos puhutaan kauniista naisista,kannattaa kähteä väli ja eteläamerikkaan.Thaimaalaiset on lyttynenäisiä ja vääräjalkaisia kääpiö kansa.
   
 3. Bkk Vierailija

  Aivan! Kyllä voidaan sanoa, ettei thai-ihmiset yleisesti ottaen ole kovin kaunista kansaa.
   
 4. Vierailija

  bkk ja pertsa taitaa olla just näitä rasistin esille tuomia
  ""tasa arvoa vain keittiössä feministejä""

  voi voi teitä
   
 5. Bkk Vierailija

  Ei voi mitään, mutta kun mielestäni muualla päin maailmaa on vaan kauniimpia ihmisiä verrattuna thaimaalaisiin. Olen Thaimaassa käynyt viidesti ja mielipiteeni perustuu ihan vaan näihin matkoihin. Esim. Venezuelassa ja Italiassa on minun mielestäni kauniita naisia. Mutta makuasiahan tämä. Thaimaalaiset ovat mielestäni melko rumaa kansaa, kuten varmaan me isot olemme rumia heidän mielestään.
   
 6. Tietomies Vierailija

  Ne italialaiset ei anna pillua niin herkästi. Kalliimpaa se on siellä Etelä-Amerikassakin.

  Siksi on köyhien suomalaisten tyydyttävä thai-pilluun.

   
 7. Rasisti Vierailija

 8. Vierailija

  bbk älä yleistä sillä
  kauneus on katsojan
  silmissä :)
   
 9. Itse seurailin myös aikani hotellin ""kauniita naisia"" jotka uuden vuoden kunniaksi olivat pukeutuneet pikkupikkubikineihin (=stringeihin). Rinnatkin olivat täydelliset - näin naisenkin mielestä.

  Mutta kyllähän naisen vainu on pettämätön - ja totesin miehelleni, että ovat nuo miehet kyllä todella uskomattoman näköisiä. Mies oikein värähti ja kysyi: ""Ovatko nuo todella miehiä"".

  Ja pianhan se dragshow alkoikin...
   
 10. Rasisti Vierailija

  Upeeta, upeeta !
  Nyt löytyi maa jossa miehetkin on kauniita. Ja vielä naikkosen (lue=suomaalaisen naikkosen) mielestä. Ajatelkaa kun homokin löytää sieltä onnen. Onnen maa !
  Mikähän on suomen tilanne.
  Onpa aika kohteliaisuus Thaimaalle.
  Mutta , voi meitä suomiukkoja. Naistemme mielestä olemme ... jaa - enpä kehtaa sanoa.
  Entäs nuo meidän ""ihanan kauniit rakkaat kultanuppu sulopylly femakot"" jotka kaikin keinoin ""yrittää"" alistaa makuamme siihen karmeaan suuntaan (lue=femakkohirmu).
  SIIS - lähtekäämme JOUKOLLA Thaimaahan. Unohdetaan täkäläiset kurjat olomme. Jokainen meistä miehistä löytää 10 kertaisesti kauniimman ja ystävällisemmän naisen sieltä kuin täältä suomesta.
  Olkaamme realisteja. Täällä meillä EI ole sijaa - ei tulevaisuutta - rahattomana meidän päälle kustaan - lapsemme varastetaan - kiristetään - maksatetaan - uhkaillaan sossutädeillä ja ulosottomiehillä. Mies ja rahat Thaimaaseen. Hurraa Hip Hei - Thaimaa kaiken vei !

  Ja ""elämä"" hymyilee meille (lue=ainakin miehille) !
   
 11. Rasisti Vierailija

  On ne ainakin paljon kauniimpia kuin suomaaalaiset konsanaan ! (lue=naiset ainakin - miehien kauneudesta en itse ymmärrä mutta joku sanoi , että nekin on kauniita - heheh..)
   
 12. Rasistille Vierailija

  Ihan ystävälliseti kehotan sinua ottamaan yhteyttä oman kuntasi terveyskeskukseen. Tarvittaessa voit tietysti soittaa hätänumeroon 112, mutta maanantaiaamuna pitäisi sinulle löytymän keskusteluapua terveyskeskuksen kautta.

  Jos numeron etsiminen tuottaa hankaluutta, niin soita kuntasi/kaupunkisi vaihteeseen; he osaavat yhdistää puhelun eteenpäin.
   
 13. Rasisti Vierailija

  Vastaan Sinulle kohteliaasti seuraavaa :

  En ymmärrä kuinka Suomen naiset eivät kannusta ja puolusta puolustuskyvyttömiä Thai naisia. Luulisi , että naiset pitävät yhtä ja auttavat toisiaan. Olen sanonut , että Thai naiset ovat kovista oloista lähtöisin. He usein elättävät perheitään ja lapsiaan ja itseään. Voi olla , että he myyvät myös itseään , mutta jokaisessa yhteiskunnassa sellaista tapahtuu. Haluan puolustaa sellaisia ihmisiä joilla ei ole mahdollisuutta puolustaa itseään.
  Suomessa on hyvä sosiaaliturva ja avun saa hädässä. Thaimaassa ei ole samalla tavalla.
  Suomalaiset miehet ovat usein löytäneet sieltä seuraa, vaimonkin. Mitä pahaa siinä on jos joku mies pitää Thaimaalaisista naisista (tai miehistä). Tai siinä jos Thaimaalainen mies vaikka rakastuisi Suomalaiseen naiseen.
  Minusta on kummallista , kun maailmassa riittää jokaiselle sopivaa seuraa jos on valmis sitä etsimään.
  Miksi miehiä syyllistetään tästä. Onhan naisillakin mahdollisuus samalla tavalla etsiä seuraansa mistä haluaa.
  Euroopassa on vapaus. Vapaus olla tai muuttaa pois.

  Mitähän apua minun olisi haettava jos puolustan tätä vapautta ja Thaimaan - minusta viehättäviä naisia.

  Voinkin vielä todeta , etten ole koskaan käyttänyt ainuttakaan Thaimaalaista naista hyväkseni - millään tavalla - ikinä. Enkä tunne sellaista henkilöä joka olisi !
  Olen lähinnä epätoivoinen siksi, että Suomalaiset naiset tasa-arvo asenteillaan vain pilaavat omia mahdollisuuksiaan saavuttaa toimivia mies suhteitaan.
  Sillä saa aikaan myös onnettomia miehiä !
  Toivon keskustelulla päästävän asian peruskysymyksiin , miksi miehet ovat niin kiinnostuneita vaihtoehdoista elämässään. Kerropa miksi ?

  Oma elämäni on siltä osin kunnossa, enkä seurustele Thaimaalaisen naisen kanssa. En myöskään Suomalaisen. En ole homo enkä transvestiitti. En ole aviossa.
  Toivon , että naisemme Suomessa ymmärtäisivät miten miehiä täällä tulisi kohdella jotta he EIVÄT lähtisi vihreämmille laitumille.
  Toivon sydämeni pohjasta , että avioliitot kestäisivät täällä ja lapset saisivat pitää vanhempansa. Heidän hyvinvointi heijastuu myös tulevaisuudessa Suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointina ja siinä kuinka toisiamme kohtelemme.
  Toivottavasti ymmärrät yskän oikein.
  Täällä keskustelufoorumilla on paljon tunteita mukana, mutta on hienoa , että ihmiset voivat tuoda tunteitaan esiin. Paljon on myös väärinkäsitystäkin kun yön tunteina kirjoitellaan ja huuruakin voi olla mukana.
  Huomautan vielä, että miesten hyvinvointi tuo myös naisillemme hyvinvointia ja feminismi on mielestäni tuhoava voima , vaikka sillä varmaan päinvastaista toivotaan olevan.
  Yrittäkää ihmiset pohtia asioita hieman ennekuin syyllistätte, leimaatte tai parjaatte Thaimaalaisia. Heillä on vanhempi kulttuuri kuin meillä, kaunis maa ja erittäin ystävälliset ihmiset.
  Haukutaan mieluummin itseämme. Siinä on paljon enemmän tekemistä ja ajan oloon se voi tuottaa positiivisen tuloksen.
  Meille kaikille.
  Ja kiitos Sinulle ystävällisyydestäsi.
   
 14. Bkk Vierailija

  Hö:lle: Mitä olen yleistänyt? Sanoin VAAN oman mielipiteeni, että thai-kansa ei ole minusta (eikä muuten miehestänikään) kaunista kansaa. T. Bkk, ei bbk
   
 15. Vierailija

  Bkk kirjoitti:

  Aivan! Kyllä voidaan sanoa, ettei thai-ihmiset yleisesti ottaen ole kovin kaunista kansaa.

  Eikö tämä ole yleistämistä ???

   
 16. hö-hö Vierailija

  Todellakin kauniita ovat, ainakin minun mielestäni,
  vai mitä mieltä itse olet, katso vaikka itse.
  http://www.huahinafterdark.com/

  Kaikkein kauneimpia ovat P&P-baarin tytöt, kuin myös Romantic-baarin kaunottaret.
  Kauneus kun on katsojan silmissä.
  Minä ainakin tykkään noista pullukoista, joita siellä on aika monta mukana.
   
 17. Rasisti Vierailija

  hö-hö !
  Niin , mitä siihen voi sanoakaan muuta kuin hö-hö-höööö!
  kateutta on monenlaista. Minullakin naapuri, jossa nainen on talossa kunkku ja miehellä ei ole mitään sanottavaa. Uskotko jos sanon , että monessa talossa on sama malli.
  ""Kunkku"" makaa niinkuin petaa - aikanaan. Miehet lähtee kun ei uskalla edes sanoa näille naisille mitään täällä. Mutta, sitä ei kannattaisi pelätä. Reippaasti vaan huomauttamaan.
  Sanonkin, että suurin osa miehistä joita tunnen pitää Thaimaan naisia kauniina. Sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun - mutta baareissa naiset on yleensä kauniita ja kohteilaita. Jopa tautisen kauniita - jos näin brutaalia sanontaa käyttää.
   
 18. näin on Vierailija

  Katselin tautisen kauniita baarityttöjä PP-baarissa ja Romantiikassa tolta linkiltä. Taudeista en tiedä, mutta
  valkoinen keppi pitää olla, jos niin pahasti haksahtaa, että silmissään pitää noinkin paljon elämää nähneitä asiakaspalvelijoita kauniina.
   
 19. Bkk Vierailija

  Kyllä voin sanoa, ettei thai-ihmiset yleisesti ottaen ole kovin kaunista kansaa.

  Helpottiko elämääsi ""Hö""?
   
 20. Rasisti Vierailija

  Ihan hyvä mielipide Thaimaalaisista ""ja heidän kauneudestaan"" jos niin on. Meidän tulee kunnioittaa naistenkin mielipiteitä ja toimia sen mukaan.
  Minullakin on oma mielipiteeni sanottavana Suomalaisista naisista - ja yleistäen voin sanoa , että inhoan sitä massaa ja nyrpeetä naamaa. Keho on yleensä kovin läski.
  Nythän on siitäkin kovasti julkisuudessa keskusteltu , että ihmisten tulee vastata omasta terveydenhuollostaan jos läskiä kertyy kroppaan.
  Thaimaassa kansa on hyvinkin hoikkaa keskimäärin. Siihen vaikuttaa terveellinen (terveellisempi kuin Suomessa) elämäntapa. Ja tietysti mukava suomalainen mies seura :)
   
 21. Jos todella on näin vakavaa,niin miksi mies kiusaa entistä perhettään.Ei maksa elatusmaksujaan,valehtelee lapsille olevansa hyvä isä ostamalla heille joululahjoja.Ei tämä korvaa isää,ettei lapset näe arjessa isää.Rohkeus kuitenkin kertoa totuus puuttuu,vai yritetäänkö tällä uskotella vaimolle ja lapsille että hän palaa vielä heidän luokseen kun vaan vaimo on uskollinen hänelle ja odottaa kunnes tämä thai nainen on loppuunkäytetty.Älä kuule luule rasisti,että tällaista moraalitonta huoripukkia enää voi isäksi huolia saati aviopuolisoksi,kun ei penniäkään heru lasten edes ruokaan.Jos ei pulmia voi muuten puhua,että pitää lentää thai tytön kainaloon ja unihtaa arki ,niin eipä ole tällainen mies minkään arvoinen.Meidänkin ukko lähti heti taas thainaisen luokse kun oli ensin esittänyt lapsille hyvää isää-jouluna.Päästäkää entinen perhe irti,ennenkuin teette päättömyyksiä,toivoo sivistynyt vaimo
   
 22. kysymys? Vierailija

  Minkäs takia ukkos Thaimaahan menee?

  Onko ukkos yksin syyllinen tähän?

  Milläs ukkos Thaimaahan menee,
  kun elatusmaksut otetaan tilistä
  jos ei ukko maksa elatusmaksuja
  suosiolla?

  kysyn vaan to.vi
   
 23. jakke Vierailija

  En nähnyt ton linkin takaa yhtään kaunista tai miestä.Lyttynenäsiä kääpiöitä ja ladyboyta.Googleta koneellas latinalaista amerikkaa ja myönnä tosiasiat.Brsilian matkat on aika edullisia ja naiset makeita,piristy ja lopeta toi jankutus!
   
 24. Jannu hei Vierailija

  Hei Jannu
  Mihin tämä kirjoittamasi tieto perustuu?

  ""
  En ole professori mutta tiedän että nämä hemmot jotka ovat tuoneet tyttöystävän/vaimon tänne suomeen niin suhde jatkuu pienellä prosentilla!
  ""

  Asiaa kiinnostaa sikäli, kun itselläkin on thai-vaimo. Olen tuollaisen väittämän ennenkin kuullut mutta kukaan ei ole osannut kertoa tietolähdettä. En ole nähnyt että missään tilastoidaan erikseen suomi/thai-avioliittojen eroprosenttia.

  Tunnen kymmeniä suomi/thai-pareja ja 3 päättynyttä liittoa. Yhdessäkään tapauksessa liiton päättyminen ei mitenkään johtunut thaimaalaisuudesta. Syyt olivat lyhyesti: 1 miehen kuolema, 2 miehen alkoholismi, 3 miehen väkivaltaisuus  Sen sijaan näitä tapauksia tunnen useita ja olen yksi heistä:
  ""
  Yhdellä kaverillani on vallan loistava ja ihana Thai vaimo, ei
  voi kun kehua!
  ""


  Siis kerrohan Jannu tietolähteesi. Muussa tapauksessa kirjoitustasi voidaan pitää pelkkänä luulona jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
   
 25. Rasisti Vierailija

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti