Hae Anna.fi-sivustolta

Thaimaan hinnat onkin sitten aika korkeita kun vertaa..

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä tarkkaeuro, 04.12.2008.

 1. tarkkaeuro Vierailija

  ...Filippiinien hintoihin. Muutenkin se olisi varmaankin kokeilemisen arvoinen maa lomailun kannalta, jos tämän sivun tekstiin on vähänkään uskomista; http://www.comwest.fi/fi/uutisia/aasia/thaimaa-filippiinit.html

  Ja lueppas vähän lisää sieltä alaosan linkistä. Siellä tuntuu tapahtuvan kummia.
   
 2. jdkjddjsjdjd Vierailija

  Itse molemmissa maissa matkustaneena pidän kyllä tuota mainosta aika erikoisena. Hinnoissa ei juurikaan ole eroa, mutta en tiedä esim. Phuketin hintatasoa, ja Thaikuissa on mielestäni lähes samat hinnat kuin Filippiineillä. Hämmästelen, jos jostain Thaikuista löytää lähes Etelä-Euroopan hintatason. Onko siis Phuket, Krabi alueella merkittävästi kalliimpaa kuin muualla Thaikuissa? Ja turvallisuustilanteen kommentti "jatkaa tahallista vääristelyä" jätän omaan arvoonsa, kukin kokee omalla tavallaan. Itse pidän Filippiinejä huomattavasti "vaarallisempana" kohteena.
   
 3. Mitä sä tolla tarkotat 'itse pidän...' jne.'?
   
 4. sama jäppinen Vierailija

  Miten sä voit sanoa, ettei hinnoissa ole eroja? Onhan niissä ihan älyttömästi! Ja uskoa voit, mä tiedän.
   
 5. taas sama Vierailija

  On tullut asuttua molemmissa maissa pitkään ja käyn niissä jatkuvasti edelleen. Tosin taikut on alkanut jäädä pahasti matkakohteena tappiolle.
   
 6. vaimo filippiina Vierailija

  Jatkuvasti kuulee Thaimaassa suomalaisen hakatun tai jopa tapetun. En tiedä ainoatakaan tapausta Filippiineiltä, mutta ehkä siellä on vaarallista kun on niitä hyttysiäkin.
   
 7. vieläkin sama Vierailija

  Jos olet matkustellut, niin missä on tullut aikaa vietettyä?

  Puheet vaikuttaa vähän Pattayan tyylisiltä, tai toinen vaihtoehto, jossain Thaimaan maaseudulla, missä mikään ei oikeastikaan maksa mitään. Siitäkin huolimatta, Filippiinien 'ei mitään' on vielä paljon paljon vähemmän.
   
 8. ole eksakti Vierailija

  Onko Thaimaan hinnat Chiang Main hintoja, Bangkokin hintoja vai Phuketin hintoja? Niissä on keskenään eroa huimasti.
   
 9. Lokakuussa sekä Thaimaassa (Koh Lanta+Bangkok) sekä indonesian Balilla käyneenä voin todeta, että hintataso on melko sama. Thaimaasa halvempaa oli ruoka ja majoitus, Balilla vaatteet + retket jne. En menisi kovaan ääneen liputtamaan kummankaan paikan halpuutta. Hinnat voivat tietysti olla hyvinkin erilaiset "ei turistialueilla", niistä ei ole kokemusta.
   
 10. vierailija2 Vierailija

  Olemme talla hetkella Boracayn saarella Filippiineilla. Kauhistelin, kun luin ton hintavertaus jutun. Angel on paikka jossa saa sexypalvelut. Clarkin kentta siis on avattu ja sinne paasee suoraan, jos on asiasta kiinnostunut. Itse tulimme Manilasta tanne.
  Hinnat sinansa pitaa paikkaansa ja on huomattavastikin halvempi. Taalla kuin Manilassa elaa herroiksi. Manila on aika ikava kaupunki, herkemmalla ihan sydan sarkyy. Kerjalaislapsia, aikuisia lapsineen nukkuu ja asuu pahvien paalla rantakadun kasvien seassa, yleinen slummimaisuus ymparilla ei sovi kaikille. Itsekin varasimme hotellista sviitin, en voinut odottaa parempaa, kun kaupunkia katselimme. Se siis oli jarkky. Jos et voi syoda likaiselta liinalta tai poydalta ala mene manilaan.
  Boracay on paratiisi siihen verrattuna. Taalla vaan on nyt turhan paljon jo turisteja. Elamys oli tulla kaksi moottorisella koneella ja vene matka paalle tanne saareen. Hotelliin saavuimme sivuvaunullisella mopolla. White Party Hei Jude ravintolassa oli uutena vuotena mahtavaa. Tassa makailen riippumatossa terassilla ja rapellan konetta. Kohta alkaakin olla ruoka-aika, 6 tuntia enemman kun klo siella.
  Ja lennot saa tosi edullisesti Fiinnairilla Hong Kongiin ja sebulla Manilaan. Ollan siis oltu joulu ja uusivuosi matkoilla n. kk. Maksoimme lennoista Finnair 630 henk +sebu satasen verran..
   
 11. vierailija Vierailija

  finnairilla lensimme, sebussa olimme , filippiineillä kävimme. Pitää hinnat paikkansa sinänsä. Annan uutiskirje tilaa. Nukkuu aikuisia lapsineen.
  Riippumatossa parempaa odottaa en voinut. Tosi lennot edullisesta ja finnairlta saamme. Nykyajan kirjoittelu muistutta jappanilaisten haiku runoja muistuttaa japanilaisten ,kirjottelu haiku nykyään missä olemme koh bali lanta olemme kohta mopolla uutiskirje annan bali kilpailut tilaa hintoja bangkokin parempaa odottaa jne...
   
 12. vierailija Vierailija

  ei ole niin paljon turisteja, eikä varsinkaan suo,malaisia
   
 13. vierailija Vierailija

  filppareilla vähemmän turistei ja varsinkin soomalaisiii
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti