Hae Anna.fi-sivustolta

Thassoksen muuttunut hotelli

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä oliivien ystävä, 14.09.2006.

 1. oliivien ystävä Vierailija

  Hei, harmitti Finnmatkojen soitto, että puoli vuotta sitten varattu hotelli Alexandara Beach onkin buukattu täyteen, emmekä mahdu sinne. Lähtö ensi torstaina !Tilalle ehdotettiin hotellia nimeltä Athrium. Onko kenelläkään kokemusta hotellista ? Olimme varanneet Alexandarasta mm. puolihoidon, joka nyt siirtyy Athriumiin. Lisäksi Alexandrassa olisi ollut kylpylä...eli toivon tietoja hotelli Athriumista mahdollisimman pian, koska loma on jo lähellä. Entä ovatko muut kokeneet näitä viime hetken hotellimuutoksia ?
   
 2. TiinaK Vierailija

  Aika kummaa sinänsä, Athrium ei ole tuttu, ei kyllä Alexandrassakaan ole asuttu, koska ei pidetä isoista hotellista. Vaikuttaa aika oudolta... on kyllä niin että vika on hotellin, siellähän on muitakin kuin suomalaisia ja kuka tahansa voi netin kautta buukata. mutta se on totta että suomalaisia "sorretaan"...
   
 3. Carmen Vierailija

  http://www.travel-infopoint.de/griechenland/thassos/thassos2005/bilder-thassos-atrium-coral-beach.htm

  Atrium on siis entinen Coral Beach, joka on uusittu. Viehättävä paikka. Ei ole ehkä niin "hieno" ja iso kuin Alexandra, mutta San Antonion ranta on ehdottomasti parempi, kuin AB:n. Aivan rannalla on ihana taverna viiniköynnösten varjossa, jossa voi vilvoitella esim kylmän Mythoksen ja kreikkalaisen salaatin kera.
   
 4. höh Vierailija

  Ilmoita sinne että ei käy. Haluat siihen hotelliin minkä olet varannut. Musta toi on törkeetä. En muuten enää käytä Finnmatkoja kun ne on perseestä muutenkin. Mä ainakin varaan matkani hyvissä ajoin etukäteen juuri siksi että pääsen haluamaani hotelliin!
   
 5. minä Vierailija

  Kai saitte jonkinlaista rahallista korvausta hotellin vaihtumisesta kun ilmeisesti on vielä huonompitasoiseen hotelliin vaihtunut?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti