Hae Anna.fi-sivustolta

Thassos lauttamatka

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Katzu, 25.08.2005.

 1. Katzu Vierailija

  Thassos kiinnostaa kohteena, mutta voisiko joku kertoa lauttamatkasta mantereelta saarelle ja takaisin. Lentokenttähän on käsittääkseni mantereen puolella ja lauttamatka saarelle pääsemiseksi välttämätön. Voin helposti pahoin kaikenlaisissa laivoissa. Olisi mukava tietää muiden kokemuksia ennen kuin varaan matkan ko. kohteeseen. Kaikki muutkin asialliset kommentit paikasta ovat tervetulleita.
   
 2. Hannele Vierailija

  Matkahan on tosi lyhty,kestää reilut puoli tuntia.Saari näkyy mantereelle.Meillä kesäkuussa ei keinunut yhtään.Oli kiva piristys bussimatkaan.Ruokimme lautan ympärillä kirkuvia lokkeja ja nautimme auringosta ja leppeästä merituulesta.
  Sinne vaan,Thassos on upea paikka.
   
 3. saari Vierailija

  Saarelle on pakko mennä joko laivalla tai lautalla, se on välttämätöntä, vrt. esim. Turun saaristo.
  Lentomatkan jälkeen - joka oli aika lyhyt - laivamatka virkisti, näki mukavia maisemia, mm. mahtavat hiekkarannat heti laivarannan läheisyydessä ja sitten Thassoksen saari jo kohta horisontissa. Tuolla matkalla ei kukaan ehdi voida pahoin, onko sinulla jokin kammo vai msitä johtuu?

  Nimim. 3 kertaa käynyt
   
 4. patsy Vierailija

  Laivamatka tehdään suht.isolla autolautalla, ei keinuta !
  Sisällä oli ilmastoinnin vuoksi todella viileää ja raikasta, virvokkeita voi ostaa baarista. Matka menee todella joutuisaan, älä sen takia hylkää Thassosta!
   
 5. katzu Vierailija

  Ei ole kammoa ei! Mutta minkäs pahoinvoinnille voi. On koettu muutaman kerran Tallinnan laivoilla.
   
 6. inkku Vierailija

  Ihmettelen kyllä jos pienellä matkalla tyynellä säällä joku voi pahoin. Kuinka voit olla lentokoneessa, siellä on usein töyssyjä esim. Tatra-vuoristoa ylitettäessä?
   
 7. peikko Vierailija

  Antaa sen mennä jonnekin muualle... parempi niin. Eihän siinä lautassa edes huomaa olevansa merellä jos ""piiloutuu"" sisätiloihin.
   
 8. Katzu Vierailija

  No niin ja taas mentiin asiattomuuksiin! Halusin nimenomaan tietää lauttamatkasta enkä ruveta analysoimaan missä ja miten voi voida pahoin. jos ei em. kahdella kirjoittajalla ole muut sanottavaa niin voitte varmaan pitää mielipiteenne ihan omana tietonanne. Kiitos asiallisista kirjoituksista ketjun alkupäässä!
   
 9. Hannele Vierailija

  Katzulle.
  Suosittelen kysymistä kreikka.netistä,koska siellä on paljon asiallisempaa porukkaa.Harmittaa tosiaan,kun joku kysyy aivan asiaa,ja jotkut valopäät alkavat sitten saivarrella asian vierestä.
  Kreikka-foorumissa on mm. aivan oma osasto Thassokselle.
   
 10. katzulle Vierailija

  Ole hyvä ja lue, lauttamatkasta on kerrottu kyllä jo kaikki tarpeellinen. Sinun on todella paras pysyä Suomessa eikä mennä hermoilemaan yhtään minnekään. Nuo kummalliset sisämaan ihmiset tärisevät kun näkevätkin merta! Turha Kreikkaan on mennä, siellä on merta joka puolella. Tämä on faktaa!
   
 11. mielipide Vierailija

  Eihän kukaan VOI tietää koska tuo kysyjä alkaa voida pahoin, psyyke on joillain sellainen. Ei kreikkanetissä eikö ryssänetissä tiedetä sen paremmin. Jos kokeniden kokemukset eivät riitä mitä sitten? Pysykööt akka kotona vaan.
   
 12. irina Vierailija

  En ole voinut pahoin, se ei onnistu edes. Naurettava ajatuskin jo.
   
 13. Katzu Vierailija

  Eipä sitä ikinä uskoisi millaisia ""viistopäitä"" sitä saa liikkeelle kysymyksellä kuin kysymyksellä.
   
 14. törkeää Vierailija

  Saatko jotain ylimääräisiä kiksejä akottelusta?
   
 15. mm Vierailija

  Matkapahoinvointipilleri ajoissa nautittuna auttaa kummasti. Hyvää matkaa Thassokselle!
   
 16. pointti Vierailija

  Aloittajalla on henkilökohtainen ongelma eli ei voi astua laivaan. Ongelma on itsensä ratkaistava eli ostettava pahoinvointipillereitä tai sitten pysyttävä maakrapuna, muuta keinoa ei ole. Kysymys on äärimmäisen lapsellinen.
   
 17. Kouros Vierailija


  Jos ongelmana on JATKUVA pahoinvointi laivamatkoilla, jopa lyhyilläkin, niin ei siihen Kreikka.net edes pysty auttamaan, vaan se vaatii lääkärissäkäyntiä.

  Lääkäri kyllä antaa tarkemmat ohjeet. Minä voisin nyt pikaisesti neuvoa kuitenkin sen verran, että osta apteekista MATKAPAHOINVOINTILÄÄKETTÄ, se autta sinut pahimman yli. Jos pulma jatkuu, saattaa sinun välikorvassasi olla jokin akuuttu vika, joka voi vaatioa vaikka leikkausta, tai ainakin pitempää hoitoa ammatti-ihmisten valvonnassa. Aiheetta eteenpäin!

   
 18. Alter ego Vierailija


  Haluaisin lisätä oman ""rikkani rokkaan"" tuohon sinänsä erinomaiseen Kouroksen neuvoon. Kysymyksessä saattaa olla Krooninen VÄLIKORVAN TULEHDUS, joka oirehtii vain silloin tällöin. Tässäkin tapauksessa on syytä kääntyä lääkintäviranomaisen puoleen.

  Oikein hyvää matkaa vain .

  -HJN-
   
 19. kourolle Vierailija

 20. hah haa Vierailija

  Voi jeesus, pissahanukainen leikkii lääkäriä!!! Potilas se on itse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Korjaan pisiksen tiedon:
  Lääkäri hoitaa potilaita, ei lääkintäviranomainen. Se lukee vain papereita.
   
 21. Kourokselle Vierailija

  Ei tuossa aiemmin ollutkaan kyse,että kreikka.net auttaisi laivapahonvointiin,vaaqn ,että sieltä saa asiallisiin kysymyksiin asiallisia vastauksia.Tälle foorumille on kerääntynyt porukkaa,joka haluaa vain soittaa suutaan.
   
 22. mara Vierailija

  Kreikkanetissä pyörii sama vikapää joka täälläkin eli se kolmella kirjaimella.
   
 23. Katzulle Vierailija

  Tulimme eilen Thassokselta ja laivamatka kesti noin 45 min. Laiva ei heilu ollenkaan ja vaimollani on myös sama vaiva, että tulee helposti merikipeäksi. Kummallakaan kerralla ei tullut mitään joten sinäkin selviät varmasti laivamatkoista.
   
 24. Kouros Vierailija


  Ei ole kaikilla yhtä helppoa. Esimerkiksi minä joudun nousemaan yöllä noin kolme kertaa ylös, vain välikorvan särkyjen takia. Jotkut ihmiset ovat SELVIYTYNEET vain särkyhoidolla, muut, esimerkiksi, minä, joudun tukeutumaan tärkeämpään ASIANTUNTIJA-hoitoon.

  Paljon Kreikan saarilla matkanneena olen kuitenkin selvinnyt ongelmastani käyttämällä MUSTIKKARAASTETTA! Ehkä luittekin viime viikolla Helsingin Sanomia?   
 25. Afti Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti