Hae Anna.fi-sivustolta

Thassos, Naxos vai Karpathos...?

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä SL, 07.01.2005.

 1. SL Vierailija


  Tervehdys!

  Thassoksella, Naxoksella tai Karpathoksella / kaikissa näissä käyneet kertokaa, mitä näistä kohteista suosittelisitte kahdelle 24-vuotiaalle naissukupuolen edustajalle? Lomaltamme haluamme ihan perusjuttuja, kauniita maisemia, kivoja rantoja, hyviä ruokapaikkoja, katsella aitoa Kreikkalaista elämänmenoa, ylipäätään rentoa meninkiä. Yöelämä saisi olla kohtuullinen, emme kuitenkaan etsi mitään ""biletyskohdetta"", mutta emme ""tuppukylääkään"".

  Thassoksen Limenariaa ja Karpathoksen Pigadiaa epäilisin aika pieniksi paikoiksi... Löytyykö kuitenkin edes muutama musiikkibaari, missä pääsisi hytkymään musiikin tahdissa :) ? Naxokselta jotenkin uskoisin löytyvän...

  Kiitos vastauksistanne!

   
 2. aloittajalle Vierailija

  Olette kysyneet tuoat samaa jossain toisella palstalla ja olen vastannutkin.
  Nuo kolme saarta ovat aikalailla samantapaisia eli aitoja kreikkalaisia saaria joita yletön massaturismi ei ole vielä onnistunut pilaamaan. Siitä vain valitsemaan, mikään noista ei ole huono valinta. Pieniä paikkoja ne eivät ole mutta jos haluatte joatin tyyliin Rodoksen kaupunki,Iraklionin kaupunkin, silloin tietysti. Joku ei kriteereissänne mielestäni stemmaa eli idylliä ja valtaisaa ihmismäärää ei voi yhdistää samaan pakettiin, eihän? Olen käynyt noissa kaikissa ja kahdessa jopa useamman kerran. Ei mitään moittimista. paremmuusjärjestykseen en niitä myöskään pysty laittamaan.
   
 3. Lähti tuo viestini pikkasen aikaisin.
  tahssoksen kaupunki on saaren keskus ja siis isoin paikka saarella. Siinä on normaalia kaupunkimaisuutta. Mutta tänäv uonna sinne ei pääse valmismatkalla, ne kaksi ""tuppukylää"" etelärannikolla ovat Finnmatkoilla. Elämä Thassoksen kaupungissa on atioa kreikkalaista, sensijaan Potoksessa ja Limenariassa on tusitista eloa.
  Pigadia on samaa tyyliä, tosi värikäs kaupunki. En tiedä onko siellä diskoja, uskon että ei. Mutta siellä on kyllä erilaisia musiikkipaikkoja, sekä kaupungissa että ulkopuolella. Jos jossain on diskoja, sinne ei kannata enää kreikkalaista aitoutta mnenä hakemaan eli siinä on kohtuuttomia vaatimuksia.
  Jos haluatte huvitella, menkää Naxoksen vieressä olevalle saarelle jonka nimeä en nyt muista millään... siellä on kyllä homoja aikalailla mutta siellä tapahtuu...
   
 4. Vilma Vierailija

  Thassoksen Limenariassa ja Karpathoksen Pigadiassa olen käynyt. Molemmat paikat olivat mieluisat. Pieniä paikkoja molemmat, mutta juuri sellaisista pidän. Karpathoksella olessa kävimme aika kivassa ulkoilmadiscossa. Sinne haki sellainen minibussi ""keskustasta"" mitään erityistä aikataulua ei kai ollut. Thassoksella ei ainakaan Limenariassa vastaan tullut varsinaista discoa, mutta rantaravintoloista sai kyllä hyviä drinkkejä. Limenariassa ilahdutti myös se, että siellä oli paljon kreikkalaisia turisteja.
  Molemmat paikat ovat käymisen arvoiset!
   
 5. beach lion Vierailija

  Viime vuonna oltiin thassoksella ja pääkaupungissa. Ne muut tuli kierrettyä, mut liian pieniä. Saari kannattaa autolla kiertää. Ympärysmitta jotain 70km ja bensaa menee n.5 euroa. Matkalla hienoja maisemia. Saaren hienoin paikka on kaksoisranta alyki (pääsee bussillaki jos haluaa useammin käydä) +tietysti thassoksen rauniot ja munkkiluostari (jossain saaren ympäri vievän tien rinteellä).
  Ei nyt mitään erikoista bilemeininkiä.
  Thassos kaupunkiin on myös kätevin mennä lentokentältä (kenttä lähellä lauttaa ja lautta vie pääkaupunkiin).
   
 6. leijonatar Vierailija

  Kävittekö jossain munkkiluostarissa? missä seoli?
  Me käytiin vain siinä nunnaluostarissa joka on lähellä Alikia.
  Totta, Aliki on ihana paikka, vaikkakin vuosia sitten oli todella idyllinen, nyt aika kansoittettu.
  ""Leonidas is living here"", too....!
   
 7. Miia Vierailija

  Viime kesänä Naxosella viikko, ja tänä kesänä taas uudestaan!
  Sieltä löytyy kaikkea mitä lomalta voi odottaa, tarpeeksi menoa, mutta löytyy myös rauhallisia paikkoja jos sitä haluaa.
  Kaikin puolin ihana saari!
   
 8. Pusti Vierailija

  hei,

  Jaksaistko muistaa sen saaren nimen jota nyt muista.
  Miten tiedt sen olevan homomesta ?
   
 9. SL Vierailija


  Moi Miia!

  Päätös ensi kesän matkakohteesta on tehty, kolme viikkoa lomailua Naxoksen saarella odottaa! Sanoit olleesi viime kesänä viikon kyseisessä paikassa, hyvältä vaikuttaa, jos olet lähdössä uudelleen, taisit pitää paikasta :) Olisiko sinulla jotain hyviä vinkkejä esimerkiksi ruokapaikoista, rannoista, iltapaikoista...?
   
 10. Carmen Vierailija

  Liekö kirjoittaja tarkoittanut Mykonosta, joka on nyt pitkästä aikaa tarjonnassa Aurinkomatkoilla.
   
 11. heppu Vierailija

  Tuo kysyjä on häirikkö ja viesti siis provo, sille ei kannata vastata...
   
 12. Kävijä Vierailija

  Kaikki ovat suositeltavia, ei moittimista.
   
 13. Nelly Vierailija

  Tahssoksen tusitista elo. mutu-tietoa taas......
   
 14. Naxoksesta Vierailija

  No Naxoksella viime kesänä käyneenä voin kyllä kertoa että muutama diskokin löytyi, eikä se silti vähentänyt saaren kreikkalaisuutta. Ja suurin osa ihmisistä diskoissa oli krekuja.

  Karpathoksesta ja Thassoksesta en tiedä, mutta Naxoksella ainakin on ihanat rannat, ruokapaikkoja löytyy yllin kyllin ja kaupunkikin on ihan kohtuullisen kokoinen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti