Hae Anna.fi-sivustolta

Thassos

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Maija, 22.07.2005.

 1. Maija Vierailija

  Hei, Matka 4.8 Thassokselle lähenee, hotellina Korina Fay. Kertoisitteko ko. paikassa lomailleet paikan hintatasosta yleensä, mitä maksaa esim. ravintolassa syöminen ? Onko ruokakauppojen valikomat millaiset, olisi tarkoitus ostaa aamiaistarvikkeita ja välipaloja parille tenavalle. Löytyykö ko. paikasta nuorisolle erilaisia farkkuja ja yleensäkin muoti vaatteita? Suuri kiitos jo näin etukäteen asiallisista vastauksista.
   
 2. Leila Vierailija

  Ruokakaupoista löytyy ihan mitä vain, mutta farkkuja on turha Thassokselta etsiskellä. Jotain halpaversioita voi olla, mutta ei kunnollisia ole edes Limenaksessa, jossa itse olin alkukesästä. Sitä varten on mentävä Kavalaan ostoksille, mutta sinnehän pääsee helposti.
  Jotkut ruokatavarat ovat halvempia, jotkut kalliimpia. En ole seurannut hintoja tarkemmin yksittäisen tuotteen kohdalla, mutta sen tiedän kuitenkin, että kinkkusiivuja ei kannata ostaa vakuumipakkauksessa. Samalla hinnalla saa lihatiskistä ostettuna noin 10-kertaisen määrän. Sanoisin, että on ruoka ehkä hiukan halvempaa kaupoissa kuin meillä, mutta sekin taitaa johtua vain Kreikan alemmasta arvonlisäverosta ruuissa.
  Ravintolassa syöminen on huomattavasti halvempaa kuin Suomessa. Meiltä kahdelta pieniruokaiselta maksoi syöminen siinä 25 euroa yhteensä ja siihen sisältyi joka kerta pullo retsinaa. No, sehän ei paljon siellä maksa, n. 2,50 € puolen litran pullo.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti