Hae Anna.fi-sivustolta

TI TI TÄTI

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä aamu, 18.04.2006.

 1. aamu Vierailija

  Ootteko jo joutuneet näkemään sen järkyttävän Ti Ti Nalle tädin?
  Ostin lapselle ko. lauluja, jotka laulaa tämä vanhentuneelta Tanja VIENOSELTA näyttävä ilmestys, jolla on yllään vaatteita, joilla hänen ikäisensä naiset käyvät ennemminkin karaokebaareissa, kuin leikkivät lasten kanssa...???!!!

  Miten on MAHDOLLISTA, että sillä naisella on sellaset vaatteet ja miten tämä teennäisesti tämä lyyli esiintyy, ja että se koko hirveä video on kuvattu ja ohjattu niin SAIRAAN HUONOSTI ja SITTENKIN se on niin kovin suosittu????

  Minun lapseni, kohta 2v, palvoo niitä lauluaj ja haluaiai katsoa sitä koko ajan...ja se on meidän vanhempien painajainen...
   
 2. äitee Vierailija


  Tiedän mistä puhut! Minunkin 2-veeni tykkää ti ti nallesta tolkuttomasti. Mutta osa niistä videoista onkin hei tosi tosi vanhoja, kuvattu joskus 90-luvulla, joten täti saa sillä jo osan tyylistään anteeksi! :) Mutta on se joo tekopirteä ja ärsyttävä, varsinkin kun samaa videota katsoo aina vain uudestaan...
   
 3. f Vierailija

  hups, miten paistoi ja kolahti teiltä , anteeksi vaan, se että jos joku on mielestänne tekopirteä ja ärsyttävä, niin katsoisitko peiliin ja miettisit miksi niin on?Jos joku näyttää sellaiselta, niin vastaus löytyy ihan omasta päästä.Ette taida olla kovin pirteyden perikuvia tänäpäivänä ja lapset tykkäävät aidosta mukaansa tempaavasta tyylistä.Sairautta on monenlaista ja isät kyllä tykkää tästä Riitasta!Heh.Kateus on paha juttu.
   
 4. eva Vierailija

  Lapsillehan se on tehty ja lapset tykkää, eikös se ole pääasia? En ymmärrä valitustasi.
   
 5. Hehee.. Vierailija

  Ai että oikein isät tykkää, mutta lapsille tehty. No joo, ehkä jonkun miehen makuun voi olla, mutta älä nyt sentään yleistä. Komppaan.. karsea on ja en ole ainoa, joka on sitä mieltä.

  Mutta jos koittaa huumorilla ottaa, kyllä se lapsenkin maku siitä kehittyy ;)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti