Hae Anna.fi-sivustolta

Tiestöjen kunto ratkaisee

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 13.10.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Maaseudulla asuvien on pakko kulkea omalla autolla kauppoihin ja apteekkeihin, koska julkista liikennettä ei ole. Polttoaineiden hinta ei ole aina ratkaiseva, sillä kuoppaiset maantiet rikkovat autoja, mikä nostaa roimasti kuluja. Keskustapuolue voisi hallituspuolueena nyt vaatia maanteiden korjaamiseen rahaa rutkasti, sillä moni pysyy kaupungissa senkin vuoksi, että tiet ovat kehnoja.

  Moni maaseudulla asuva tai asuntoaan säilyttävä äänestäisi takuulla puoluetta, joka uskaltaa vaatia tiettyjen taipaleiden päällystystöiden uusimista. Rahaa on jakaa sellaisille, jotka antavat osinkoja, muttei muka teiden peruskorjauksiin. On alettava asettaa arvojärjestykseen valtion varat sillä tavoin, että otetaan huomioon todelliset maaseudun tarpeet, eikä "kalastella" ääniä polttoaineveron kohdentamisella.
   
 2. vierailija Vierailija

  Kepuunko siinä pitäisi luottaa. Huh.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ainoa hallituspuolue, joka voi saada maaseudulle maanteiden peruskorjauksia. Aivan oikein sanottu, että nykyisin maaseudun väki maksaa katujen päällystämiset kaupungeissa, koska joutuu ajamaan paljon kehnoilla teillä. Kokoomusta moni äänestää, muttei puolue ole koskaan suosinut muuta kuin Turun seutua, jos rahaa on ollut teiden korjaukseen.
   
 4. vierailija Vierailija

  Tie voi viranomaisgten mielestä korjautua ajokelpoiseksi siten, että rajoitetaan nopeus kuuteenkymmeneen kilometriin tunnissa. Kuopat eivät katoa mihinkään, mutta niitä voi väistellä helposti, kun ajonopeus on alhainen. Erämaissa asuvien ei kannata valittaa teiden kunnosta, jos haluavat ajaa normaalivauhtisesti päätienkin varteen. Seuraavaksi kaiketi rakennetaan hidasteita, jottei kukaan voi ajaa ylinopeutta.
   
 5. vierailija Vierailija

  Yhtenä yönä näin kuinka Päivi bräysy ajoi auotollaan hyvin hiljaa ohi.
   
 6. vierailija Vierailija

  Maaseudulle pitää saada väkeä takaisin kaupungista palauttamalla maaseudulle palvelut ja laajentamalla bussien reitit niin että ne palvelevat oikeasti asukkaita. Tietkin pitää saada ilman muuta kuntoon.
   
 7. vierailija Vierailija

  Tiestöt ovat tärkeitä myös kesäasukkaille, joita on paljon järviseuduilla, mutta osin myös muuallakin. Linja-autot ovat utopiaa, kuten myös kyläkaupat tai muut palvelut, joille ei ole tarpeeksi kysyntää. Suomi autioituu koko ajan, eivätkä esimerkiksi tulokkaat halua elää maaseudulla. Utopioihin ei ole paluuta, sillä suomalaisetkin ovat pullamössöytyneet asfalttihiiriksi. Koneet hoitavat niin metsät kuin pellot, eikä ihmisiä tarvita enää niittämään satoa, sillä piakkoin puimureita ja metsäkoneita voidaan ohjata kaukomailta niin haluttaessa. Siis samoin kuin aseita käytetään jo nykyään.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti