Hae Anna.fi-sivustolta

TIETOA, ei luuloja painonhallinnasta

Viestiketju osiossa 'Erityisruokavaliot' , käynnistäjänä Vp, 02.05.2014.

 1. Vp Vierailija

  Oletko kyllästynyt siihen että vatsasi on rauhaton ja turvottaa? Ruokavalion vaihto saattaa muuttaa tilanteen 30 tunnissa.

  ”Se tapahtuu yllättävän nopeasti” sanoo Per Hellström lääketieteen professori Uppsalan yliopistosta.

  Kun margareta, 56v, lopetti kuitujen syönnin loppui myös koko elämän kestänyt piina.

  ”Tätä ei voi edes verrata siihen kuinka asiat oli aikaisemmin” sanoo Margareta.

  Vältä kuitupitoisia ruokia (Hellström)

  Kaikki vilja sisältää liukenemattomia kuituja. Ne aiheuttavat ongelmia, sanoo Hellström.

  Esimerkkejä viljaa sisältävästä ruoasta:

  -Kaurapuuro, ruis ja tattari.

  -Kaikki täysjyvätuotteet

  -Musli ja hiutaleet

  -Raakariisi, bulgur ja ruokavehnä.

  Muu kuiturikas ravinto joka rasittaa huonoa vatsaa:

  Valkokaali ja broccoli

  Onko sinulla seuraavanlaisia oireita:

  -Epämielyttävä tunne tai kipuja vatsassa. Kivut helpottavat ulostuksen tai pieraisun jälkeen.

  -Pahoinvointia tai turvotusta ja kaasuja vatsassa.

  -Löysä tai kova vatsa, usein vaihdellen.

  -Oireet vaihtelee usein ja toisinaan katoaa jaksottain.

  -Rauhattomuutta taai pelkoja

  Lähde: Netdoktor.se

  Pahoinvointia, turvotusta ja jatkuvaa vessassa juoksemista. Noin 10% väestöstä (Ruotsi) kärsii irritable bowel syndromasta (IBS). Jotkut uskosvat yhä vanhaan luuloon että kuidut ovat vatsan paras ystävä. Usein on kuitenkin niin että juuri kuidut ovat ongelman aiheuttaja, sanoo professori Hellström, gastroenterologian professori Uppsalan yliopistosta.

  Kuidut on hyväksi vatsalle joka sietää niitä mutta suolelle voi muodostua ongelmaksi että niin paljon hiilihydraatteja kuiduista jatkaa matkaansa paksusuoleen ja tarjoaa koko suolistoflooralle suunnattoman suuren ravintomäärän huolehdittavaksi.

  Kaasujen muodostuminen vähenee.

  Kun paksusuolen bakteerit käyvät kuitumassan kimppuun muodostuu kaasuja. Nämä kaasut turvottavat vatsaasi, terkevät sen rauhattomaksi ja tunnet kipua. Vähemmällä kuidunsyönnilla kaasujen muodostus pienenee.

  Paremmaksi useimmiten 30 tunnissa.

  Kun jätät kuidut pois niin vatsasi toiminta muuttuu melkein välittömästi, sanoo Hellström. Ruoka kulkeutuu suoliston läpi 30 tunnissa ja tässä ajassa voit tuntea ravintosi muuttamisen tuloksen..

  Margareta uskoi että oli lähinnä normaalia saasa kovia kipuja aina ruokailun jälkeen. 2005 hän sai neuvon jättää hiilihydraatti pois ravinnostaan. ”Kuinkas minä sitten saan kuituja” ihmetteli hän koska oli oppinut kuinka tärkeitä kuidut ovat. ”Et tarvitse kuituja” oli vastaus ja Margareta ajatteli että kaverilla ei ole kaikki intiaanit kanootissa.

  “Paluuta ei ole”

  Hän päätti kuitenkin kokeilla. Muutaman päivän kuluttua oli hänen vatsansa kunnossa, ensimmäisen kerran elämän aikana.

  ”Minusta tuli terve kolmessa päivässä” sanoo hän.

  ”Ainoa asia joka harmitta on se että en lopettanut kuitujen syöntiä aikaisemmin. Olen tavallaan hävinnyt useita vuosia elämästäni. Nyt ei kuitenkaan paluuta entiseen ole.”

  (Osittainen käännös.)

  lue:


  Terveenä ja kylläisenä
   
 2. minä Vierailija

  Johan nyt vitsin lykkäsit. Hiivaa tungetaan joka paikkaan, todella harvassa kaupanleivässä ei ole hiivaa. Ei ruisleipä ole hiivatonta, siinähän on jauhoja maltaista alkaen, ihme kun ei enempää vehnää.
   
 3. keski-ikäinen Vierailija

  Minun moka, myönnän.
  Olen luullut, että ainakin jälkiuunileipä tehtäisiin juureen. Pitää lukea tuoteselostukset tarkemmin.
   
 4. minä Vierailija

  Ei mitään. Kannattaa todellakin valita se hiivaton vaihtoehto tai tehdä leipänsä itse, juureen. Juuren saa herätettyä henkiin mistä tahansa vanhasta leipätiinusta, kunhan se ei ole päässyt homehtumaan.

  Veijolle sanon uudesta ruotsalaistutkimuksesta, jossa 5-2 dieetin laihduttavan tehokkaasti. Veijo, tässä tulee se sanoma: EI OLE OLENNAISTA MITÄ SYÖ, VAAN SE, ETTÄ LAIHTUU. IHMISET OLIVAT PÄÄSSEET TÄLLÄKIN DIEETILLÄ EROON DIABETESLÄÄKKEISTÄ. Jos olet nyt ollut siinä luulossa, että leivän kuidut eivät auta ummetusoireissa tai vain rasvaruokavaliolla on veren sokeria laskeva vaikutus, niin sanomasi ei todellakaan ole tietoa, vaan pelkkää luuloa.
   
 5. Vp Vierailija

  Laitappa malli siitä mikä laskee verensokeria sinun mielestäsi. Kirjoita vaikka päivän sapuskat juomineen kaikkineen. Miellään linkki 2-diabeetikkoon joka on täysin/pysyvästi päässyt eroon lääkityksestään. Löydätkö vai onko kirjoituksesi pelkkää rasvanpelkoista ilmaa???

  Blogistani (Vastaus A.Heikkilälle):

  En myöskään ole valmis hautaamaan 5:2 ruokavaliota. Kyseisen ruokavalion ehdotaminen diabeetikolle on mielestäni pieni askel oikeaan suuntaan. Paastopäivinä ei ehkä verensokeria nosteta yhtä korkealle kuin niinä 5 päivänä kun pahimmassa tapauksessa syödään Diabetesliiton "voit syödä mitä haluat-/ sitä vartenhan meillä on insuliinia" suositusta noudattaen. Uskoisin että 5:2 diabeetikolle joka nyt haluaa paastota pari päivää olisi enemmän tehokas jos hän samaan aikaan noudattaisi LCHF (Ruotsin Sosiaalihallituksen tarkastama) ruokavaliota. Silloin verensokerit pysyisivä matalina ja terveellisellä tasolla koko ajan.

  Terveenä ja kylläisenä
   
 6. minä Vierailija

  hah hah, älä pyydä ruokavaliota, kun et itsekään ole niihin pyyntöihin vastannut, koskien 1-tyypin lapsi-diabeetikon ruokavaliota. Lue siitä ruotsalaistutkimuksesta mitä syövät, diabeetikon ensimmäinen tehtävä on laihduttaa. laihtunut kakkostyyppiläinen pääsee eroon lääkityksestä, eikä tarvise alkaa rasvalla läträtä.

  Antti heikkilä on varmaan menettänyt hermosolujaan karppaamalla, niin saman tyyppistä on vihan määrä kuin sinullakin.
   
 7. keski-ikäinen Vierailija

  Veijoseni, avaapa tämän ruoka.fi:n avaussivun vasemmassa reunassa oleva artikkeli "Liika proteiini rasittaa kehoa" ja lue oikein hitaasti kohta, missä puhutaan liiasta eläinproteiinista. Lue vaikka ääneen, että sisältö avautuu.
   
 8. turha toivo Vierailija


  Ei Veijon tarvitse. Veijo "tietää" jo otsikon perusteella, että kyseessä on THL:n ja Diabetesliiton ilkeä salajuoni.
   
 9. Vp Vierailija

  No mutta mitäs sinä höpiset????
  Kirjoitan LCHF ruokavaliosta ja kirjoituksellasi ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Proteiinia nykyisten suositusten mukaan.

  Jollei sinulla ole mitään sanomista niin älä sano sitä täällä.

  Ja muutenkin. En paljon katsele supmalaisia suosituksia tai tietoja (lue: luuloja). Kaikki jotka niitä jakavat kulkevat THL:n ja Diabetesliiton poikkihapanneessa talutushihnassa.
  Kun kyseessä on terveyteni niin luotan TETOON en LUULOIHIN,
   
 10. keski-ikäinen Vierailija

  Se kohta, johon viittasin ja jota et jaksanut lukea, kuuluu näin:

  "Tutkimuksissa runsas eläinproteiinin ja –rasvan saanti on yhdistetty mm. kohonneeseen 2-tyypin diabeteksen riskiin.

  Eläinproteiinia saadaan lihasta, kalasta, kananmunasta ja maitovalmisteista, tyypillisiä kasviperäisen proteiinin lähteitä taasen ovat palkokasvit, pähkinät, siemenet ja täysjyvävilja."

  Eli asia kuuluu varsinkin sinulle, joka läträät eläinrasvalla ja sairastat 2-tyypin diabetesta.
  Siinä Veijolle tetoa.
   
 11. Vp Vierailija

  Ja sinäsitä jaksat uskoa vanhoihin täysin perätttömiksi osoitettuihin luuloihin tyydytetyn rasvana vaarallisuudesta

  Pelkäätkö rasvaa?

  Terveenä ja kylläisenä

  Ja tähän kaatuu THL:n luulot tyydytetyn rasvan vaarallisuudesta:

  Terveenä ja kylläisenä

  THL:n ja liitojen ravintosuosituksilta opn pohja täysin poissa. Niistä hyötyvät pelkästään terveysväitteillä huijjavat yritykset (esim. Becel) ja lääketehtaat.

  Kuinka kauan suomalaista saa kusettaa??
   
 12. minä Vierailija

  Minusta tuo sairasta, että hyökkäät diabetesliittoa vastaan tuolla tavalla. Heidän tehtävänsä on olla diabeetikkojen tukena. Jos sinulla ei ole tällä hetkellä lääkitystä vaativaa ykköstyypin diabetesta, niin olet totaalisen väärä ihminen arvostelemaan diabetesliiton toimintaa. Heillä on ympäri vuoden diabeetikkoja kursseilla ja erityisen tärkeää on seuranta ja lääkityksen tasapaino. Sinusta varmaan on sekin väärin, että moni ihminen saa uuden elämän, kun heidän sairautensa hoidetaan asintuntevasti. Pyydän sinulta, että lopeta muiden mustamaalaaminen.
  Thl ei koskaan voi suositella rasvaruokavaliota, koska he ovat vastuussa sanomisistaan.
  Veijo, ihan vain tiedoksi sinulle, että kakkostyypin diabetes on etenevä sairaus, joten älä unohda säännöllistä veren sokeitason mittaamista, koska voit joskus olla tilanteessa, missä veren sokeritaso ei laskekaan ruokavaliolla, vaan joudut nöyrtymään ja ottamaan lääkityksen.
   
 13. Vp Vierailija

  Diabeteshoidon täydellinen antautuminen

  LCHF-Diabetes
  Posted by Veijo Puustinen Tue, April 01, 2014 21:23:53

  Artikkeli

  Otteita artikkelista:


  "Diabeteksen lisääntyminen on varsinainen pommi Suomessa.
  Tällä hetkellä noin joka yhdeksäs suomalainen sairastaa diabetesta, osa tietämättään siitä. Jos ennusteet toteutuvat, reilun kymmenen vuoden päästä sairastuneita ihmisiä on jo miljoona. Tällä hetkellä diabeteksen hoitokulut syövät 15 % koko sairaanhoidon menoista."

  Veijo:


  Kyllä asia pitäisi olla tiedossa. Kun diabeteshoitoa ja sen tuloksia on tarkastettu niin tulokset ovat olleet diabeetikon kannalta suorastaan lamauttavat:


  Terveenä ja kylläisenä

  Terveenä ja kylläisenä


  "Suomessa yritetään keksiä keinoja vähentää lisääntyvää kakkostyypin diabetesta ja siitä aiheutuvia kuluja."
  Veijo:


  Diabetesta ei takuuvarmasti vähennetä nykyisillä erittäin kyseenalaisilla ja jopa vääriksi soitetuilla ravintosuosituksilla ja niihin perustuvilla "tutkimuksilla" hoidon parantamiseksi ja kulujen vähentämiseksi.


  "Suomessa 1. ja 2. tyypin diabetesta sairastaa tällä hetkellä arviolta jo yli 500 000 ihmistä. Heistä noin 200 000 ei vielä tiedä sairastavansa tautia. Arvioiden mukaan seuraavien reilun kymmenen vuoden aikana sairastuneiden määrä kaksinkertaistuu, jos mitään ei tehdä."


  Veijo:


  Tehtävää on varmasti enemmän kuin tarpeeksi mutta että jotain myös saataisiin aikaan niin olisi korkea aika alkaa myöntämään 40 vuoden kansalle päin naamaa valehteleminen. Pahinta on että kyseisiä satuja yhä edelleen puolustella valehtelemalla lisää, niin THL:n kain Diabetesliitokin taholta.


  "Diabetesliiton projektipäällikkö Sari Koski näkee ennusteen yhtä kauhistuttavana."


  Veijo:


  Mitäs kauhisteltavaa siinä on. TV haastattelussa äskettäin totesi Diabetesliiton edustaja että “Sitä vartenhan meillä on insuliinia”.


  Diabeteksesta miljardien lasku yhteiskunnalle


  "Minä pystyn tietämään, että teen oikeita asioita jos olen suunnilleen siinä keskiarvossa, mitä muutkin tekee. Pystyn siis seurata onnistumistani diabetes-potilaiden hoidossa, selittää Metsäniemi. Suurin osa diabeteksen hoitoon käytetyistä rahoista menee "tulipalojen" sammuttamiseen. Diabeteksesta aiheutuneet liitännäissairaudet aiheuttavat eniten kuluja sekä elämänlaadun heikentymistä potilaille. Kannattaisi lisätä rahaa ennaltaehkäisyyn, jotta kallita liitännäissairauksia saataisiin vähennettyä, sanoo Koski."

  Veijo:


  Lopettakaa selittäminen ja alkakaa toimia niin yhä terveiden kuin diabeetikonkin hyväksi ja ennenkaikkea hävetkää.


  Terveenä ja kylläisenä


  Terveenä ja kylläisenä

  On täysin nauretttavaa vedota siihen mitä THL ja Diabetesliitto suosittelee tai kursittaa. Molempien laitosten suositukset ravinnosta on katuneet kauan sitten. Kummallakaan laitoksella ei ole todisteen häivääkään suositustensa tueksi. Selkärankaa vaan ei kummastakaan löydy sitä tunnustamaan.


  Diabeteshoidon täydellinen antautuminen

  LCHF-Diabetes
  Posted by Veijo Puustinen Tue, April 01, 2014 21:23:53

  Artikkeli

  Otteita artikkelista:


  "Diabeteksen lisääntyminen on varsinainen pommi Suomessa.
  Tällä hetkellä noin joka yhdeksäs suomalainen sairastaa diabetesta, osa tietämättään siitä. Jos ennusteet toteutuvat, reilun kymmenen vuoden päästä sairastuneita ihmisiä on jo miljoona. Tällä hetkellä diabeteksen hoitokulut syövät 15 % koko sairaanhoidon menoista."

  Veijo:


  Kyllä asia pitäisi olla tiedossa. Kun diabeteshoitoa ja sen tuloksia on tarkastettu niin tulokset ovat olleet diabeetikon kannalta suorastaan lamauttavat:


  Terveenä ja kylläisenä

  Terveenä ja kylläisenä


  "Suomessa yritetään keksiä keinoja vähentää lisääntyvää kakkostyypin diabetesta ja siitä aiheutuvia kuluja."
  Veijo:


  Diabetesta ei takuuvarmasti vähennetä nykyisillä erittäin kyseenalaisilla ja jopa vääriksi soitetuilla ravintosuosituksilla ja niihin perustuvilla "tutkimuksilla" hoidon parantamiseksi ja kulujen vähentämiseksi.


  "Suomessa 1. ja 2. tyypin diabetesta sairastaa tällä hetkellä arviolta jo yli 500 000 ihmistä. Heistä noin 200 000 ei vielä tiedä sairastavansa tautia. Arvioiden mukaan seuraavien reilun kymmenen vuoden aikana sairastuneiden määrä kaksinkertaistuu, jos mitään ei tehdä."


  Veijo:


  Tehtävää on varmasti enemmän kuin tarpeeksi mutta että jotain myös saataisiin aikaan niin olisi korkea aika alkaa myöntämään 40 vuoden kansalle päin naamaa valehteleminen. Pahinta on että kyseisiä satuja yhä edelleen puolustella valehtelemalla lisää, niin THL:n kain Diabetesliitokin taholta.


  "Diabetesliiton projektipäällikkö Sari Koski näkee ennusteen yhtä kauhistuttavana."


  Veijo:


  Mitäs kauhisteltavaa siinä on. TV haastattelussa äskettäin totesi Diabetesliiton edustaja että “Sitä vartenhan meillä on insuliinia”.


  Diabeteksesta miljardien lasku yhteiskunnalle


  "Minä pystyn tietämään, että teen oikeita asioita jos olen suunnilleen siinä keskiarvossa, mitä muutkin tekee. Pystyn siis seurata onnistumistani diabetes-potilaiden hoidossa, selittää Metsäniemi. Suurin osa diabeteksen hoitoon käytetyistä rahoista menee "tulipalojen" sammuttamiseen. Diabeteksesta aiheutuneet liitännäissairaudet aiheuttavat eniten kuluja sekä elämänlaadun heikentymistä potilaille. Kannattaisi lisätä rahaa ennaltaehkäisyyn, jotta kallita liitännäissairauksia saataisiin vähennettyä, sanoo Koski."

  Veijo:


  Lopettakaa selittäminen ja alkakaa toimia niin yhä terveiden kuin diabeetikonkin hyväksi ja ennenkaikkea hävetkää.


  "Veijo, ihan vain tiedoksi sinulle, että kakkostyypin diabetes on etenevä sairaus"

  Voisit olla vaikka hoitaja selityksestäsi päätellen. Siinähän se temppu seisoo ja häntäänsä heiluttaa. Sama sairaanhoito joka syöttämällä liikaa sokeria diabeetikolle pitää huolen siitä että useille tulee eteen tilanne jossa amputoidaan tai näkö menee. Nyt tulee tämä sinun "käyttökelpoinen selityksesi" Se on normaalia kehitystä diabeteksessa". Nämä vauriot aiheutuvat liian korkeista ja liian matalista verensokereista. Verensokerin hallinta on vaikeaa kun läääkitys on kova ja muutenkin.

  Päivän kysymys:

  Miksi ei siis laskea verensokeritasoa niin että se on terveellisellä tasolla vuotokauden ympäri. Se onnistuu useimmille LCHF ruokavaliolla-tutkitusti ja käytännön kokemukseen perustuen.
   
 14. partanainen Vierailija

  Onko liiallinen rasvansyönti sekoittanut hormonitasapainosi niin, että sinulla on jo kuukautisvuotokin? Puhut käytännön kokemuksestasi.
   
 15. Vp Vierailija

  Lääkitys pielessä???? Mielenilalääkitys meinaan.
   
 16. minä Vierailija

  Veijo. Mitä sinä jankkaat? Ymmärrän kyllä vähemmälläkin lukemani.

  On todella hyvä, että olet saanut painosi hallintaan ja sitä myöden olet päässyt eroon korkeasta veren sokeristasi. Ylipainostasi syytät ravintoloita ja varmaan Thl:ää ja diabetesliittoakin? Nyt kun olet kokenut ihmeparantumisen ja saanut verensokeri laskemaan niin, että se on normaalilla tasolla, niin olet alkanut mustamaalaamiskampanjan muita kohtaan. Sinulla ei ole pienintäkään tietoa esimerkiksi diabetesliiton toiminnasta, mutta silti on otsaa väittää, että hoitaisivat diabeetikkoja väärin. On aivan eri asia käsitellä välitöntä lääkehoitoa vaativia diabeetikkoja. Veijo, jos et osallistu sairauden hoitoon, niin älä puutu hoitavien tahojen toimintaan, he kyllä tietävät, kun ovat vastuussakin. Jos jatkat puoskarointiasi, niin voit joutua vastaamaan sanomisistasi.
   
 17. keski-ikäinen Vierailija

  Veijo, keskustellaanpa välillä myös rasvaisen, lihavoittoisen ruokavalion vaikutuksista vatsasyövän ilmenemiseen.
  Tiedät varmaan tämän:
  Suuri määrä punaista lihaa ei ehdi sulaa ohutsuolessa riittävästi, ja paksusuolessa mikrobit muokkaavat lihan proteiineista soluvaurioita aiheuttavia yhdisteitä. Lihan sisältämä hemirauta saattaa kiihdyttää näiden haitallisten yhdisteiden syntymistä mikä johtaa paksunsuolen syövän lisääntymiseen.
   
 18. Vp Vierailija

  Ole ystävälline ja laita nyt sitten se korkealuokkainen, puolueeton tuimusraportti liha-höpinöittesi tueksi. Minä en ole pahemmin kiinnostunut kirkonkylän kioskin tai roskalehdistön uutisoinnista.
  Sama koskee tyydyteyn rasvan vaarallisuutta. Joillakin näyttää olevan enemmän tietoa kuin alan asiantuntijoilla jotka kävivät läpi kaiken tutkimuksen ja totesivat "Tyydytetyn rasvan terveyshaitoille ei löydy mitään perusteita".

  On aivan turha narista , ja vielä kaiken pääälle väärässä ketjussa, asioista joista ei mitään ymmärrä. Minä ymmärrän että joillkin kymmenien vuosien aivopesu istuu tiukassa mutta joskus ei oikein näiden "tietäjien" kanssa tiedä pitäisikö itke vai nauraa.

  Samat narisijat valittavat että laitan liitteen blogiini. Aivan oikein koska sieltä löyyy myös perusteet kirjoitukselleni ja mikäli tunnen tarvetta korjata jotain niin blogista lukija saa aina ajankohtaisen tiedon.

  Rasva ei lihota eikä salaatin syömisestä muutu vihreäksi.
   
 19. keski-ikäinen Vierailija

  Rasvoissa on energiaa yli kaksi kertaa niin paljon (900 kcal /100 g) kuin samassa määrässä hiilihydraatteja tai proteiineja (400 kcal).
  Peruslehtisalaatissa on 11 kcal / 100 g.

  Alkeismatematiikka toimii edelleen: jos syöt enemmän kaloreita kuin kulutat, lihot.
   
 20. Vp Vierailija

  kerro jotain uutta peruselintarvikkeista.

  Ja sitten ne perustelut jokelteluillesi rasvan vaarallisuudesta terveydelle ja lihan syövän aiheuttamisesta.
  Ei taida tulla koska ei löydy.
  Iltalehti, Seiska, THL Diabetesliitto eivät ole luotettavia lähteitä.
  Suuri, puolueeton ja korkealuokkaine raportti. Älä väsy etsimään.
   
 21. keski-ikäinen Vierailija

  Vanha totuus riittää: jos lapat suuhusi enemmän kaloreita kuin kulutat, lihot.

  Rasvaa ei monta ruokalusikallista tarvita, niin päivän kulutus kuittaantuu. Salaattia ilman rasvaista kastiketta saat syödä mielin määrin.

  Ole hyvä, kumoa tämä, jos pystyt.
   
 22. Vp Vierailija

  Vanhat luulot ei riitä kovinkaan pitkälle. Sinulla on 5 vuotiaan keskustelutekniikka. Kun et itse pysty vastaamaan niin käännät asian.

  Tietoa sinulle (TAAS kerran):

  Pelkäätkö rasvaa?

  Terveenä ja kylläisenä

  Ja tähän kaatuu THL:n luulot tyydytetyn rasvan vaarallisuudesta:

  Terveenä ja kylläisenä

  Onko liha vaarallista?:

  Tutkijoiden logiikka yksinkertaistettuna:

  Tupakoivat, sohvallalöhövät ylipainoiset henkilöt joilla on diabetes ja korkea verenpaineja jotka ryyppäävät enemmän kuin mitä pitäisi ja syövät punaista lihaa, runsaasti roskaruokaa eivätkä ota vitamiinejaan, syö dedelmiä tai vihanneksia ja joilla on särkyjä ja mieluiten valitsevat vaalean leivän ja pastan eivätkä syö kalaa kuolevat aikaisemmin. Toisinsanoen liha on vaarallista.

  Terveenä ja kylläisenä


  Terveenä ja kylläisenä

  jne.

  No, nyt sitten odottelen niitä pyytämiäni vahvistuksia (raportteja) luuloillesi.
   
 23. Vp Vierailija

  Nykyiset ravintosuositukset ja roskaruoan lisääntyminen jättää jälkensä ympäri maailmaa.

  Ylipaino ja suoranainen lihavuus ovat yhä suurempi maailmanlaajuinen terveysongelma. Tuoreen brittiselvityksen mukaan tilanne on huolestuttava erityisesti kehittyvissä maissa, missä ylipainoisten määrä on nelinkertaistunut kolmessa vuosikymmenessä.

  Koko maailmassa ylipainoisiksi luokitellaan jo kolmasosa ihmisistä, kertoo BBC. Asiantuntijat ennustavat ylipainon aiheuttaminen sairauksien, kuten diabeteksen, lisääntyvän räjähdysmäisesti.

  BBC:n mukaan peräti 64 prosenttia brittiläisistä luokitellaan ylipainoisiksi tai lihaviksi.

  Tutkimus paljastaa karut luvut: Jo näin moni maailmassa on ylipainoinen | Aamulehti

  Terveempää tulevaisuutta kohti:

  Terveenä ja kylläisenä
   
 24. minä Vierailija

  Enemmän tyylisi kertoo itsestäsi, kuin Thl:sta ja Diabetesliitosta. On heikon itsetunnon merkki, jos oma asema pitää saavuttaa muita mollaamalla. Ja kun vielä tuomitset kyseiset tahot koko toiminnassaan, vaikka nostat esille vain heidän ravintosuosituksensa. Mutta samaa tekee Antti Heikkilä; syyllistää hoitajia, vaikka omalla dieetillään ei paranneta yhtäkään ykköstyypin diabeetikkoa lääkkeettömäksi. Narsistinen persoonallisuushäiriö on mielen sairaus.
   
 25. Vp Vierailija

  ja niitä perusteluja jutuillesi???

  Tiedoksi sinulle:

  Ykkösdiabeetikko EI KOSKAAN pääse lääkityksestään.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti