Hae Anna.fi-sivustolta

TIETOA, ei luuloja painonhallinnasta

Viestiketju osiossa 'Erityisruokavaliot' , käynnistäjänä Vp, 02.05.2014.

 1. Vp Vierailija

  petetäänkö sinua??

  Unilever rummuttaa täysillä BecelProActiv:en tarpeellisuutta sinulle.
  Kuuntele tarkkaan mitä mainoksessa sanotaan:

  "On tieteellisesti todistettu että BecelProActiv laskee kolesteroliasi".

  Ylläoleva on tietenkin täysin totta. Mönjä sisältää kolesterolia laskevaa kasvisterolia.

  Mutta sitten:

  "Miksi sinun täytyy laskea kolesteroliasi?"

  Siitä ei sanota enää yhtään itään koska aaikaisemmat siihen suuntaan mainostetut hyödyt olivat täysin perusteettomia eikä niitä voida enää käyttää. Mutta tuotetta täytyy tietenkin yrittää myydä.

  Kolesterolin laskemisesta ei ole ikinä missään näytetty olevan mitään hyötyä paitsi sydänsairaiden kohdalla.


  Margariinien terveyshaitoista ei tiedetä mitään.


  Minun neuvoni: Syö voita, todistetusti terveellistä.

  Terveenä ja kylläisenä
   
 2. sydämen asialla Vierailija

  Just noin, Veijo!
  Kun saadaan kaikki Suomen sydänsairaat syömään voita, päästään sydänvikaisista eroon ja terveydenhoitokustannukset laskevat. Sitäkö ajat takaa?
   
 3. Vp Vierailija

  Ketä tarkoitat sydänsairailla. Missä Benecolin tai Becel Pro Activen mainoksessa kerrotaan että se on suunnattu sydänsairaille??

  Voista ei tunnetusti ole terveyshaittoja joten kaiken margariinin ja kevyttuotteiden valmistukselle ei nykyisin löydy mitään syytä.

  Terveenä ja kylläisenä

  Terveenä ja kylläisenä

  Terveenä ja kylläisenä
   
 4. Järjellä Vierailija

  Transrasvat olivatpa ne sitten eläinperäisiä tai teollisen prosessin aikaansaamia ovat liiallisina määrinä elimistölle haitallisia siis mielummin kovien rasvojen sijaan kerta- ja monityydyttymättömiä rasvahappoja; hyviä öljyjä kuten rypsi, olivi jne.
  Henkilökohtaisesti en ole ostanut enkä käyttänyt voita, margariineja tai mitään levitteitä vuosikausiin koska en ymmärrä mihinkä niitä tarvitaan.
  Jos niitä tahnoja on pakko syödä niin kannattaa ottaa käyttöön ASA-hoito.
  Mikä tahansa liiallisina määrinä nautittuna ei ole enää terveellistä ei edes vesi.
   
 5. Vp Vierailija


  Suuri määrä tutkimuksia on osoittanut että kovetettu rasva kantaa suuren vastuun Sydän- ja verisuonisairauden, diabeteksen, allergioiden ja astman kohdalla ja kuitenkin sallitaan koveteun rasvan käyttö elintarvikkeissa joita sitten käytetään kouluissa, päiväkodeissa ja ja sairaanhoidossa. Onko teollisesti valmistettujen transrasvahappojen ja luonnollista tietä tyydytetyssä rasvassa esiintyvien transrasvojen välillä eroa? On, paljonkin, niin paljon että niitä ei pidä edes verrata toisiinsa. Siitä että suurin vahingoittaja on teollisesti valmistetut ei ole epäilystäkään. Luonnolliset rasvaiset meijerituotteet sisältävät luonnollisia transrasvoja mutta hyvin pienissä määrin.

  Terveenä ja kylläisenä

  Kaikki rasvat , kasvisperäiset ja eläinperäiset (animaaliset), koostuvat saman tyyppisistä rasvahapoista, mutta niiden välillä on kuitenkin perustavaa laatua olevia eroja. Kasvisperäiset omega3 rasvahapot koostuvat 18 hiiliatomista (pituus) mutta ihminen tarvitsee niitä jotka ovat 20 hiiliatomia pitkiä ja joita löytyy pääasiassa animaalisista rasvoista (rasvainen kala, äyriäiset). Kasvisperäiset öljyt sisältävät suhteettoman paljon tulehduksia aiheuttavaa omega6 –rasvahappoa. Kasvisperäiset rasvat ovat melkein aina teollisuuden valmistamia ja sisältävät epäpuhtauksia kuljetuksesta ja prosessoinnin yhteydessä käytetyistä lisäaineita. Valmistustekniikka luo rasvoja joille ei löydy vastinetta luonnosta. Näihin kuuluvat tietyt transrasvat ja vaihtoesteroidut rasvat.

  Pellavansiemenöljy joka sisältää eniten omega3-rasvahappoa ei siedä lämmitysta ja soveltuu siten parhaiten salaattiin ja kylmiin kastikkeisiin.

  lue kaikki:

  Terveenä ja kylläisenä


  "siis mielummin kovien rasvojen sijaan kerta- ja monityydyttymättömiä rasvahappoja; hyviä öljyjä kuten rypsi, olivi jne."

  Tulos THL:n harhaanjohtavasta kovan rasvan ja transrasvan yhdistämisestä toisiinsa. Aivopesu tuntuu purevän vielä tänäkin päivänä, kummallista kyllä kun tietoakin löytyy, ei tietenkään THL:stä.
   
 6. väitän Vierailija

  Että suurempi riski terveydelle on tuottaa elimistöönsä adrenaliinia ja stressihormonia suuria määriä, kuin se valitsetko öljyn vai voin.

  Eli veijolle terveisiä.
   
 7. Jaspar Asparagus Vierailija

  No ei, jos ei SV-taudin aiheuttamaa äkkikuolemaa lasketa terveyshaitaksi. Eihän se toki kantajaansa enää siinä kohtaa haittaa, kuollut kun kerran on, joten periaatteessa olet ihan oikeassa.
   
 8. Syökää kanaa Vierailija

  syökää kanaa, syökää kanaa, syökää kanaa!
   
 9. kuha Vierailija

  Syökää ainakin kolme kertaa viikossa kalaa ja kasviksia, niin jaksatte hyvin.
   
 10. Vp Vierailija


  Aivan oikein- ja mieluiten rasvaista kalaa. Jos olet diabeetikko niin mieluiten maanpinnan yläpuolella kasvavaa vihannesta.

  (Mukava kun asiallisiakin kirjoittajia löytyy palstalle)

  terv Veijo
   
 11. iNdo bo$$

  liittynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  4
 12. Vp Vierailija

  Siltä näyttää.
   
 13. yks tavis multifilosofi

  liittynyt:
  08.11.2009
  Viestejä:
  1 111
  Saadut tykkäykset:
  12
  Ei tarvitse lisätä luumuja, kun syö oikein!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti